Auto Lån: Ny Auto Finansiering Tips

Afskrivninger Ratings

Før du køber eller leaser en ny bil, så tjek den afskrivninger ratings for forskellige mærker og modeller på Automotive Lease Guide websted. Virksomheden er en vigtig kilde til afskrivninger ratings information og andre analytiske data og værktøjer på ting såsom restværdi til bilindustrien.

Du kan finde forbruger leasing oplysninger om Automotive Lease Guide s Leasing 101 side. At se op afskrivninger værdier, skal du vælge fanen Consumer og vælg Afskrivninger Ratings. Afskrivninger ratings angiver, hvilke biler holde deres værdi bedst.

* En bil, der holder sin værdi godt kommandoer bedre leasingydelser og højere videresalgspriser og handelsrelaterede i værdier.

Bilforhandler Scams

Der er mange etiske, ærlige bilforhandlere. Desværre er der lige så mange uetiske nye og brugte bil forhandlere.

Nummer 1 på dette års liste er "Double Dip Advertising Fee" fidus. Sådan fungerer det er forhandleren glider en reklame gebyr i bilen kontrakt. Problemet er dog, at reklamer er allerede indbygget i bilforhandler pris. Hvis du ser denne afgift på din kontrakt, krav om, at forhandleren fjerne det. Hvis dealeren fortæller dig fabrikken ikke opkræver det en reklame gebyr på fakturaen, skal sælger vise dig forhandleren faktura. Hvis der ikke er noget gebyr på fakturaen (som er meget usandsynligt), så er det okay for forhandleren til at opkræve 1-3% af MSRP for en reklame gebyr. Husk, at hvis gebyret ikke er opladet fra fabrikken, det er 100% forhandles ligesom enhver anden del af aftalen.

Desværre er reklame gebyrer, der vises på fabrikken faktura betragtes som en del af forhandleren omkostninger og er ikke til forhandling.

Sub-prime lån

Tag det roligt, selvom du har dårlig kredit nye billån er ikke ude af din rækkevidde. Men du skal passe på aggressiv udlån praksis. Nogle långivere, herunder mange mindre end velrenommerede online långivere, vil tilbyde finansiering til nogen, men kan kræve, at du betaler høje gebyrer eller ublu renter betyder, at du betaler hundredvis eller endda tusindvis mere i rente i løbet af livet af lånet.

Din bedste chance for at undgå at blive opkrævet gebyrer, der er for høj for et lån er at uddanne dig selv om, hvad der kaldes sub-prime udlånsrenter. Sub-prime lån er lån til folk med mindre end perfekt kredit.

* Du kan også lære mere om aggressiv udlån og love vedrørende den ved at besøge Center for Responsible Lending websted.

Car Shopping Vejledning

Hvis du nogensinde hører en ny eller brugt bil forhandler spørger dig, "Hvad vil du din månedlige betaling for at være?" lidt rødt flag skal gå op i dit sind. Det er fordi at købe baseret på et mål månedlige betaling er en surefire måde at blive låst fast i et lån, der er en dårlig aftale. En forhandler kan narre den lånets løbetid og andre faktorer for at skohorn mange lån til at passe en bestemt månedlig betaling rækkevidde.

I virkeligheden vil de samlede omkostninger for lånet være meget mere end det ville være, hvis du forhandlet på prisen alene. Hvis du nogensinde er faldet i denne fælde, bør du tjekke ud Edmunds.com s DealSmart service. Abonnementet service hjælper dig med at blive en mere rutinerede bil shopper. En gratis prøveversion er tilgængelig.

Forhandler vs. Bank Finansiering

Hvis du er i markedet for en ny bil, chancerne er du har brug for til at finansiere en del af købsprisen. Hvis leasing ikke er en mulighed for dig, er der to muligheder, du kan forfølge: forhandler finansiering og bankfinansiering.

Mens forhandler finansiering generelt er højere satser end du kan få, hvis du shoppe rundt på din lokale långivere, betyder det tilbyde flere fordele. Forhandler finansiering tilbyder bekvem, one-stop-shopping. Forhandlerne er også i stand til at tilbyde dig en bred vifte af finansieringsmuligheder takket være deres mange backend relationer med långivere. Og meget ofte forhandlere tilbyder særlige, finansiering lav rente på nye billån til kunder med god kredit.

