Auto Industry Issues

Auto Industry Issues


I de seneste årtier har amerikanske bilproducenter kæmpet for at bevare deres andel af produktionen på markedet auto, og bilindustriens problemer har lavet en regelmæssig udseende i avisen og på den natlige nyheder. Men disse nyhedskanaler giver typisk en ekstern analytiker perspektiv. For et indblik i bilindustrien, LoveToKnow Cars satte sig ned med George Wilson, en pensioneret ingeniør og vejleder på General Motors i næsten 35 år.

En Inside perspektiv på bilindustriens

I sine mere end tre årtier, der arbejder i bilindustrien, George Wilson så ups, nedture, og mere end et par tilfældige omgange. Da han startede med GM i 1951, blev bilindustrien nyder efterkrigstidens boom. Han forvitret de foreskrevne sikkerhedskrav i 1960'erne og manglen på 1970'erne brændstof. Da han trak sig tilbage i 1986, blev GM allerede udsat for hård konkurrence fra overvåger og var begyndt aggressive omkostningsreducerende foranstaltninger for at forblive levedygtig.

LoveToKnow Cars er glade for at give dette eksklusive interview med George Wilson.

Anden generation på General Motors

LTK: Din familie har en lang tradition for at arbejde på GM. Hvilke roller har dine forældre spille i de tidlige dage af bilindustrien?

GW: Min far og mor begge arbejdede for GM, da de var unge. Min far arbejdede for Buick, og min mor for Fisher organ.

Min mor var fra Ozarks i Missouri og kom til Flint, Michigan med sine søstre til at arbejde i auto fabrikker. Fisher havde en masse kvinder, der arbejder for dem, som de gjorde det syning for al den struktur, der dækkede hjemstedet for bilerne. Efter mine forældre blev gift, min mor blev en husmor og hævet fem børn.

Min far arbejdede som bestand chaser. Det var den, der holdt styr på, hvor alle de dele, der anvendes på samlebånd. Når linjen arbejdere begyndte at løbe ud af dele, det var bestanden chaser opgave at finde dem og få dem til linjen. Hvis de ikke havde nogen, var det hans opgave at ringe til leverandøren og få dem sende nogle til fabrikken i tid til at holde linjen kører. Selv om han startede med kun en klasse skoleuddannelse, min far tog nat klasser og korrespondance kurser for at forbedre sin uddannelse.

LTK: Hvordan har du komme i gang med GM?

GW: Da jeg kom ud af hæren, jeg gik til Michigan Technological University og dimitterede med dobbelte grader i maskinteknik og elektroteknik. Dengang blev de auto virksomheder går godt, så jeg anvendt på flere. Jeg valgte Buick, fordi de tilbød mig flest penge og havde et meget godt program. Jeg startede i et to-årigt uddannelsesprogram, hvor jeg arbejdede i hvert område af ingeniørafdelingen og hver fabrik, hvor den pågældende afdeling arbejdede.

Karriere i bilindustrien

LTK: Kan du beskrive en lille smule om det naturligvis din karriere tog i årenes løb?

GW: Efter uddannelsen, startede jeg som design ingeniør. Jeg var ansvarlig for den manuelle transmission og alle de eksterne skiftende kontrol for både manuelle og automatiske gearkasser. Vores gruppe ikke kun designet motorer, gearkasser, aksler og andre komponenter, men vi faktisk gjort de dele og samlet dem i biler kaldes prototyper. Vi fortsatte med at foretage ændringer for at forbedre dem, indtil de gik i produktion, som normalt tog mindst to år. I nogle tilfælde, på en helt ny bil, kan det tage op til fem år.

Otte år senere blev jeg overført til Forsøgsvirksomhed og stod for test transmissioner og kontroller. De fleste test var på GM Proving Grounds, men der var nogle test ture på landevejene også.

Min næste opgave var som vejleder for en særlig gruppe til at skrive procedurer for, hvordan vi designet, bygget, testet og godkendt alle de nye designs, der går til at gøre en bil. Efter at have afsluttet dette dokument, blev jeg tildelt overvåge Specification Department, og i 1978 blev jeg sat i spidsen for den specifikation afdeling på Chevy. Jeg boede der, indtil jeg gik på pension.

