Auto Parts: Coil Springs Tips

Sænkning et køretøj for trækkraft og håndtering

En masse mennesker tror, ​​deres køretøj vil automatisk håndtere bedre efter at være blevet sænket, men det er ikke altid tilfældet, især i køretøjer, der ikke har en performance håndtering pakke.

En masse af køretøjer udstyret med disse pakker, men den gennemsnitlige bil, lastbil eller SUV ikke. Tager en dagligdags driver og foretage ændringer til suspensionen kan forbedre dit håndtering, men skal gøres, for at de nye suspension dele til effektivt at udføre som foreslået af en producent til tider andre modifikationer. Vil sælgeren sælger dig de modifikationsdele fortælle dig, hvad der skal gøres for at opnå maksimal ydeevne fra en eftermarkedet ydeevne pakke? Sandsynligvis ikke! Disse mennesker er der for at gøre et salg, selv om nogle vil fortælle dig om den ekstra ydeevne bilen vil få, når de køber den del, de fleste vil ikke fortælle dig faldgruberne ved at installere en suspension del, uden de rigtige mods lavet først.

Sænkning spiralfjedre er en måde at sænke din bil, foråret kompressorer er en anden måde. Ved udskiftning din spole fjedre sørg bilen vil reagere korrekt på en suspension opgradering. Du kan finde din køretøjer evne til at håndtere er blevet udtømt lidt. Tilføjelse de korrekte modifikationer, såsom ydeevne chok og / eller stivere, kan hjælpe med stabilitet og trækkraft. Tilføjelse ydeevne bremser, rotorer, spole i fjedre, bladfjedre og andre suspension dele vil helt sikkert forbedre dine køretøjer ydeevne, når det kommer til håndtering. Vægtfordeling spiller en stor rolle i dine køretøjer håndtering og trækkraft.

Frihøjde og Håndtering

En af de mest almindelige suspension opgraderinger er tilbage spole fjedre Powerflex og / eller spiralfjeder afstandsstykker, typisk ledsaget med opgraderede støddæmpere og / eller opgraderet lænker. Også tilføje i dæk og hjul, der er blevet swappet til en meget større størrelse, og du vil finde dig selv rider højt. Men rider højt kan forårsage håndtere problemer, så sørg for at gøre de rigtige mods der, så godt.

Nogle gange kan traction control hindre køretøjer evne til at håndtere, og når din ridning i et køretøj, der er blevet ophævet eller hævede trækkraften formindskes, især uden en vis form for opgraderede traction control. Der er mange måder at opgradere en 4x4 køretøjs affjedring og elevator, bare sørg for bilen er fuldt ud i stand til at tage dem, ekstreme off road betingelser før trek til nærmeste bjerg eller mudder pit.

Coil Springs

Skruefjedre er den mest almindelige type bil foråret. De ser også ligesom de lyder - som en stor, kraftig fjeder. Foråret er super stærk og komprimerer og udvider til at absorbere bevægelsen af ​​hjulene, når de rammer store eller små bump på vejen. Uden bilen fjedre, ville alle af hjulet bevægelse overføres direkte til rammen af ​​dit køretøj. Fordi de er de mest almindelige, skruefjedre er også den nemmeste at erstatte. De er også en auto del, at når opgraderet, vil signifigantly forbedre køreegenskaber af din bil.

Tag Eibach fjedre, for eksempel; de er specielt designet til ikke blot at forbedre glathed af din tur, men også din evne til at tage hjørner. Fjedre ud af fabrikken kan ikke give dig den håndtering, som du vil - bruge nogle penge på en opgradering og oplevelse at køre på et helt nyt niveau.

Bladfjedre

Bladfjedre består af lange flade stykker af metal, der er bundet sammen i en lang, flad, men bøjet enhed. Denne type bil foråret blev brugt på de fleste biler og lastbiler, indtil midten af ​​firserne. De er stadig bruges på lastbiler og køretøjer, der anvendes til påføring tungere pligt, da de er særligt effektive til denne anvendelse. De fleste bladfjedre er lavet af stål, men i dag nogle er lavet af specielt stærk kompositmateriale. Du kan få nye erstatning bladfjedre til din bil, men du kan sandsynligvis også finde bladfjedre i anstændigt reparation på din lokale junk værftet.

Industri Snapshot: Eibach Springs

Indtil 70'erne, kun Eibach produceret fjedre til industrielle applikationer. Når de tyske tuning selskaber begyndte tørnes ud Autobahn brændere, Eibach optrappet til at levere høj kvalitet suspension komponenter.

I dag Eibach Springs gør højtydende suspension komponenter for snesevis af produktion køretøjer fortid og nutid. De leverer fjedre og andre lækkerier til professionelle race hold, og kan altid findes i toppen af ​​leaderboardet. Du kan ikke virkelig gå galt med Eibach komponenter understøtter din bil.

Ny bil Springs: Hvornår?