Gratis kredit rapporter

Før du køber ind for en ny bil lån, bør du få en kopi af din kredit rapport og tage skridt til at forbedre din kreditværdighed, hvis det er under 680. kreditvurderinger af 680 og højere kvalificere sig til de bedste finansierings- tilbud. Der er tre kreditoplysningsbureauer:

• Experian
• Transunion
• Equifax

En nylig ændring Fair Credit Reporting Act (FCRA) den skal hver af de landsdækkende kreditoplysningsbureauer til at give dig en gratis kopi af din kredit rapport hvert år. Programmet er ved at blive indfaset baseret på geografisk placering. For eksempel har beboerne i det nordøstlige ikke kvalificere sig til en gratis rapport til september 2005 tidligst (dette er at sikre, at kreditoplysningsbureauer får ikke overvældet med anmodninger).

Bortset fra bil shopping, privatlivets fred eksperter anbefaler, at du rotere dine anmodninger med de tre agenturer, og få en rapport fra hver på fire måneders mellemrum for at sikre, ingen er at åbne nye konti i dit navn uden din viden. For mere information om gratis kredit rapporter, besøg Federal Trade Commission hjemmeside og søg på "gratis kredit rapport."

Lån Shopping

Før du køber ind for en ny bil, købe en ny bil lån. Hvis du har perfekt kredit kan du få en stjæle en aftale ved gennem forhandleraftalen. Dog er lav eller ingen rente, der tilbydes af mange auto forhandlere, der tilbydes mindre og mindre. Plus, de er som regel kun tilgængelige for de mennesker med top kreditværdighed.

Check med din egen bank plus et par andre til at sikre, at du får den bedste pris på, som du kan kvalificere sig. Du kan faktisk få forhåndsgodkendt af mange banker, før du selv skridt mund i forhandleraftalen.

Studere op til det bedste tilbud

Forhandle om en ny bil aftale behøver ikke at være sådan en shell spil, hvis du tager dig tid til at uddanne dig selv, før du går til forhandleraftalen. Må ikke bare overveje prisfastsættelse og køretøjets muligheder, når gør din forskning. Tilbring et par timer online eller på dit lokale bibliotek udbening op på ting som:

• Sikkerhed ratings
• Crash testresultater
• Kvalitet og kundetilfredshed
• Udgifter til ejerskab
• Expert udtalelser (såsom National Highway Transportation Safety Agency)
• Side-by-side sammenligninger af din top tre eller fire picks

Mange websteder, som f.eks Edmunds og Intellichoice, tilbyde information og værktøjer til at gøre dig i stand til at indsamle og studere alle disse oplysninger effektivt.

Kend din kreditværdighed

Før du køber for nye billån, trække din kredit rapport for at sikre, det er i orden. Din kredit rapport score er en af ​​de vigtigste bestemmende faktorer i hvilken rente du får tilbudt af långivere. De, som modtager de bedste finansieringsvilkår har generelt en kredit score på 730 eller højere. Hvis dit kredit score ikke falder ind i denne række, der er ting, du kan tage for at forbedre din score, før du ansøge om finansiering.

• Betale al din gæld til tiden
• Afbetale eller betale ned dit kreditkort
• Hvis du har en masse af kreditkort, konsolidere dem og annullere et par
• Hvis der er nogen fejl på din kredit rapport-bestridt fejlen skriftligt og holde al dokumentation
• Du må ikke leje en kredit reparation agentur (de fleste er scam kunstnere, der leverer tjenesteydelser, du kunne gøre dig selv)

Hvis du føler du har brug for hjælp sortering ud din kredit, skal du besøge webstedet for National Foundation for Credit Counseling (NFCC). Det er den ældste netværk af nonprofit rådgivning agenturer i USA

Forhandlingsdirektiver Best Deal

Nye billån og ny bil finansiering er ikke noget at dykke ned i blindt. Sørg for, at du tager de nødvendige forholdsregler, så du kan få den bedst mulige aftale. Du bør ikke betale mere, hvis du ikke behøver at.

Federal Citizen Information Center er i dit hjørne, når det kommer til at få en hel del på en ny bil. Besøg organisationens hjemmeside og downloade "Sådan får du en hel del om en ny bil." Den frie, fire-side PDF indeholder trin-for-trin oplysninger om gennemprøvede forhandlingsteknik, der vil spare dig penge på din næste bil.

Samlet Lån Cost

Mange mennesker antager, når de finansierer en ny bil, at så længe den månedlige betaling passer deres budget, det er alle godt. Dette er ikke altid tilfældet. Sommetider långivere og bilforhandlere vil godkende langfristede lån (sige 60 måneder i stedet for 36 måneder) for at skohorn en månedlig indbetaling på en kundes prisklasse. , Hvad det betyder, er, at kunden faktisk betaler mere, fordi det tager dem længere tid at betale lånet.

Hvis du låner 20000 $ 8% rente, vil din månedlige betaling for en 60-måneders sigt være $ 406 mens den månedlige betaling for det samme beløb og sats for en 36-måneders sigt vil være $ 627. Den lavere månedlige betaling på 60-måneders lån kan snyde. Ved den tid, du betaler 60-måneders lån, vil du rent faktisk har betalt 4332 dollars i renter vs. $ 2562 om 36-måneders lån.