LTK: Hvad tror du, du kunne lide mest om at arbejde på GM?

GW: Jeg nød alle de job, jeg havde, men arbejder på at kommunikere med de andre divisioner var den mest givende.

LTK: Hvor meget af en rolle gjorde kvinder spiller på GM i den tid du var der?

GW: Jeg havde flere kvindelige ingeniører og to sekretærer, der arbejder for mig i Experimental Department, og omkring en tredjedel af specifikationen afdelingen var kvinder. Dengang jeg gik på pension, jeg havde omkring 500 medarbejdere under mig, og omkring halvdelen af ​​dem var kvinder. En af de to administratorer, der arbejdede direkte under mig var en kvinde også.

I arbejdet med kvinder, ville jeg sige, at de er alle personer, men jeg havde fortune at arbejde med nogle af de bedste. De var alle meget kompetente, men nogle var udestående. Jeg havde flere fremragende sekretærer, og min næstkommanderende i Chevy var super. Hendes baggrund var i computere, og hun var en fremragende administrator.

Bilindustri spørgsmål og udfordringer

LTK: Hvilke ændringer har du se under din tid i branchen?

GW: Min erfaring med bilindustrien ændringer har primært at gøre med GM. I de første år af min erfaring i branchen, GM var hovedsagelig folk-orienterede og arbejdskraft-intensiveret. Buick, i sin storhedstid havde over 35.000 ansatte, og da jeg forlod, var det ned til 12.000. Det var mest på grund af automatisering og robotter.

Jeg tror, ​​at den største ændring var, da GM besluttede at gå til det, de kaldte "fælles platforme". Da jeg startede, hver bil var anderledes end de andre. Hver division havde sin egen motor, transmission, aksel, og suspension, men da de gik til fælles platforme, de begyndte at bruge en enkelt transmission, motor, aksel, og væske til alle biler af denne størrelse.

Corporate styling begyndte også dikterer, hvad kroppen størrelse og form ville se ud, og kun de forskærme, kofangere og baglygter var anderledes. Interiors var de samme bortset fra sædebetræk og instrumentpaneler. Folk troede bilerne var alle de samme, og de var. Performance, ride, og håndtering var alle de samme, samt gas brug og vedligeholdelse. GM forsøgte at konkurrere med sig selv og ikke med i konkurrencen. At gøre tingene på denne måde betød de kunne automatisere med færre omkostninger, da værktøjerne var alle de samme, men det tog væk individualitet de forskellige divisioner. Jeg tror, ​​dette resulterede i tabt salg og fortjeneste.

LTK: Hvilke andre bilindustri spørgsmål har du set i årenes løb?

GW: Et andet problem opstod med regeringen dikterer sikkerhedsmæssige ændringer. Sikkerhedsseler var allerede tilgængelige, men nogle forbrugere ville købe dem, fordi de koster mere at installere. Jeg tror mere uddannelse for chauffører, der ligner det, vi gik igennem for at køre på Proving Grounds, ville have gjort et bedre stykke arbejde for at reducere dødsfald.

LTK: Hvad synes du om den aktuelle fremstød for brændstoføkonomiske biler?

GW: I 1973 GM gik gennem et nedbrud program til at bygge brændstoføkonomiske biler på grund af gaspriser på det tidspunkt. Når priserne gik tilbage ned, gik de tilbage til store dyre biler, hvor der var mere overskud. De glemte, hvad de har lært.

Favorit bil nogensinde

LTK: Du har sikkert haft en chance for at køre en masse biler i år, især da du var involveret i afprøvning af nye køretøjer. Hvad var den bedste bil, du nogensinde ejet eller kørte?

GW: Min favorit bil var i midten af 1970'erne. Det var en stationcar, der havde en Vista kuppel på toppen af ​​de bageste to sæder. Dette gav en meget mere headroom og gjort det meget lettere at komme ind i den tredje sæde. Vi tog en til Californien med fire børn. De havde hver især deres eget vindue, og turen var meget pænere for forældrene.

Afsluttende ord

LoveToKnow Cars ønsker at takke George Wilson til at fortælle os alle om sine oplevelser i auto branchen. Det er dejligt at have en indvendig perspektiv om, hvordan bilindustrien har ændret sig gennem årene.