Auto tilbehør: Air Filtre Tips

Fordelene ved en højtydende filter

I modsætning til de sædvanlige udskiftning brand filtre, som du kan få i en discountbutik, kan ydeevne luftfiltre vaskes og genbruges. Det er en stor ting for mange grunde. Designet til at øge hestekræfter og acceleration, de kan gå 50000 miles, før de skal renses, (ligesom dit arbejde støvler.) Hvad mere er, effektivitetsfiltre komme med garantier op til ti år / million miles, og vil ikke annullere din bilens garanti. Endelig højtydende luftfiltre er godt for miljøet: Fordi de kan genbruges og vare så længe, ​​vil de fleste effektivitetsfiltre Outlast din bil og vil aldrig ende i en losseplads. Hvor kan du få dig selv en af ​​disse mirakler for moderne automotive engineering? Kig efter mærker som Accel, AFE, Airaird, Green Air Filter, K & N Filters, Ægte Flow, og Volant. De tilbyder toppen af ​​den linje effektivitetsfiltre.

High Performance Filter

De fleste lager luftfiltre bruger papir eller skumgummi som filtrering medium. I de seneste år store producenter som K & N og Green er kommet ud med en høj ydeevne, permanent filter, der giver mulighed for maksimal luftgennemstrømning og beskyttelse mod forurenende stoffer. Disse filtre er lavet af plisseret flerstrenget olie gennemblødt kirurgisk bomuldsstof. Det hævdes, at snavs, der klæber til ydersiden ikke blokerer luftstrømmen væsentligt for op til 50.000 street miles. Olien barriere fungerer i realiteten som en supplerende filter medium uden tilstopning af filteret. Den højtydende filter anvender en bomuld trådnet barriere for at reducere turbulens, samtidig med at høj lydstyrke luftstrøm. Den store ting er, at disse filtre kan rengøres og genbruges, hvilket gør dem væsentlige permanent. Skulle du få en for din familie bil eller SUV? Den konsensus synes at være ikke mindre du planlægger at køre i en NASCAR race.

Air Filterology 101

Hvad betyder et luftfilter gøre alligevel? Jobbet af et luftfilter er at holde snavs ud af din motor, samtidig med at vital luft at strømme ind i motoren. Dette har været vejen for auto verden siden tændrøret. Systemet fungerer OK, på sin måde, men over tid, selvfølgelig, snavs opsamles, et andet ord for filtrering, træsko op papiret (eller skum) filter, hvilket reducerer luftstrømmen langs med motorens ydeevne. Du får lavere hestekræfter, drejningsmoment og gas respons. Dybest set forestille iført en af ​​disse kirurgiske masker 24/7 måneder eller når hårene i næsen ... øh, ja, du får den idé. Nogle racerkørere køre uden luftfilter for at maksimere ydelsen, men det anbefales ikke til din lav ydeevne gade køretøj. (Selvom det kunne være sjovt at prøve et stykke tid.)

Spare penge på gas

Chancerne er du tror, ​​du ved alle de måder, du kan spare penge på gas: Hold din motor tunet, bruge den rigtige motorolie. Hold dine dækkene oppumpet korrekt. De er alle korrekte. Men der er en billig del på dit køretøj, der kan, ifølge Energy Department, når fungerer korrekt kan forbedre motorens ydeevne med 10%. Den del, som vi taler om, er den ydmyge luftfilter. En ren man holder luft, der strømmer til motoren, en beskidt én blokerer luft, hvilket fører til penge-wasting underperformance. Med dagens genanvendelige, performance luftfiltre kan du holde ren luft, der strømmer, bevare miljøet, og spare nogle penge med i købet.

Udskiftning af Genanvendelig

Så du ønsker at sætte en højtydende genbrugelige filter i bilen. God idé, især hvis du har en høj ydeevne køretøj. Hvis du ikke gør det, godt, som de siger, det kunne ikke skade. Disse dårlige drenge vil få mere luft til din motor, der kan gås op ydeevne. Og fordi de er vaskbare, kan de give filtrering beskyttelse op til 250.000 miles. Der er et par advarsler om genanvendelige. Hvis du gør en masse off road og andre tunge kørsel, kan det være nødvendigt at inspicere og servicere dit køretøj oftere. Som regel bør de fleste genbrugelige luftfiltre efterses hver seks til 12 måneder.

Nu, her er hvad du gør for at installere dit genanvendelige filter:
-Raise Hætten og find luftfilteret rummet.
-Fjern Klemmerne holder huset og sæt dem til side.
-Pull Ud og inspicere filteret. Hvis du ser et lag af støv oprustning, er det tid til en rengøring.
-Tryk Den mod en flad overflade for at fjerne eventuelle løse snavs.
- Spray begge sider med luft-filter renere og lægges i blød i mindst 10 minutter.
-Rinse Med postevand og lufttørres.
-Sæt En lille mængde olie på hver klap og lad det trække i 20 minutter. Før du sætter filteret igen.
-Brug Butikken vac at fjerne eventuelle fremmedlegemer fra filterrummet. Sørg for, at slanger er i god stand.
-Reinstall Filteret (og sørg for det passer korrekt på plads.)
-Udskift Huset og spænd klemmerne.
-Luk Hætten.
-START Din bil.

Er alt lyd og føles rigtigt? Hvis ja, er du klar til at rulle!