Auto Parts: Generatorer Tips

Dele af en generator og hvordan de arbejder

Det er godt at vide, hvad der gør op en generator, den måde du kan være forberedt på det automotive sprog, der bruges af dine dele professionelle.

Huset af generatoren er normalt lavet af aluminium. Huset er fremstillet med boltehuller, så generatoren kan fastgøres til køretøjet. De indre dele består af en jernkerne kaldet Strator. Denne kerne er omgivet af tusindvis af kobbertråde, der er elektrificeret med en rotor spinning inde i disse kobbertråde. Dette skaber et magnetfelt og vekselstrøm. Da køretøjer har brug for en jævnstrøm, der skal være en del, der konverterer AC til DC. Denne del kaldes en diode pakken og det tillader strøm at løbe i én retning. Derfra bliver den aktuelle sendt til en spændingsregulator, som regulerer, hvor meget spænding sendes til batteriet. Det er her den magt kommer fra at holde vores batteri opladet.

Husk, kan spændingsregulatoren mislykkes og får for meget spænding til batteriet vil få batteriet til at mislykkes, også. Den rette mængde af spænding for et batteri er omkring 13,5 volt til 14,5 volt, der overstiger denne spænding eller reducere denne mængde spænding vil forårsage generatoren svigt og batteriet vil mislykkes.

Udskiftning af en Generator

Af Cheryl B

Generatoren er en del af afgiftssystemet på et køretøj. I mange tilfælde er det let nok at fjerne og udskifte generatoren, men på nogle køretøjer, kan du ikke være i stand til at få adgang til boltene uden at fjerne andre dele. Hvis du har brug for at gøre dette, skal du sørge for du har vejledningen for at fjerne de dele, der er i vejen. Label ledninger og slanger, så du ved, hvor man kan sætte dem, når du lægger det hele sammen.

Også, før du begynder, skal du finde bæltet diagram. Hvis bilens bælte diagram mærkat mangler hætten eller radiator svøb, skitsere båndets routing, før du tager det ud, især hvis bilen bruger en Serpentine bælte, der er ført rundt om alle remskiverne.

Før du lægger dine hænder ind i motorrummet, skal du fjerne det positive batterikablet. Det er altid en god ide at mærke ledningerne går til bagsiden af ​​generatoren. Hvis du tilslutter ledningerne på det forkerte sted, kan du stege generatoren og butikken og producent vil ikke dække denne fejl under garantien.

Fjern Serpentine bælter eller kileremme. Hvis din bil har kileremme, skal du kun remmene nødvendige. Normalt kileremme bruge en skyder til at sætte den rette spænding på bæltet. Du skal blot løsne skyderen bolt, skubbe generatoren mod midten af ​​motoren og løfte remmen af ​​remskiven. Du behøver ikke at fjerne båndet fra de andre remskiver.

Hvis din bil har en Serpentine bælte, dreje remstrammer mod midten af ​​motoren. Dette vil give nok slæk, så du kan fjerne bæltet fra generatoren remskive. Du kan efterlade bæltet på resten af ​​remskiverne, hvis du ikke nødt til at fjerne en af ​​de andre tilbehør.

Tag generatoren ledninger stik. Fjern møtrikken holder strøm ledning på generatoren. Sæt ledningen til side, og derefter sætte møtrikken tilbage på stutteriet for nu - bare så du ikke mister den. Fjern generatoren og sæt den til side. Du må ikke smide det væk - de fleste steder opkræve en kerne afgift, som du får tilbage, når du sætter det ind i butikken.

Installer den nye generator. Geninstaller bælter. Sæt generatorens ledninger - få møtrikken for stutteriet fra den gamle generator. Geninstaller alle andre dele, du måtte have haft til at fjerne for at fuldføre generatoren udskiftning. Geninstaller bælter. Spænd remmene. Hvis du har kileremme, stramme remmene, indtil du kan vride remmen 90 grader. Hvis remmene ikke vil stramme, sørg for at have dem på de rigtige remskiver. Hvis de stadig ikke vil stramme, båndene skal udskiftes, fordi de strakt.

Hvis du har en Serpentine bælte, installere det omkring alle remskiver undtagen strammer. Drej strammer mod midten af ​​motoren og skub bælte over strammeren. Sørg for, at mærkerne på strammeren er i det korrekte område. Hvis de ikke er, skal du udskifte Serpentine bælte - det strakte så langt, at strammeren ikke vil stramme den.

Sæt batteriet positive kabel. Start bilen og bruge et voltmeter, skal du sørge for generatoren oplader batteriet. Batteriet skal have mindst 12 volt, før du starter bilen, eller det vil se ud generatoren ikke lader. Desuden kan du beskadige generatoren, hvis du forsøger at oplade et helt dødt batteri ved at køre bilen. Brug et batteri til at oplade batteriet. Hvis alt tjekker, skal generatoren være at lægge ud mellem 13,5 og 14,5 volt, når køretøjet kører.

Generator Reparation og opgraderinger

Ikke mange mennesker vil tackle et job som reparere en generator, men nogle finder det meget omkostningseffektivt at gøre det.

For dem, der hellere vil erstatte en generator, her er et par tips, der kan ændre dit sind. Overveje omkostningerne ved en udskiftning eller en opgraderet generator.

