Auto Parts: Shocks & Struts Tips

Mindske Blow med god stød og Struts

Alle leder efter en mere jævn kørsel forstår vigtigheden af ​​at have gode stød og stivere. Men komforten af ​​turen er ikke den eneste grund til at have gode stød og stivere. Der er sikkerhedsmæssige grunde til at ønske at holde din suspension i god form.

Når du er stødt af en pot hul eller bump i vejen, kan du nemt miste kontrollen over bilen, hvis bump er hårdt nok. Front stød og stivere synes at betale den største pris, når den rammer bump eller potten huller, fordi hovedparten af ​​vægten er på forsiden af
køretøjet. Gode ​​automotive stød og bilindustrien stivere er et must på ethvert køretøj for sikkerhed og komfort. Stød og stivere slid af flere grunde, herunder brugen af ​​køretøjet, manglende vedligeholdelse, misbrug, slidt ned og dårlig installation. Pleje vi sætte i vores køretøj er meget afgørende for den komfort, vi forventer af køretøjet og sikkerheden ikke kun for os selv, men for andre.

Hvornår til at erstatte dine stød eller Struts

Hvornår er det tid til at udskifte dine stød eller stivere? Det hele afhænger af bilen. Nogle mekanikere vil fortælle dig at udskifte bilens stød eller stivere på et bestemt kilometertal, hvis de begynder at lække, eller hvis stød eller stivere gøre en usædvanlig lyd. Du vil måske føle bilen trækker mere til den ene side, eller køretøjet vil have hvad der føles som overdreven hoppende under kørslen. Disse er alle gode grunde til at have dine stød og stivere kontrolleret af en professionel. Typisk skal du have dine stød og stivere én gang om året, eller hver 12.000 til 13000 miles, afhængigt af mængden af ​​brug og misbrug du placerer på dit køretøj.

Må ikke betale prisen for omsorgssvigt

Forestil dine bremser er helt nye, og installeret perfekt med nogen fejl, men dine stød eller stivere er slidte, og svigter. Betyder det påvirke din evne til at bremse? Yes! Selvom dine bremser er helt nye og bilen er stopper ganske godt, faktor i vejbump, pot huller, veje, der er ujævn eller på skråninger, eller vej vragrester (såsom ituskårne dæk) og du har fået et dårligt stød problem. Tilføj alle de mulige betingelser vej derude, sammen med slidte stød eller stivere, og tilføje nogle dårligt vejr, og du har forudsætninger for en katastrofe. Slidte stød og stivere kan også tilføje slid på dækkene hurtigere, faldende bilens evne til at udføre. Når slidte dæk er nu tilføjet til de slidte stød og stivere, øger du dine chancer for et uheld, for ikke at nævne du også falde endnu mere, bilens bremsesystem, styretøj, håndtering ydeevne. Alle disse vil ske i tilfælde af slidte stød og stivere.

Struts vs. Shocks

Selvom stød og stivere er en masse ens i funktion, de er meget forskellige i design. Et stød er designet til at styre fjederen bevægelse er stiveren, men stiveren virker som en suspension del og undertiden erstatter andre suspension dele. Undertiden bruges som omdrejningspunkter for styring og som en justering værktøj til justering formål, kan stivere absorbere side byrder, stød ikke. Stød er typisk dyrere, men stivere er ikke altid så god som chok afhængigt af køretøjet. De stød og / eller stivere, der fungerer bedst for dig, afhænger af, om din bil er til kapsejlads, Terrænkørsel, eller bare for familiens bil. Tal med din mekaniker om de bedste muligheder for stivere og stød.

Monroe - Industry Leader

Siden med deres første 'chok eliminator' i 1926, har Monroe været førende i bilindustrien suspension udvikling. Ved 1950'erne blev Monroe chok fundet på næsten alle biler, der kommer ud af Detroit, og i 1953 den vindende bil i Indianapolis 500 havde Monroe chok dæmpning sin suspension. Med disse tidlige succeser under sit bælte, Monroe fortsatte med at vokse, åbne en europæisk fabrik i Belgien i 1964. Gennem 70'erne og 80'erne, Monroe holdt udvide, flytte ind i Austrailia og erhverve andre suspension selskaber, der tillod dem at afslutte deres suspension tilbud . I dag fortsætter Monroe at lede suspension design og teknologi, og i 2005 begyndte at tilbyde bremse kits til yderligere at udvide deres bilkomponenter.

Bilstein stød - German High Performance

Bilstein chok har været standardudstyr på alle Mercedes Benz-biler siden 1958. Dette faktum taler mængder af Bilstein kvalitet og ydeevne. Bilstein chok er ikke bare fundet på tyske Q-skibe; de har vist sig i den legendariske Baja 1000 off road udholdenhed race, og kan findes på RV er, street stænger og fuld-out cirlce-track og vej racerbiler. For at give dig en idé om kvaliteten af ​​Bilstein chok, de er OEM udstyr på Ferrari, Porsche, BMW, og Chrysler køretøjer.

Det ultimative inden for chok og Strut Kontrol

Har en bil, der ser afgift på gaden, og sporet? Disse to miljøer kræver meget forskellige suspension indstillinger, og hvis du optimerer din bil for en, vil den anden lide. Der er en enkel løsning - KYB AGX Justerbar Gas stød. Disse højtydende KYB chok tillade på bilen tilpasning til dine behov; indstille afdæmpende høj for sporet, og tænde den igen ned til gade kørsel. Ældre stil justerbare chok kunne ikke justeres på bilen, som var en stor skade.

Off Road Karantæner

Hvis du har en lys lastbil og du bruger det off road, ikke afhænger af støddæmpere og fjedre, der kommer fra fabrikken. De bumbs og huller i off road terræn er ofte for meget for fjedre og stød og kan derfor resultere i skader på din bil. Hvis du er på udkig efter en let lastbil eftermarkedet suspension, Rancho chok er en af ​​de bedste mærker, du kan gå med. Rancho chok er bedre for off road brug, fordi de er en "tri rør" snarere end en "twin rør" design. Dette design giver flere positioner for de stød og en hurtig justering stødabsorbering.

Stød og Struts - Hvad er forskellen?

Både stød og stivere er designet til at dæmpe den harmoniske svingning af bilens fjedre efter rammer et bump, eller tage en kurve. De mest almindelige støddæmpere har en "twin tube" design, der gør en hydraulisk pumpe, der sidder mellem bilen rammen og hjulene. De arbejder i en kompressionscyklus og en udvidelse cyklus - kompressionscyklus komprimerer hydraulikvæske nedad (som stemplet bevæger sig nedad), mens forlængelsen cyklus forekommer, når stemplet bevæger sig op, komprimere den hydrauliske væske i den modsatte retning. De fleste moderne støddæmpere er fart følsomme så jo hurtigere bilen bevæger sig, jo mere modstand støddæmperen giver.