Auto Parts: Bil Covers Tips

Do not Go Billig på din bil Cover

Bil dækker er en klog investering, især for biler du ikke kører dagligt - eller som kan være ældre og har brug for at blive beskyttet. Uanset hvad du gør, ikke bare en simpel plastik tarp og tror, ​​der vil beskytte din bil. Bil dækker er specielt designet til at lade vandet løbe ud, og de er fremstillet af materialer, der ikke vil nedbrydes i vejret, varme eller fugt. Tarps fælde vand og har været kendt til at smelte på biler. De kan forårsage signifigant skade på din maling job, og da de kan fælde samles vand, du faktisk køre en større risiko for rust på din bil.

En Guide til at købe bil Covers

Den bedste bil dækning producenter har en bred vifte af materialer og bil dækker, der vil opfylde dine individuelle behov. Du er nødt til at overveje en række faktorer før tid, fordi ellers, når du er klar til at bestille, for eksempel, covercraft bil dækker, du vil gå tabt!

1. Er bilen kommer til at opholde sig indendørs eller udendørs?
2. Hvilken slags vejr har du brug for at beskytte mod: sol, sne, regn?
3. Har du brug bule beskyttelse?
4. Er din klima meget blæsende (for at sætte dækslet på og sikre det forbliver på plads)?
5. Har du brug for lagerplads i bil dækning?
6. Er det nødvendigt at modstå meldug eller rådne?

Når du har svaret på disse spørgsmål, vil du være i stand til at træffe en informeret beslutning. De fleste virksomheder vil bedømme deres bil dækker i overensstemmelse med deres styrker.

Fordelene ved en Custom Fit Car Cover

Du tror måske alle bil dækker er de samme, så det gør ikke noget, hvis du vælger en, der er monteret til dig bil. Du ville være forkert. Hele formålet med en bil dækning er at kramme din bil og holde det sikkert beskyttet mod elementerne i hver sæson. Hvis du får en bil dækning der er for lille eller for stor, risikerer du for at bruge penge på noget helt counter produktive. Desuden, hvis du har en spoiler eller underlig størrelse bakspejle, vil du løbe ind i store problemer med at få dækslet over bilen - med mindre den er beregnet til dette formål. Så hvis du kommer til at foretage investeringen i første omgang, kan du lige så godt få den rigtige dækning for din bil!

Bil Covers vs Front End Masker

Nogle mennesker fejltagelse bil dækker for frontend masker eller bil bras. En forreste ende maske vil beskytte de mest sårbare del af din bil fra Rock chips og bugs. Du tror måske - hvorfor har jeg brug for en bil bug skjold, når jeg kan bare ramt bilvask?

Opløsningsmidlet normalt nødvendig for at fjerne bug kroppe kan rent faktisk skade din maling job, der kan være grund nok til at investere i en frontend maske for nogle mennesker. Du kan også få frontend masker med særlige bug deflektorer installeret som hjælper med at holde bugs fra at ramme forruden.

Bil lommer og Bil Cocoons

I nogle tilfælde kan en standard bil dækning ikke give dig den mængde beskyttelse, du føler, du har brug for din bil. Måske hvad du virkelig har brug for er en bil lomme eller kokon. Bil lommer har et panel, som du bogstaveligt køre på og en sperate dæksel, der sidder over toppen af ​​din bil eller motorcykel. Når du har top og bund linje, du fastgør dem sammen. Dette giver den form for komplet bil beskyttelse og dækning mange bilentusiaster er på udkig efter. Må ikke få en af ​​disse, hvis du planlægger at bruge bilen semi-regelmæssigt - så simpelt som en bil lomme lyde, de er helt sikkert mere besværlige end en standard bil dækning.