Vilkårene af nye og brugte biler Finansiering

Forståelse vilkårene for bilfinansiering kan spare dig fra at betale mere, end du skal for en ny eller brugt bil. Gør dig bekendt med den terminologi, der er skitseret på en bil lån og indkøbsbilag:

Årlige omkostninger i procent (ÅOP) er den procentdel af det lånte beløb, der opkræves i renter hvert år.

Ned betaling: det oprindelige aftalte beløb at betale op foran før accept af bilen. Højere ned betalinger udgør minimal lånebeløbet og betalinger.

Lånebeløbet er dollaren værdien af ​​det lånte beløb, der kræves for at foretage et køb.

Månedlig betaling er det nødvendige beløb hver måned til at betale bilen note.

Betaling periode refererer til det antal måneder, der er nødvendige for at opfylde billån

Salgspris er det aftalte beløb til hjemvise til bilen

Handel-værdi: det beløb, en forhandler vil fratrække køb af en gammel bil i bytte for en nyere model.

Samlede bil omkostninger er summen af ​​de månedlige betalinger, det samlede af udbetalingen og de samlede omkostninger bilen vil faktisk koste. (Dette nummer kan være betydeligt højere end den faktiske salgspris.

Shopping for lån

Borte er de gamle dage, når nye bil finansieringsbehov boring renten så højt som 13%. I dag kan folk med god kredit få ny bil finansiering så lav som 1,9%. Selv de fleste mennesker med mindre end perfekt kredit kan få nye bil lån satser i 8-9% interval.

Det kan være svært at sammenligne låneprodukter fra forskellige kilder på grund af de forskellige gebyrer, hver kan opkræve. For at sikre, at du får den bedste pris tilgængelig, sammenligne de årlige omkostninger i procent (ÅOP) for hvert lån, der tilbydes. ÅOP er den samlede sats, du betaler på årsbasis for dit lån inklusive renter gebyrer og afgifter, hvis nogen. Dette vil skabe lige konkurrencevilkår, så du kan sammenligne æbler med æbler.

Forståelse ejeromkostninger

Når du overvejer en ny bil køb, skal du sørge overveje ejeromkostninger-købe en ny bil er ikke bare om mærkaten pris. Lad os sige, du forsøger at beslutte mellem en Infinity G35 og en Acura TL. Når du vejer den ejeromkostninger for hvert køretøj, vil der sandsynligvis hjælpe dig med at fokusere dit valg. Ejeromkostninger omfatter ting som:

• Forsikringsomkostninger
• Tilmeldingsgebyr
• Brændstof effektivitet
• Rutinemæssig
• Ekstraordinær vedligeholdelse

Omkostningerne ved ejerskab varierer meget afhængigt af fabrikat, model, og stil bil, du vælger, så vælg med omtanke.

Yderligere New Car Omkostninger

Når de fleste mennesker køber en ny bil, de vil kedelig forske de bedste nye bil finansieringssatser og forhandle en lav købspris med sælgeren. En ting købere desværre glemmer nogle gange, er imidlertid, at der er meget mere at købe en ny bil end at få et godt lån og en god pris. Når du får i løbet af de første følelser af eufori, der kan komme ud på ved at købe en ny bil, vil du indse, at det ikke er helt tid til at sætte din pung væk. Når du hovedet til Institut for Motorkøretøjer til at registrere din bil vil du blive konfronteret med de ekstra registreringsafgifter og eventuelle afgifter, som ikke blev betalt på forhandleraftalen. Du bør også overveje det faktum, at din bil forsikringspræmier kan gå op baseret på køb af den nye bil. Du kan altid tjekke disse ting på forhånd, og det er bedre at være forberedt på de ekstra udgifter, før du foretager dit køb. Hvis du er i stand til budget for disse ekstra udgifter vil du ikke behøver at rulle dem ind i lånet, som nogle långivere tillader. Det sætter dig i den lidet misundelsesværdige situation på grund mere på din bil, er det værd, selv om det kan være tilfældet med alle nye bilkøb, når bilen køres ud af partiet.

Forhandler Lån

Forhandlere har sommetider tilbyder fremragende låneprodukter til nye auto lån, men det betyder ikke, du skal stole på dem alene, når tiden kommer til at købe en ny bil. Du bør aldrig gå på en bil parti og forventer at modtage den bedste rente tilgængelig fra forhandleren uden først at have gjort nogle forskning fra andre långivere.

