Autisme Taler

Autisme Taler


Som den største autisme videnskab og advocacy gruppe i USA, Autisme Taler tilbyder støtte til familier, finansierer forskere, øger kendskabet til lidelsen, og opfylder mange andre vigtige roller. Men der er nogle vigtige kontroverser, der omgiver denne store non-profit. Hvis du overvejer at blive involveret i denne organisation, er det nyttigt at forstå lidt om sine mål og politikker.

En Charity Med slagkraft

Siden grundlæggelsen i 2005 af bedsteforældre til et barn med ASF, taler Autisme er vokset til en af ​​de mest indflydelsesrige ASD advocacy grupper i landet. Ifølge Charity Navigator, organisationen bragt i over 53 millioner dollars i 2012, hvoraf de fleste kom fra gaver og bidrag. Det bruger en relativt lille procentdel af sit budget på administrationsomkostninger, og det har fremragende finansiel gennemsigtighed i alle sine forbindelser.

Derudover Offentlige hemmeligheder rapporterer, at autisme Speaks brugt omkring $ 525,000 om offentlige lobbyvirksomhed i 2013. Organisationen forsøger at svaje lovgivere ind for større autisme bevidsthed og finansiering.

Mål

I sin mission statement, organisationen siger, at dens primære mål er at "ændre fremtiden" for familier og enkeltpersoner, der beskæftiger sig med de udfordringer, som ASD. Konkret indebærer dette forskningsmidlerne, at organisationen finder lovende, bevidstgørelse af offentligheden om ASF, og støtte til familier ramt af autisme.

Forskningsmidler

Organisationen støtter forskning i mulige årsager til autisme, de bedste behandlinger og terapier, og andre vigtige aspekter af sygdommen. Ifølge Autisme Taler hjemmeside, nogle af sine forskningsområder omfatter miljømæssige faktorer, der kan forårsage autisme, udvikling af højrisiko Baby søskende til børn på spektret, rolle probiotika i behandling af symptomer på ASD, genetiske faktorer, der kan have indflydelse på lidelsen og mange andre emner.

Øget oplysning

Et af de primære mål for Autisme Taler er at øge den offentlige bevidsthed om de tegn og symptomer på autisme, muligvis kan føre til tidligere diagnosticering af børn med sygdommen. Fra "lys det op blå" kampagne, der er involveret ved hjælp af blåt lys i bygninger og boliger at gøre opmærksom på den ikoniske brik symbol, du kan se på biler, har organisationen arbejdet hårdt for at gøre autisme del af den nationale dialog og hjælpe yngre børn få adgang til tidlig indgriben tjenester.

Støtte til familier

Med nyttige vejledninger om alt fra at hjælpe et barn med autisme gør daglige overgange til at navigere forholdet mellem hjem og skole, Autisme Taler har et væld af ressourcer til at støtte familier. Der er også "værktøjssæt" for særligt udfordrende situationer som at gå til tandlægen eller få en klipning og nyttige oplysninger om sikkerhed, teknologi, og andre spørgsmål. Familier kan også finde ud af at forbinde med hinanden og deltage i forskning om ASF.

Større Kontroverser

Autisme Taler er et populært organisation, men der er et par kontroverser, der har plettet sit ry med nogle målgrupper. Fra fokus for sin forskningsmidler til sin opfattelse af autisme, er det vigtigt at forstå denne kritik, før at blive involveret.

Finansiering af Vaccine Research

Kontroversen om vacciner er relateret til autisme satser har raset siden den første videnskabelige afhandling om emnet blev offentliggjort i 1998. På trods af forsikringer fra Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) og andre videnskabelige organisationer, vacciner og vaccine konserveringsmiddel thiomersal er relateret til ASD, Autisme Speaks fortsat med at finansiere forskning i en vaccine-autisme link gennem 2009. Det år, tidsskriftet Nature rapporterede, at organisationens top kommunikation udøvende, Alison Singer, trådte tilbage i protest.

Autisme Speaks har siden revideret sin holdning til autisme og vacciner og erklærede, at det anbefales, at forældre vaccinere deres børn ifølge etablerede skemaer, og at der ikke er nogen forbindelse mellem uorden og vacciner.

Udsigt til autisme som en sygdom

Ifølge Psychology Today, en anden vigtig polemik omkring organisationen skyldes fokus på autisme som en negativ lidelse behøver en kur. I stedet for dette fokus, mange mennesker i autisme samfund vil have flere ressourcer til at gå til at støtte et selvstændigt liv i stedet for at forsøge at løse det "problem" til lidelsen.

Sådan Bliv involveret

Hvis du ønsker at donere din tid eller økonomiske ressourcer til denne organisation, kan du lære mere om de måder, du kan hjælpe på måder at give hjemmesiden. Fra at sponsorere en fundraising gang til "smag" organisationen på Facebook, er der mange måder at få involveret.

En magtfuld organisation

Selv om organisationen er kontroversiel blandt nogle grupper, Autisme Speaks har arbejdet hårdt for at skabe opmærksomhed og støtte til ASF. Uanset om du er enig med sine politikker og tilgang, er der ingen tvivl om, at dette er en magtfuld organisation, der håber at kunne hjælpe autisme samfund.