Auto Parts: emissionsreguleringsfejl Tips

Udskiftning eller fjernelse katalysator

Altid kender de føderale og statslige love, der styrer den fjernelse eller udskiftning af en katalysator på et køretøj, uanset hvad du kan bruge køretøjet til. En masse mennesker vil erstatte den konverter med lige rør eller efter-markedet udstødningsrøret. Ifølge føderale lovgivning kan katalysatorer ikke fjernes og erstattes med "konverter udskiftning rør" af enhver person. Clean Air Act Ændring 1990 endog forbyde privatpersoner i at installere "konverter udskiftning rør" på deres egne køretøjer. Enhver, der installerer sådanne rør ville krænke Clean Air Act. Nogle vil måske synes, det er okay at fjerne en konverter, hvis de offroading, men loven stadig giver dig de retningslinjer at følge. Alle producenter certificere hver motor og chassis konfiguration mødes emissionsstandarder og ikke kan de-certificeret af nogen for offroad brug.

Ved udskiftning din konverter, altid bruge en velrenommeret lyddæmper eller udstødning butik eller en forhandler til at gøre de rigtige reparationer eller udskiftninger. Disse butiksejere og forhandleraftaler ejere vil ikke tage en chance for at blive lukket ned bare for at gøre en hurtig dollar.

Katalysator? Vi har ikke brug for katalysator!

Mange ældre køretøjer er ikke forpligtet til at have katalysatorer eller meget udstyr andre emissioner.

Hvorfor har regeringen ikke, at disse ældre biler til at opfylde de nuværende emissionsstandarder?

Kort sagt, de er en uddøende race. De fleste præ-cat biler (før 78), som overlever i dag, er ikke daglige bilister. For ikke at nævne, kan emissionerne fra alle de ikke-katalyserede køretøjer ikke holde et lys til en kul brændende kraftværk.

Årsager til følge katalysatoren love

Ifølge EPA (Environmental Protection Agency), der er love og regler at følge, når du udskifter din katalysator. De regler og love er strenge og bør altid følges. Og selvom love varierer fra stat til stat, de føderale retningslinjer forblive det samme. Virksomheder, der ignorerer disse retningslinjer kan stå over for bøder og / eller tab af sine forretningsmæssige tilladelser og licenser. EPA har evnen til at lukke forretning for manglende overholdelse af disse love, regler og retningslinjer.

Hvis du tager din bil til en lyddæmper butik eller udstødning butik for at få katalysatoren fjernet, (uden andet at blive installeret), ved lov butikken kan ikke hjælpe dig eller udfører arbejde, fordi intet køretøj er tilladt på vejen uden en katalytisk konverter. Hvis du allerede mangler katalysatoren, er de stadig ikke kan hjælpe dig af frygt for at miste erhvervslicens eller blive lukket ned. De fleste stater kræver en inspektion emissioner nu og et køretøj uden katalysator vil ikke videregive denne inspektion. De fleste føderale retningslinjer, at udskiftning omformere kan installeres i følgende situationer:

1. En stat eller lokal inspektionsprogram har fastslået, at den eksisterende omformer skal udskiftes
2. Køretøjer, der er fremstillet før 1996, skal have mere end 50.000 miles og et legitimt behov for udskiftning skal etableres og dokumenteres
3. I tilfælde af OBD Il-udstyrede køretøjer (1996 og nyere), skal OE producentens 8-år / 80.000-mile garanti er udløbet, og skal etableres et legitimt behov for udskiftning og dokumenteres.
(Bemærk, at føderale lovgivning forbyder fjernelse eller udskiftning af et velfungerende OE konverter).

Nogle lydpotte butikker eller udstødning butikker vil erstatte et perfekt arbejde konverter til profit, selv troede loven siger andet. Andre love og retningslinjer tilstand:

1. Det er installeret på samme sted som den oprindelige
2. Det er den samme type som den originale (dvs. to-vejs, tre-vejs, tre-vejs plus luft / trevejs plus oxidation)
3. Det er den rigtige model for anvendelsen køretøj som fastsat og specificeret af fabrikanten
4. Det er korrekt forbundet til eventuelle eksisterende luft injektion komponenter på køretøjet
5. Det er installeret med andre krævede konverter til en særlig anvendelse
6. Den ledsages af en garanti information kort, der skal udfyldes af montøren. Disse love og føderale retningslinjer indført for en grund.

