Autisme: Offentlig Uddannelse for Student med autisme Tips

Undervisning Strategier for Autisme

Autister har talesprog store vanskeligheder forarbejdning uden en eller anden form for visuel støtte. Mange andre studerende, der ikke har autisme kan klassificeres som visuelle elever så godt. Visuelle pædagogiske strategier kan bidrage til at styrke koncepter for hele klassen. Visuel information er konkret, og det kommer i mange former. En lærer kan vælge at bruge billeder fra Picture Exchange Communication System til at skabe en visuel tidsplan for den studerende. Læreren kan også bruge visuelle pædagogiske strategier til at undervise begreber som godt. Grafiske arrangørerne kan bruges til at hjælpe en autistisk elev lave visuelle forbindelser til abstrakte oplysninger. Den grafiske arrangør bruges til at bryde information ned i beton, til mentalt fordøjelige dele, der er lettere at huske end strømmen af ​​talte ord. Mange børn, uanset om de autistiske eller ej, fordele fra at udføre handlinger, mens de lærer. Kinæstetisk lærende lærer grundig gør. Ledende studerende til at fuldføre opgaver, mens spørge bidrager til at styrke ideer. Tilføjelse visuelle elementer til en lektionsplan er nyttigt at gøre de oplysninger, beton og mindeværdig. Visuelle elementer omfatter grafiske arrangørerne, billeder, grafer og endda fagter. Studerende, der har autisme gavn af at høre så få ord som muligt, når det gives et spørgsmål eller direktiv. I stedet for at sige: "Billy, kan du gøre mig en tjeneste, og nævn de fem sanser, som vi diskuterede i klassen forleden?" læreren kunne sige: "Hvad er de fem sanser?" Holde udsagn klar og koncis hjælper et barn med autisme proces talesprog. Desuden kan læreren bruge en simpel gestus som at holde op hendes hånd til at repræsentere "fem" yderligere at hjælpe den studerende lave en forbindelse. Den studerende med autisme har brug for tilstrækkelig tid til at behandle et spørgsmål eller kommando, og han har brug for tid til at reagere så godt. At give det autistiske studerende et par ekstra sekunder for at give et svar tillader ham at behandle oplysninger, og det giver ham tid til at producere et svar.

Grundlæggende Tips til lærere

Et af de vigtigste tips til lærere, der har autistiske elever i deres klasseværelser, er at huske på, at hvert barn er anderledes. At tage sig tid til at finde ud af, hvad der motiverer og interesserer eleven med autisme vil hjælpe læreren skabe aktiviteter, der motiverer og sjov for barnet.

  • Byg på det autistiske studerendes styrker. Barnet vil retfærdig bedre, hvis han oplever succes, og han vil lære bedre, hvis han bruger sine tidligere mestrer færdigheder.
  • Undgå billedsprog. Hvis en lærer er i vane med at bruge udtrykket, "Eyes On Me", mens instruere en klasse eleven kan blive nødlidende, blot fordi han ikke kan bogstaveligt talt sætte hans øjne på læreren.
  • Brug visuelle, verbale og fysiske anvisningerne for at hjælpe den studerende gøre overgange og ophold på opgaven. en simpel gestus som at sætte en blyant foran den studerendes hånd sigende til ham.
  • Hold dig til en tidsplan. Børn, der har autisme trives i strukturerede miljøer.
  • Hold forældre involveret. Linjerne i kommunikation skal være åben med forældre til autistiske børn. Mange lærere kommunikerer gennem en journal, der sendes hjem med barnet på en ugentlig eller daglig basis.

Opmærksomhed, autisme og klasseværelse indstilling

En af de vigtigste opgaver, som en terapeut har i indstillingen klasseværelse er at tilskynde til-opgave adfærd. Der er en fin linje mellem at bruge interventioner for at holde et barn på opgaven og akademisk støtte. Det er afgørende, at TSS ikke krydser denne linje. For eksempel kan barnet har brug for vejledning til at hjælpe med at skrive. Terapeuten kan give hånd-over-hånd bliver bedt om at hjælpe barnet at komme i gang. , At barnet skal dog tegne bogstaverne selvstændigt. Den TSS skal ikke lede barnets hænder efter oprindeligt at spørge ham til at skrive. Interventioner for opmærksomhed i klasseværelset skal være så diskret som muligt. Alt for mange prompter vil kun distrahere alle i lokalet, herunder læreren. Verbale signaler bør holdes på et minimum og visuelle hjælpemidler som fagter og billeder skal bruges sparsomt. Specifikke retningslinjer for passende interventioner for opmærksomhed i klasseværelset indstilling er skitseret i barnets behandlingsplan. Den TSS indsamler også oplysninger om den tid, at barnet er i stand til at varetage en opgave, samt hvor mange prompter er forpligtet til at holde ham på opgaven. Belønninger, der almindeligvis anvendes i hjemmet behandlinger er normalt ikke administreres i klasseværelset indstilling bortset fra ekstreme tilfælde. Barnet kan optjene poletter, der kan handles i for belønninger på et senere tidspunkt.