Du bør altid sikre finansieringen af ​​en ny bil, før du hovedet til forhandleraftalen. Det betyder ikke noget, hvis du ikke selv har plukket ud af en bil endnu; du kan få forhåndsgodkendt til et beløb i dollar i stedet for til en bestemt bil. Hvis forhandleren kan få dig en bedre rente derefter tage det, medmindre vilkårene er tricky og ekstra gebyrer føjes til lånet. Mange gange, dog forhandlere er faktisk i stand til at levere kvalitet, nye auto lån med konkurrencedygtige rentesatser. Bare vær sikker på, at du ikke begrænse dig selv til en forhandleraftale lån uden først tjekker andre muligheder.

Ned betalinger

Opnåelsen af ​​et lån til ny auto finansiering er normalt temmelig enkel, og i mange tilfælde långiver vil ikke engang kræver nogen form for udbetaling på den nye bil på alle. Dette kan efterlade nogle låntagere ligner de selv skulle gider at sætte ned nogen penge, når de køber en ny bil. Selvfølgelig giver en betydelig ned betaling, når du køber bilen vil resultere i et mindre lån, eventuelt afskrives over en kortere periode. Dette kan resultere i en lavere rente.

På den anden side, hvis du har høj interesse kreditkort, kan det være mere fornuftigt at sætte pengene i retning af kortene i et forsøg på at betale dem ud, da din nye bil lån er formentlig til en lavere rente end kortene. Hvis du er i den situation simpelthen ikke har nogen penge til at sætte i retning af en udbetaling så dit spørgsmål er besvaret, selvom du måske ønsker at tænke to gange om at købe en helt ny bil, hvis du ikke kan skrabe en eller to tusind dollars sammen til en udbetaling.

Ny Auto Loan Rabatter

Forhandlere vil ofte tilbyde lave renter eller store rabatter i et forsøg på at få nye kunder i døren, men sjældent er disse frynsegoder begge udbydes på samme tid. Ved finansiering af en ny bil, har brug for køberne til at vælge mellem den store rabat og den lave rente. Hvilken en er den bedste løsning afhænger i høj grad købers individuelle situation. Økonomisk kan det være fornuftigt at vælge enten en, selv om det i mange tilfælde den bedste løsning er at tage den lavere rente i stedet for den store rabat. Dette kan i høj grad, men om, hvordan køberen agter om brug af rabatten. Hvis rabatten vil blive sat tilbage i den resterende del af den nye bil lån, kan det give mere mening end at tage den lave rente. Det hele afhænger af de individuelle forhold. Heldigvis er der masser af regnemaskiner online, som vil knuse de tal for dig og fortælle dig, hvilke scenario er mest økonomisk fordelagtigt. Det kan være fristende at tage en stor rabat i stedet for den lavere rente, men hvis du gør beregningerne og finde ud af, at den lave rente sparer dig penge i det lange løb, så skal du tage det.

New Car Finansiering

Det er en rigtig god idé at sikre finansiering, før du begynder shopping for en bil. Under en godkendt bil lån, før du besøger forhandleraftalen giver dig forhandlingsbordet fordel af at være en kontant køber. Hvordan kan du vide, hvor meget til at ansøge om, selv?

Du har sikkert allerede har en idé om, hvor mange penge du planlægger udgifter baseret på den type bil, du ønsker køb. Ved ansøgning om din nye bil lån, bør du ansøge om det beløb, som er det maksimale beløb, du har råd til at bruge. Du er ikke forpligtet til at tilbringe hele beløbet, når du udvælge en bil. Med andre ord, hvis du er godkendt til 40 tusind dollars, men købe en bil for $ 32,000, lånebeløbet vil kun være $ 32,000. Det er rart at have spillerum for at have et større lån allerede er godkendt, men det er også rart at vide, at du kan bruge mindre, hvis du gerne vil.

Fordele ved nye biler

Der er flere fordele ved at få en ny bil end blot den nye bil lugt. Nye biler har ikke været ejet af andre, så er du ikke arve en andens mekaniske problemer. En ny bil skal være i tip-top orden, fordi det er helt nye. Hvis noget går galt med en ny bil, skal garantien være tilstrækkelig til at løse eventuelle problemer for de første par år. Du vil også have den fordel, at få en lavere rente med en ny bil lån, end du ville gøre, hvis du har fået en auto lån til en brugt bil.

De meget laveste rentesatser går til ansøgere med god kredit, der køber nye biler og holde udtrykkene lave; i stedet for at afskrive lånet til 72 måneder, for eksempel, er lånet afskrives for 36 måneder. Ud over alle de nævnte grunde til at købe en ny bil i stedet for en brugt bil er, at nye biler er generelt renere og bule-fri i modsætning til brugte biler. Der er bare noget pænt om at eje en bil, som ingen andre har kørt til andet end en prøvetur.