Stock Cats Vs. High Flow katalysator

Katalysatorer på de fleste produktion biler er ikke designet til højtydende motorer. Hvis du starter hot Rodding din motor og udstødning, så glem ikke at opgradere din kat også, da dette vil være en sandsynlig flaskehals. Sørg for at tjekke din lokale emission love, som nogle gange er det kun lovligt at erstatte en katalysator, hvis den er defekt eller knækket. Derfor er mange udstødning virksomheder sælger "cat-back" udstødningssystemer, som er dybest set den samlede udstødningsgas fra afgangen af ​​kattene, til udstødningsrør. En god high flow katalysator vil have et indløb og udløb den samme størrelse som resten af ​​udstødningsrør til at give dig maksimal luftgennemstrømning.

Cat-Back Udstødningssystemer

Hvis du ejer en nyere bil, og vil starte bytte ud motordele, at regeringen har meget strenge retningslinjer for, hvad du ændrer, og hvordan du gør det.

Bytte ud fabrikken katalysator er normalt forbudt, så det bedste udstødning opgraderingen er en high flow cat-back udstødningssystem. Dette vil udskifte hele udstødning sytem fra katalysatoren tilbage til udstødningsrøret.

Et godt designet kat tilbage bør netto du 15 til 50 hestekræfter, afhængigt af hvad du startijng med.

Katalysator Manglende

Katalysatoren har ingen mekaniske arbejdende dele indeni, det er designet til at hjælpe strømmen af ​​skadelige gasser. Der er mange grunde en katalysator ville mislykkes. Undertiden konverteren er bulet eller har et hul i den. Andre gange er det en revnet konverter hals. Skader som dette vil forårsage fejl hver gang. En anden grund kunne være dårlig installation, hvor katalytiske konverter pakninger ikke er blevet erstattet med den nye omformer. Brændstof og motor tilsætningsstoffer kan forårsage konverter fiasko, nogle af disse additiver er ikke oxygen-sensor sikker. Brug af forkert brændstof angivet for din bil vil få den samme effekt. Hvis din bil kræver en 89 oktan, så ved hjælp af en 93 oktan er dårligt for dine køretøjer motor, udstødning og katalysatoren.

Begrænsning af udstødning kan forårsage konverter svigt. En masse mennesker vil ændre fabrikken udstødning med en mindre eller endnu større udstødningssystem eller tip. Det samme gælder for luft indsprøjtningssystemer. Ignorerer din luftfilter, tænding dele, såsom tændrør og tændrør ledninger, kan have en effekt på din omformer. Hvis du tager dig af din bil og holde sig inden bilproducentens retningslinjer for brændstoffer og vedligeholdelse, vil du finde din bil klarer sig godt.

Komponenter i en katalysator

Nogensinde spekulerer på, hvorfor katalysatorer er så dyre? Materialer og metaller såsom keramik, platin, rhodium og palladium hjælp udgør kernen i konverteren.

De fleste køretøjer er udstyret med et af to typer af katalysatorer: oxidation katalysator eller reduktion katalysator. Den keramiske kerne er belagt med disse metaller til at hjælpe med oxidation og carbonmonoxid brænde. Selv om nogle bilproducenter bruger forskellige metoder og komponenter, næsten alle bruge en ilt sensor, som er monteret foran katalysatoren. Den ilt sensor sender et signal til computeren som transmitterer mængden af ​​ilt i udstødningen. Den ideelle brændstof / luft-forholdet er 14,7 til 1. Undertiden køretøjer vil køre rig eller magert, hvilket betyder, at brændstof / luft-forholdet er forkert. Når ilt sensor relæer mængden af ​​ilt til computeren, vil computeren foretage justeringer for at skabe en renere udstødning.

Formålet med katalysator

Ikke alle ved eller forstår formålet med en katalysator. Det er meningen at omdanne skadelige kulbrinter, kvælstofoxider og kulilte i mindre skadelige stoffer. De katalysatorer inde katalysatoren konvertere kulilte og kulbrinter til kuldioxid og vand, og kvælstofoxider tilbage til kvælstof og ilt. Med så mange biler producerer ekstremt skadelig udstødning, ville vores ilt være udtømt uden katalysator. En masse smog og uklarhed set i store byer skyldes dels af giftige dampe, der udsendes fra vores køretøjer.