Terapeut rolle i klasseværelset

Indimellem kan et barn, der har autisme eller beslægtede gennemgribende udviklingsforstyrrelse har særlige behov i klasseværelset indstilling, der kræver tilstedeværelsen af ​​en terapeutisk personale støtteelement (TSS). Terapeuten giver midlertidige adfærdsmæssige tjenester, hvis barnet har problemer med at tilpasse sig det klasselokale. Den TSS er medlem af et agentur, der giver Wrap Around tjenester. Disse tjenester er adfærdsmæssig karakter, og de er designet til at "wrap around" barnet efter behov i indstillingerne hjem, samfund og skole. Wrap around tjenester er midlertidige, og de er falmede så hurtigt som muligt, især i klasseværelset indstilling. Målet er at få barnet integreres i den almindelige skole indstilling uden at blive afhængig af TSS støtte. TSS aldrig giver akademiske tjenester. Terapeuten er ikke meningen at undervise eleven eller rette sine fejl. Dette vil kun forvrænge lærerens opfattelse af barnets evner og det er ikke fair at læreren eller barnet. Terapeuten funktioner til at fremme på opgave adfærd, for at hjælpe barnet overgangen jævnt og at fremme den sociale interaktion. Terapeuten skal følge lærerens stikord, hvornår indgriben er nødvendig.

Ombryd omkring i hjemmet

Wrap Around er en tjeneste, der tilbyder terapi for det autistiske barn i hjemmet, skolen og lokalsamfundene. Personer, der modtager ydelser vil have en behandlingsplan, der er udviklet i et samarbejde mellem forældre og professionelle. Den behandlingsplan systematisk skitserer konkrete mål, at barnet forventes at nå. Der er kortsigtede mål og langsigtede mål, der er anført under forskellige kategorier efter barnets behov. Fælles mål omfatter, men er ikke begrænset til, følgende riger: kommunikation, opmærksomhed, compliance, sociale og spille færdigheder. Barnet typisk tildelt en case manager, adfærd specialist og et terapeutisk personale støtteelement (TSS), der arbejder som et team med familien. Den wrap around tjenester er familie-centrerede og inddragelse af forældre og søskende i processen er af største betydning.

Realiseringen Overgange

Overgange er særligt svært for børn med autisme. For at hjælpe en autistisk barn overgang jævnt fra den ene aktivitet til den anden lærer måske ønsker at bruge en visuel tidsplan. Der er en række måder at optage dette i indstillingen klasseværelse. Struktur er meget nyttige i at lempe den stress, en autistisk barn føler i overgangssituationer. Det er dog højst usandsynligt, at et klasseværelse vil følge den samme nøjagtige tidsplan hver eneste dag. Barnet vil stadig brug for nogle retningslinjer for at hjælpe ham til at forstå, hvad de kan forvente under særlige aktiviteter i skolemiljøet. Nogle lærere vælger at bruge en visuel tidsplan at hele klasseværelset aktier i bestemte klassetrin. Tidsplanen kan arrangeres foran klasseværelset og læreren dokumentation den mellem aktiviteter som led i overgangsprocessen. Oprettelse af en social historie er en anden tilgang, der hjælper børn med autisme gør overgange. Mange ældre studerende har gavn af scripting begivenhederne i dag. Barnet husker en historie, der hjælper ham til at forstå, at han formodes at komme på linje med de andre studerende; at læreren og klassekammerater er glad, når han gør det. Objekter, der er forbundet med visse overgange er meget nyttige i processen samt. Barnet ved, at han forventes at line op for skolebus efter at han får sin frakke og rygsæk. En lærer kan bruge et billede af kunst lærer eller en tegning som genstand for transit før kunst klasse.

IEP: Individuel uddannelsesplan

En IEP er en individuel uddannelsesplan udviklet til studerende, der har særlige behov. Den IEP er et juridisk dokument, der skitserer pædagogiske mål for barnet samt de strategier, der vil blive anvendt til at nå disse mål. Individual Education Plan er et samarbejde udviklet af lærere, forældre og specialundervisning koordinator for skoledistriktet. Forældre kan vælge at inkludere en advokat eller psykolog i processen så godt, men det er normalt ikke nødvendigt. Den IEP vil almindeligvis skitsere nødvendigheden af ​​en adfærdsmæssig terapeut (TSS) i klasseværelset i nogle tilfælde.