For en 2000 Chevy Silverado, kan en erstatning være op til $ 250. For en opgradering, det dobbelte. Til reparation samme generator, afhængigt af kit, du ønsker at købe, prisen er mellem $ 30 og $ 70. For en opgradering, skal du tilføje alt fra $ 5 til $ 70 afhængigt af opgraderingen, køretøjet og dets brug.

Vær opmærksom på bilens funktioner, før du forsøger en generator genopbygge. Kend dit køretøj tilsigtede anvendelse, og ikke går overbord med et genopbygge. Overskrid ikke eller mindske mængden af ​​spænding eller ampere, der er beskrevet af generatoren producenten.

Generator Testing Myter

Der har været mange, mange forslag, når det kommer til at teste en generator for passende spænding eller strømstyrke.

Magnet Tests: Angiveligt, hvis bagsiden af ​​generatoren boliger er magnetiseret eller hvis generatoren går baglæns, så generatoren går dårligt.

Generatoren kan ordne Itself: Hvis en auto del kunne ordne sig selv, ville der aldrig være nogen grund til en mekaniker.

En masse myter flyder rundt om auto dele og hvordan de kan være fast eller afprøves, men i virkeligheden auto dele går dårligt, funktionsfejl eller mislykkes. Næsten enhver auto dele butik og de fleste forhandlere teste generatorer, startere og andre auto dele og vil normalt teste dem gratis. Disse tests er udført af edb-maskiner, der er mere effektive end nogen anden metode. Disse er meget nøjagtige test, og bør så vidt muligt anvendes.

Argumenter for en Ombygget Generator

Så du har brug for en generator, og du har brug for at spare penge? Du kan få en ombygget generator og spare nogle penge uden at miste troværdighed. En Bosch generator, for eksempel, har en exellent warantee og genopbygget med alle de vigtigste komponenter.

Denne måde, får du en stor bil del uden afskalning ud et ton af dej. Hvis du går med en ombygget generator, sørg for at gå med en god mærke. Super billige bildele er ikke svaret - det vigtigste er at få et godt køb. Derudover kan du få disse ombyggede generatorer fra velrenommerede bildele udbydere, så du har en vej ud, hvis det gør ikke (som det vil ikke!).

Har jeg brug for et elektrisk system opgradering?

Som alle aspekter af din bil, kan din elektriske system være eksponentielt opgraderet. Måske har du en arbejde lastbil til på stedet svejsning, generatorer etc. eller du har en vanvittig lydsystem, der kræver ekstra ampere - du bliver nødt til at opgradere din generator.

Så en almindelig bil dynamo giver mellem 60-90 ampere, mens en høj powered generator vil støtte over 200 ampere for efter markedet tilbehør. Vælg med omhu - vurdere, hvad du virkelig har brug for (i form af magt) og derefter shoppe rundt. En generator opgradering tip: selvom du måske tror generatoren er det eneste, du behøver at bekymre dig om, når du opgraderer dit system, skal du også nødt til at opgradere din ledninger, så det kan holde saften.

Hvad er en generator?

En generator er bunden af ​​afgiftssystemet af din bil. Ikke alene er det en integreret del af alle de elektriske systemer i din bil - radioen, lysene, ventilator etc. - det også holder dit batteri opladet. Når biler blev først bygget, bilproducenter faktisk bruges små generatorer til deres electical systemer. Generatorer tilbyder mere effektiv strøm og de er også sikrere. Når din bil generator svigter, så gør din bil så batteriet er helt afladet.

Når dit batteri lys fortsætter, kan det være batteriet, men 9 gange ud af 10 det har noget at gøre med en svigtende generator. For nyere biler, en mekaniker er næsten altid nødvendigt for en swap, men det bør ikke stoppe dig fra at købe dine bildele selv. Ved at shoppe rundt på bildele hjemmesider, kan du være i stand til at få del for færre penge og bare give det til din mekaniker.

Hvad gør man hvis din Generator svigter

Er din bil med følgende symptomer?
• Dim lights
• Hård start
• Døde batterier

Dette kan betyde, at din generator er på vej ud! Her er hvordan du foretager fejlfinding:
1. Tag en simpel multimeter, digitalt eller på anden måde
2. Check for løse forbindelser til og fra batteriet, til en fra generatoren mv
3. Når du har konstateret, at forbindelserne er i orden, måle batterispændingen med din multimeter, når bilen er tændt og slukket (vedligeholde alle sikkerhedsforanstaltninger).
4. Mål spændingen fra udgangen på generatoren.

Chancerne er du kommer til at se et problem med batteriet eller generatoren fordi problemer med dine elektriske systemer normalt kommer fra en af ​​fire ting:
• Batteri
• Generator
• Short Circuit
• Dårlig Voltage Regulator (i klassikerne)

Old School Electrics

I ældre biler, ligesom dit lager Mopar for eksempel var din generator parret med en spændingsregulator, som forhindrede din generator fra over opkrævning dit system. I dag spændingsregulatoren er indbygget i din bil generator, så du ikke behøver at bekymre sig om ledninger til og fra spændingsregulatoren og generator (som du snart vil lære, færre tilslutninger gør for lettere fejlfinding!). Hvis du har en ældre bil, er det tilrådeligt at erstatte begge disse dele med en nyere version. Gamle spændingsregulatorer kan være tweaky, og det er virkelig bedst at hvis du kan tage dem ud af løkken.