Auto Parts: Bildele Information Tips

Stelnumre

En VIN (køretøjets identifikationsnummer) plade giver et køretøjs komplet historie, såsom motorstørrelse, det land, hvor køretøjet blev foretaget og anlægget bilen blev lavet på. Det omfatter også mærke og model af køretøjet og funktioner. Dekodning af et VIN plade eller nummer kan være ganske svært nogle gange, især når bilen er en klassisk eller antik. Med alle de oplysninger fra VIN afkodes, kan du indsnævre motorens indhold eller indre dele, og hvordan de blev foretaget, hvad de var lavet af, ved at bruge de bedste foreliggende oplysninger, som er dokumenteret af producenten af ​​køretøjet i et bestemt mærke og model og i et bestemt år. Hvis du ønsker at vide oplysninger om et køretøj, skal du kontrollere VIN plade til alle de oplysninger, du har brug for.

Hvordan afkode sådanne oplysninger? Ring til din lokale ny bilforhandler og bede om oplysningerne. Du kan også tjekke online, og der er bøger, du kan købe til dekodning af et VIN-nummer. Vær på vagt over en online bil information selskab, er databaser nemt manipuleres eller forældet.

Vent Visor Removal

Dobbeltklæbende tape er, hvad der holder Vent Visor på køretøjet. Normalt er dette meget let at fjerne. Fjernelse af Vent Visor i varmen hjælper, eller tilføje varme vil hjælpe. Du kan bruge en varmepistol eller en hårtørrer, men sørg for at holde den ene omkring 8 inches til 12 inches væk fra Vent Visor. Når du er klar til at fjerne Vent Visor, træk den langsomt væk fra maling og / eller støbning. Der kan være nogle af de dobbeltklæbende tape til venstre. Hvis du vil fjerne det, skal du blot tæppe det med fingeren, (ikke fingernegl), eller du kan også bruge et opløsningsmiddel, såsom alkohol, fortyndet maling fortynder eller mineralsk terpentin. Gnid ikke hårdt eller kraftigt. Gnide foretaget område forsigtigt fjerner hvad bånd der er tilbage. Hvis Vent Visor er inde i vinduet sporet, bare trække Vent Visor ud af sporet, vil dobbeltklæbende tape kommer med det og vil ikke holde til indersiden af ​​sporet. Anytime du bruger en opløsningsmiddelbaseret renere på maling eller en gummi overflade, altid rene med vand og sæbe bagefter og anvende et lag voks til det malede areal foretages. For gummi støbning, blot tørre det berørte område med en meget lille mængde af Armor All eller anden form for dressing, vil dette holde det mod udtørring.

Core Charge

En ting, som du vil lære, når du arbejder på din egen bil, eller købe bil dele handler om "kerne charge". Dybest set, når du køber visse bildele ligesom bremse rotorer, generatorer, bremsecalipre, distributører og endda motorer, de har en "kerne" - i virkeligheden alle disse dele er fremstillet af mange værdifulde komponenter og selv om nogle aspekter har undladt dette gør ikke 't: hele del er junk. Kernen afgift er dybest set som en flaske depositum, men i dette tilfælde, det er en bil del depositum, der opfordrer dig til at genbruge! Så når du bytte den nye del for de gamle, du vender tilbage kernen og det går tilbage til den del producenten for ombygning og genbrug.

Ombygget Vs. Nye Auto Parts

I stedet for at stole på dyre splinternye auto dele, kan du spare penge ved at købe kvalitet genopbygget dele til din bil. Ombyggede dele er simpelthen kerner, der er blevet returneret til producenterne og genopbygget til helt nye specs. Væsentligste komponenter udskiftet og renoveret høje kvalitetsstandarder, der er på niveau med helt nye dele. Genbrug og ombygning dele giver producenterne mulighed for at fastholde en lav hovedet samtidig give køberne med de dele, de har brug for.

For nogen på vagt over for at købe ombyggede dele, de fleste kommer med en solid garanti spænder fra det ene år til livet i den del selv. Det betyder at du kan købe din side uden at bekymre sig om at miste penge på handlen, hvis tingene donâ € ™ t arbejde ud. Men disse dele simpelthen bygget til at holde i lang tid. Køb genopbygget auto dele i stedet for helt nye kan hjælpe dig med at spare penge på din næste auto reparation.

Auto del Mulige

Hvis du ikke har tålmodighed til at shoppe online - eller hvis du har brug for noget i en nødsituation, er der intet galt med at ramme din lokale forhandler. I de fleste tilfælde de dele, de tilbyder, vil have en levetid garanti, og selv om de ikke har den del, du har brug for, de vil enten vide hvor man kan få det eller hvordan du bestiller det. Du bør se på forskellige lokale butikker og pris sammenligne, og der er intet galt med at uddanne dig selv om de forskellige mærker derude, der tjener din mærke og model bil.

Aftermarket Cat Dele

Hvis du har penge, eller hvis du laver en reel restaurering job, ikke sjuske med dit bildele. Selv om det tager dig længere tid at afsætte penge til dine bildele, vil det være det værd i det lange løb. Ikke alene er dele med livstidsgaranti værd, i tilfælde af kropsdele som fendere, døre eller noget lavet med metalplader, du helt sikkert vil få bedre gjort sædvane eller korrekte del i stedet for en, der kan være billigere og har brug for at skal eftermontere. Derudover, så tjek den historie af bilen du gendanner eller fastsættelse, og forsøge at matche farver og de originale dele, der blev brugt, da bilen blev oprettet. Mest af alt, husk på, at uanset hvad du vælger, du ønsker at se på og nyde i fremtiden.

Find bildele Online

Træt af jagt butik efter butik for den højre del?

Du kan spilde dages jagt skrotpladser og del butikker, og selv da, kan du ikke finde hvad du har brug for. Med internettet som pervasive som den er, er flere del leverandører, forhandlere og samlere sælger deres varer online.

Nogle af de mere avancerede online butikker giver dig mulighed for at søge på ansøgning, mærke og model, eller producenten for auto dele og rabat bildele. Fyld din virtuelle indkøbskurv op med alt fra luftfiltre at fuldføre motorer, og aldrig forlade din garage.

Befri gas lugt fra dit køretøj

Hver gang du har en gas spill inde i bilen, dens farlige. Og den eneste måde at fjerne røg eller lugt er at fjerne gulvtæppet, rense det og lad det luft ud. Alle gulvtæppet i ethvert køretøj kan fjernes, og er ikke så svært.

Stammen tæppe er den letteste. Fjern tæppet fra stammen og hænge det på et område, som du ikke har noget imod at blive våd, men hvor du stadig kan nå det. Soak gulvtæppet helt begyndende ved toppen og bevæger sig ned for at skylle gulvtæppet. Du kan bruge næsten enhver renere, du ønsker, så længe det ikke indeholder ikke blegemiddel eller ammoniak. Generøst spray renere på gulvtæppet. Med en blød stritter tæppe børste, let at skrubbe hele gulvtæppet, især foretaget område. Nu skylles grundigt. Lad tæppet dryppe tør og luft ud for en hel dag. Nu kan du sprøjte nogen form for duft på gulvtæppet, hvis du ønsker, re-installere gulvtæppet og du er færdig.