Forskellige uddannelsesmiljøer for autistiske Studerende

I dag er mange børn med autisme og beslægtede gennemgribende udviklingsforstyrrelser integreres i den almindelige klasseundervisning. Mest autistiske børn trives i et struktureret miljø og mange forældre oplever, at deres børn retfærdigt bedre adfærdsmæssigt i skolen end de gør i hjemmet og i samfundet. Den meget strukturerede klasseværelse er ideel for mange børn med autisme. Men andre autistiske børn kræver ekstra støtte. Autisme learning support klasseværelser er nyttige i at give en-til-en opmærksomhed, som mange autistiske børn har brug for i en uddannelsesmæssig indstilling. Mange skoledistrikter vedtager autisme støtte læringen klasseværelser til fordel for denne population. Den studerende kan tilbringe hele dagen i autisme support klasse eller han kan tilbringe en del af dagen i den normale indstilling klasseværelset og resten af ​​tiden i autisme læring støtte uddannelsesmæssig indstilling. Dybt autistiske børn samt børn med en dobbelt diagnose af mental retardering skal bruge en helt anden pædagogisk indstilling. Den ideelle uddannelsesmæssige ramme for disse personer er bemandet med fagfolk, der arbejder udelukkende inden for uddannelse autistiske og mentalt retarderede børn. Nogle familier vælger at hjem skole deres autistiske børn. Med indsats og engagement, kan forældre og fagfolk skabe en uddannelsesmæssig indstilling i hjemmet.

Uddannelse et autistisk barn

Uddannelsen proces med et barn med autisme har at inddrage både forældre og pædagoger. Mens forældre til børn, der ikke er berørt af autisme, stadig bør interessere sig for deres barns uddannelse er behov for at gøre det, når det kommer til et autistisk barn er uoverskuelige. Børn, der er autist har styrker og svagheder ligesom alle andre børn, og disse egenskaber bør analyseres ved fastsættelsen akademiske mål og strategier. Forældre bør sikre, at lærerne forstår autisme behandlingsalternativer dit barn efter, og deres uddannelse bør ikke i konflikt med disse behandlingsmetoder. Møde med dit barns lærere ofte kan bidrage til at gøre sikker på dit barns uddannelsesmæssige mål bliver opfyldt, og at dit barn lever op til deres potentiale.

Idé: Personer med handicap Education Act

De Personer med lov handicap Education (IDEA) blev vedtaget i 1997. Denne lov var især nyttige i integrering af autistiske elever, fordi det mandat skoledistrikter til at give den mindst restriktive læringsmiljø for personer med handicap som autisme. Skoledistrikter er nu ansvaret for placering og finansiering af studerende med handicap som autisme gennem Personer med handicap Education Act. Som svar, skoledistrikter begyndte at udvikle support klasseværelser og uddannelsesprogrammer designet til autistiske børn. Den IEP, eller individuel uddannelsesplan er et biprodukt af IDEA samt.

Fremtidig Reading

Artiklen "Ten ting alle børn med autisme ønsker du vidste" af Ellen Notbohm er et smukt skriftlig udforskning af det autistiske barns synspunkt. Artiklen omhandler den måde, et barn med autisme oplever nogle situationer, herunder sensorisk overbelastning og besvær med at navigere gennem sociale situationer. Perspektivet er værdifulde i at forstå vigtigheden af ​​beton, kortfattet sprog samt urolighederne barnet med autisme har med auditive forarbejdning. Stykket omhandler også raserianfald og vigtigheden af ​​at forsøge at bestemme antecedent til adfærd samt at tage forebyggende skridt til at undgå dem i fremtiden. Ellen Notbohm s bog Ti ting Din Student med autisme ønsker du vidste blev udgivet i september 2006, og det er et must-read for enhver lærer, der har et barn med autisme i sin klasse. Teksten er også meget værdifuldt for pedeller og behandlere samt.

Uddannelsesbehov autistiske børn

De langsigtede pædagogiske mål for autistiske børn svarer nøje af børn, der ikke er berørt af autisme. De Personer med lov handicap Education (IDEA) giver børn med autisme til en uddannelse, der er sammenlignelig på sigt af færdigheder og information til børn, der ikke handicappede, men forskellen er, at autistiske børn har ofte brug for yderligere uddannelsesaktiviteter for at hjælpe dem med at udvikle. Den supplerende uddannelse, som autistiske børn ofte brug omfatter kommunikationsevner, sociale færdigheder, sprogkundskaber, adfærdsmæssige problemer og fritid færdigheder. Uden en klar forståelse af disse færdigheder, vil børn med autisme har svært ved at lære deres akademiske fag. Derfor er der ofte brug for hjælp på disse områder for at gøre det muligt for barnet at opfylde deres faglige mål.

Fremme social interaktion

En del af terapeutens rolle i klasseværelset indstilling er at fremme social interaktion. Interventionerne anvendes til at fremme social integration i frikvartererne, frokost og legeaktiviteter omfatter typisk modellering samt verbale og visuelle meddelelser. Barnet kan blive belønnet for social interaktion samt. En terapeut vil have specifikke sociale mål, at barnet arbejder i skolemiljøet. Nogle af de sociale mål omfatter opretholde passende grænser samt indlede leg med andre studerende. Mange børn med autisme har meget svært tilbagegående leg. En terapeut eller lærer kan opmuntre barnet til at gengælde passende spille med andre studerende gennem verbale prompter og ros.