Hvordan ved du, når du har brug for nye fjedre? Nå, bil fjedre er en meget langvarig bil del, typisk de vil vare 80.000 til 120.000 miles, som i virkeligheden er længere end de fleste mennesker rent faktisk vil holde deres bil. Men hvis du holde dine biler i lang tid på du køber brugte biler, kan dårlige fjedre være i din fremtid. Her er hvordan du fortælle - hvis du opdager, at din bil er ved at flade ud i normal kørsel, eller hvis du smider venner ind på bagsædet, og din bagende er skrabning, du har brug for nye fjedre!

Udskiftning Bil Springs

Så dine fjedre er skudt, og du nødt til at erstatte dem, hvad gør du så? Først og fremmest, medmindre du er en avanceret hjem mekaniker, er det sandsynligvis ikke værd at stress og tiden at arbejde det ud. Gå til din tillid til mekaniker, men ikke erstatte din fjedre med fabrikkens dele. Ja, det er rigtigt, i din ældre bil, med de samme bildele, der fulgte i det er ikke nødvendigvis de bedste skud. Gå efter nye fjedre og din håndtering og generelle køreegenskaber vil forbedre så meget, vil du spekulerer på, hvorfor du ikke gjorde det før!

Torsionsstænger

Torsionsstænger bruger et lignende koncept til spiralfjedre, men i et andet program. Den ene ende af torsionsstangen er forankret til rammen af ​​bilen, mens den anden ende er fastgjort til en "wishbone" eller kontrol arm. Styrearmen tager kraften af ​​den lodrette bevægelse af hjulet, når man rammer en bump og overfører kraften til torsion bar ved at fungere som et håndtag. Denne vægtstangsvirkning vrider torsionsstangen (ligesom en spole) til at absorbere energi. Ligesom en spole, torsionsstangen har "hukommelse" og ønsker at vende tilbage til sin oprindelige form - det er denne modstand, der hjælper det absorbere energi fra den lodrette bevægelse af hjulet.

Sænk din bil den rigtige måde

Så du ønsker at sænke din bil, men har ikke råd til en $ 4000 hydraulisk eller luftsystem. Hvad man skal gøre?

Tror ikke du kan bare lob fra et par skruefjedre at droppe din tur. Ikke blot vil du kaste styretøj og affjedring geomotry nok til at skade dele, men bilens tur vil blive ødelagt.

Spil det smart og købe et specialbygget kit. Afhængigt af hvor lavt du ønsker at gå, kan du blive nødt til at købe specielle sænkning fjedre, korte rejser stød eller modificerede spindler at rette styregeometrien. Du kan få højst 2-3 inches off din kørehøjde før aflevering og dækslid er berørt.

Air Springs

Luftfjedre er også lige, hvad de lyde som. De er lavet med en metal lufttæt cylinder, der holder luften og bruger sin kompression til at absorbere energi fra dine hjul. De kan bruges i stedet for konventionelle spiralfjedre og kan bruges af brugerdefinerede bil beslutningstagere til at hæve eller sænke en bil på efterspørgslen. Luftfjedre er også en populær eftermarked auto del, da de kan installeres i coil bil fjedre eller mellem aksel din bil til at give lift støtte til håndtering af tunge byrder i køretøjet eller til bugsering af tunge påhængskøretøjer.

Off Road Suspension og Ride

Off roading kan være en ubehagelig tur og finde måder at gøre turen mere behagelig på og uden for vej kan være en vanskelig opgave på tidspunkter. Hvis din lastbil eller SUV har en spiralfjeder lift kit eller bruger en luft tur-system, tilføjer den ekstra suspension vil øge turen voldsomt. Men ikke alle forstår betydningen af ​​bilens affjedring, når de rejser væk fra vejen, især dem, der kun gå off road på en lejlighed.

Når off roading, kender bilens evner, såvel som dens svagheder. Du har måske flere hestekræfter, men uden suspensionen nødvendig for ekstreme terræn, kan du finde dig selv sidder fast, bogstaveligt talt. At have en stor suspension med meget lidt hestekræfter kan resultere i den samme, men hestekræfter er ikke altid nødvendigt, især når man tager det langsomt over klipper, i mudderet eller klatring en bakke. Selvom hestekræfter er et plus, når off roading, din suspension, der tæller.

LOW-RI-DAH

Der er to måder at få din bil i ukrudt «.

Du kan gå old school og bruge hydraulik, men disse har altid lidt under faldgruberne i dårlig køreegenskaber og behovet for hyppig vedligeholdelse.

I løbet af de sidste 10 år eller deromkring, har nogle få virksomheder udviklet den anden metode - pålidelige "Airride systemer, der er renere og involverer mindre VVS end Hydros. Air-systemer giver op noget af hastigheden af ​​Hydros, men sat korrekt op, de vil give en meget loppetjans tur uden spørgsmål om traditionelle hydrolic systemer.