Auto Parts: Udstødningssystemer Tips

Aftermarket Udstødningssystemer: Ting at huske

Når der skiftes til et aftermarker udstødningssystem, kan der være andre ændringer, der skal foretages, samt. Ikke alene bruger du et udstødningssystem, der muligvis er større eller kan give din motor bedre modtryk, men det er også anderledes end hvad bilfabrikanten installeret.

Mange gange, eftermarkedet udstødningssystemer og kits overstiger de fabrikanter foreslog OEM (Original Equipment Manufacturer) udstødning. En af de største bekymringer når der skiftes til en eftermarkedet udstødningssystem er ilt sensor. Sommetider disse sensorer skal udskiftes for toppræstation af udstødningssystemet. Også overveje placeringen af ​​udstødningen, når den installeres. Ændring af placeringen af ​​udstødningsrør og lyddæmper kan forstyrre andre arbejdsgrupper komponenter i undervognen eller kan udtømme udstødningen evne til at udføre efter behov. Brug af tilbehør, såsom eftermarkedet udstødning eller lyddæmpere, kan også påvirke udstødningen ydeevne.

Og: A Primer

Forbrændingsmotorer er dybest set store gasdrevne luftpumper. Hvis du forstørrer og / eller glat passagen luften tager det rejser gennem motoren, vil du flytter mere luft, og gøre flere hestekræfter. Indsugningssystem leder iltrigt luft og gas ind i forbrændingskamre, hvor de er brændt. Udstødningssystemet tragte de brugte gasser til bagsiden af ​​bilen, og som regel filtrerer og mufler denne gas.

Et udstødningssystem tip: Fra fabrikken er udstødningssystemer ikke bygget til toppræstationer. Med en bedre udformet, højtydende udstødningssystem passerer gear vil få en helt ny betydning.

Salt: dødsfjende af udstødningssystemet

Det er en god ide at få din undervogn rengøres om hver måned, og endnu oftere om vinteren. Bare tag det gennem et automatisk bilvask og foråret for "Undercarraige spray. Dette vil fjerne det meste af caked på salt og snavs, der kan fremme rust og rådne. Medmindre din bruger store penge på en rustfri stål udstødningssystem, vil det ruste, hvis ikke vedligeholdes. Selvom din lydpotte garanti kan dække denne udgift, vil arbejds- og andre materialer koste dig. Bedre at bruge lidt penge hver vinter så skulle foråret for det hele!

Borla udstødning: Lyddæmpere Of The Stars

Ferrari og Porsche ejerne sætte Borla udstødning på deres biler af mange grunde: bygget i rustfrit stål, de er uigennemtrængelige for enhver korrosion; dannet af dorn bøjet rør, de udtrække hver sidste hestekræfter fra motoren; på grund af deres all-svejset konstruktion, der ikke glider fit fagforeninger til at vibrere løs over tid. Borla Præstationer Industries fokuserer primært på den løbende produktion, højtydende biler, og de bærer et kæmpe udvalg af alle-out løb lydpotter.

Hvad er dit foretrukne Flavor?

Din 8, måske 9 år og det er din første bil show. Som du står ser hot rods og told fil ud, er der altid en, der får din fulde opmærksomhed. En dejlig staccato BRAP BRAP BRAP flagrer dit bryst når det kyster ved. Bilen trækker ud, og lægger gummi; du kigger op på din far, og kan læse hans læber: "CHERRY bomber". Selvom du ikke kan kaste en par kirsebær bomber på '04 minivan, er håb ikke tabt. Nogle stater fritage antikke vehiucles fra emissionsnormer, så du kan køre alt, men åbne rør på vejen.

Hvis du er på udkig efter denne type lyd, kan en dobbelt udstødning som en Flowmaster udstødningssystem være den helt rigtige pasform. Ikke alene en dobbelt udstødning ser sød og langt forbedre din motorkraft, men du får, hoved dreje lyd, du altid har ønsket! Hvis du beslutter at gå med en brugerdefineret system som dette, skal du sørge for at finde en butik, der angiver i udstødningssystemer og vær ikke bange for at få fat i de bildele online og bringe dem til din mekaniker.

Udstødningssystemer: Ikke blot en ny Lyddæmper

Tror ikke du kan bare smide en stor lyddæmper på din bil og begynde at blæse dørene off andre biler. For at få mest muligt ud af din motor, se på udstødningen som et system, fra udstødningsport til udstødningsrøret.

Husk; nogle udstødning ændringer er ulovlige på nyere biler, så lad os bare sige du har en 69 Charger. Udskift dine factory støbejern udstødningsmanifold med et par gode højere strømmende overskrifter. De udstødningsrør går tilbage til lyddæmpere skal være så lige som muligt, for at hjælpe luftstrømmen. Hvis du kører mere end 500 hestekræfter, ikke gå med noget mindre end 3 tommer rør. Slutter af med lydpotte af valg, og nice krom tips. DET ER et udstødningssystem.

Turboladet vs. Supercharged

Så du vil have lidt ekstra power og du er ikke sikker på, om at gå med en turbolader eller kompressor? Den vigtigste forskel mellem en turbolader og en kompressor er fra, hvor de får deres magt. I en kompressor, der er et bånd, der forbinder til den motor, der leverer strøm til kompressor. En turbolader, får sin strøm fra udstødningen. Udstødningsgasserne løbe ind i en turbine, der spinder kompressoren, giver det magt. En turbolader menes at være mere effektiv, fordi den bruger energi fra udstødningen for strømkilden. På negativsiden, en turbolader medfører en vis mængde af modtryk i udstødningssystemet, og har tendens til at give mindre løft, indtil motoren bevæger sig hurtigt. Kompressor er typisk lettere at installere, men de har tendens til at være dyrere. Hvis du går med en turbolader, bør du virkelig overveje at opgradere din udstødningssystem til noget som en Gibson udstødning på samme tid. Du ønsker ikke en mindre end optimal mængde energi fodre magt luft kompressor.