Auto Lån: Auto Loan Math Tips

Afsluttende betalinger

Når tiden kommer til at betale din bil lån, der er mere involveret end blot at sende fra en check og fejre. Før du foretager din endelige betaling, skal du kontakte din långiver og finde ud af, hvad det nøjagtige beløb af den endelige betaling vil være. Grunden til at du behøver at gøre dette er fordi betalingen afhænger af den dag, du gør det. Renter tilfalder dagligt for de fleste bil lån, og hvis du ender betaler den endelige betaling en dag eller to tidligt det kan ændre den endelige betaling beløb. Det samme hovedstol gælder, hvis du handler en bil i og forhandleraftalen betaler sig den resterende balance; de vil kalde og finde ud af den endelige betaling i stedet for blot at sende i det beløb, du fortælle dem, du skylder. Hvis du sender i alt for mange penge for din endelige betaling, skal långiver udstede dig en tilbagebetaling inden for en rimelig tid. Du kan undgå denne situation, men ved at sørge for du kalder og finde ud af din payoff balance, før du sender i den endelige betaling.

Sammenlign rentesatser

Det er ikke svært at finde ud af, hvad den gennemsnitlige bil lån rente er. Det er en smart idé at forskning dette inden du shopping for en auto lån, fordi det vil give dig en god idé om, hvad rente du skal nøjes med. For eksempel behøver du ikke ønsker at acceptere en bil lån rente på 7 procent, blot fordi din bank giver det til dig; hvis du kan finde en hastighed på 6 procent ved hjælp af en anden långiver, vil det spare dig en hel del penge i renter i løbet af livet af lånet.

For at finde ud af, hvad den gennemsnitlige bil lån rente er, check med en af ​​de mange rente tracker websites online. MSN Money har en simpel hjemmeside, hvilke funktioner daglige nationale gennemsnit for alle typer af lån, herunder auto lån. Når du får vist disse oplysninger, huske på, at hvis du har fremragende kreditværdighed vil du være i stand til at finde en lavere end gennemsnitlig rente, og hvis du har en beskadigede kredit historie, så kan du forvente at modtage en højere end gennemsnitlig rentesats. Kendskab til den gennemsnitlige bil lån rente, men vil hjælpe dig enormt, når du går til at finansiere din næste bil lån.

Anslå din betaling

Hvor pålidelige er online regnemaskiner for bil lån? Så længe du kender de årlige omkostninger i procent (ÅOP), du vil have, det nøjagtige beløb, du vil finansiere på lånet, og hvor mange måneder den auto lån vil blive afskrevet efter, så online regnemaskiner kan være utrolig præcis. Den store ting om online regnemaskiner er, at du er i stand til at se næsten præcis, hvad din månedlige betaling vil være baseret på dit lån information

Hvis du kun har en vag idé - for eksempel, er du ikke helt sikker på, hvad din nøjagtige april vil være - så kan du i det mindste få et sætte tal for, hvad din månedlige betaling vil være. Lommeregnere kan være stor for at få en idé om, hvad du realistisk kan tillade sig. Hvis du har dit hjerte indstillet på en bestemt bil, men derefter køre tallene gennem en online regnemaskine, og opdager, at du vil se på $ 800 en måned betalinger, så kan du beslutter at gå med en anden bil helt. Det er bedre at finde ud af dette i komfort i dit hjem, mens du bruger en online regnemaskine i stedet for at blive informeret om dette af långiveren eller bilforhandleren.

Automobile lån regnemaskiner

En bil lån lommeregner er et uvurderligt værktøj til at bruge, når du overvejer en bil køb. Ved at bruge et lån lommeregner, kan du få en temmelig præcis idé om, hvad månedlige betaling, du kan forvente at betale, på grundlag af det beløb, du skal betale for bilen, det antal måneder i lånet, og årlige omkostninger i procent (ÅOP ) i auto lån.

Ved hjælp af et lån lommeregner til at estimere din betaling, før der ansøges om billån vil hjælpe enormt, fordi det vil vise dig, hvis det beløb, du ønsker at låne, er faktisk inden for dit budget. Du har måske dig hjerte indstillet på en bestemt bil, men hvis du indtaster oplysningerne til et lån lommeregner og finde, at den månedlige betaling er simpelthen for meget, kan du finde en anden bil, som er mere befordrende for dit månedlige budget. Ved hjælp af en auto lån regnemaskine vil gøre dig til at være en informeret køber, og for at undgå at blive overrasket over mængden af ​​din månedlige betaling.

Ejeromkostninger Tool

Edmunds.com, en online bil køb site, har så mange gode værktøjer for nye og brugte biler shoppere at det er svært at vide, hvor du skal starte. Der er de sædvanlige bil søg optioner (lån regnemaskiner og beslutning værktøjer, der hjælper dig med at beslutte, om det er mere fordelagtigt at tage rabatten eller lavere finansiering sats). Men måske en af ​​de bedste værktøjer på sitet er "TCO" værktøj.

TCO står for Sand Cost at eje. Du tilslutter et par enkle stykker af data såsom mærke, model og år, og whammo! Du har en kortfattet, let at læse resumé af de faktiske omkostninger ved ejerskab for enhver bil, du er interesseret i (herunder den oprindelige købspris, udgifter til finansiering, vedligeholdelse, skatter, afgifter, og reparationer).

* Du kan også udvide rapporten for at se sammenligninger af, hvordan denne bil stakke op mod andre i sin klasse.

Car Finance Calculator

Hvis du ikke kan beslutte, hvilken type bil lån, du ønsker at få til din næste bil køb, så tjek nogle af de forskellige bilfinansiering regnemaskiner, der er tilgængelige online. Ud over de mange bilfinansiering regnemaskiner, der estimerer en bil lån betaling baseret på årlige omkostninger i procent (ÅOP), tal og beløb lånt, er der masser af andre værdifulde regnemaskiner til rådighed til at hjælpe dig med at træffe en endelig beslutning.

Der er regnemaskiner til at hjælpe dig med at beslutte, om du skal købe en bil eller i stedet lease en. Andre regnemaskiner hjælper du regne ud, hvis du skal købe en ny eller en brugt bil. Der er endda regnemaskiner online, som vil tage alle dine gæld i betragtning, og lade dig vide, hvis du selv bør overveje at købe en bil, baseret på din nuværende økonomiske situation. Du kan finde alle disse regnemaskiner og mere på finansielle websteder som BankRate.com. De er gratis og nem at bruge, og de oplysninger, de giver dig er uvurderlig.

Auto finansiering lommeregnere

Med så mange forskellige auto finansieringsbehov regnemaskiner tilgængelige online, kan det undertiden være svært at afgøre, hvilken der skal bruges. En auto finansiering lommeregner på en kompliceret økonomisk websted vil mere end sandsynligt at give de samme oplysninger som en lommeregner på en långiver hjemmeside. Der er variationer på auto lån regnemaskiner. Nogle vil automatisk input en årlig procent (ÅOP) i beregningen, mens andre kan brugeren manuelt indtaste ÅOP.

Din bedste chance er at starte med lommeregneren, der tilbydes af långiveren du planlægger at bruge til din bil lån. Hvis du endnu ikke har besluttet sig for en långiver, kan du bruge lommeregneren, som banken du i øjeblikket gør forretninger med, eller du kan gå til en finansiel web site som BankRate.com og bruge lån regnemaskine der. Selvom auto lån regnemaskiner er designet til kun at give skøn over fremtidige bil betalinger, de oplysninger, de producerer, er forholdsvis nøjagtige og kan være et værdifuldt værktøj, når du planlægger din næste auto køb.

Handel-Ins

Hvis du ønsker at handle med din nuværende bil, når du foretager dit næste bilkøb, skal du gøre lidt forskning ikke kun på den bil, du agter på at købe, men også på den bil, du har til hensigt på handel med. Hvis du ikke skylder penge på den bil, du handler i, så alt hvad du behøver at gøre er at foretage en hurtig søgning for at finde ud af, hvor meget din bil er værd. Denne måde, vil du ikke acceptere en trade-in tilbud fra den forhandleraftale, der er for lav til værdien af ​​trade-in.

Hvis du stadig skylder penge på bilen, bør du gøre det samme søgning for at finde ud af værdien af ​​bilen, men så skal du også ringe til din nuværende bil finansieringsselskab at finde ud af præcis hvor meget mere penge du skylder på lånet. Hvis det beløb, du skylder, er meget mindre end den gensalgsværdi, så der skulle være noget problem med trade-in. På den anden side, hvis du skylder flere penge end bilen er værd, vil du løbe ind i situationen for at have negativ egenkapital på bilen.

Selv om dette er ikke et stort problem med forhandlere - de simpelthen hæfte de ekstra penge på det nye lån - skal du være opmærksom på de ekstra penge er nødvendige på din næste bil lån, så du kan beregne dine fremtidige betalinger bil lån. Hvis du har en enorm mængde af negativ egenkapital i forhold til handel-i værdi, kan du forsøge at sælge bilen selv i stedet for at handle det i; trade-in beløb er næsten næsten aldrig lige så meget som den fulde gensalgsværdi.