Autisme: Autisme Research Tips

Mødre til børn med autisme - psykisk funktionsmåde og Coping

Der var undersøgelse udført af Guillermo Montes, PhD og Jill Halterman, MD, MPH fra Børnenes Institue i Rochester, NY og Institut for Pediatrics ved universitetet i Rochester, School of Medicine og Dentristy. De var bekymrede over små undersøgelser, som fandt at have et barn med autisme var til skade for moderens psykiske funktion. De ønskede at undersøge denne teori ved hjælp af en storstilet populationsbaseret studie. De ønskede også at bestemme, hvordan forholdet mellem mor og hendes barn blev ramt af autisme. Titlen på deres forskningsartikel er "Psykologisk funktionsmåde og Coping blandt mødre til børn med autisme: et populationsbaseret Study" 1.

Da jeg først læste titlen, en lille stemme inde i mig spurgte: Late night web-surfing ikke bringe ud optimisterne "Hvilke psykologiske funktion og coping?«. Eller måske kynisme er anlagt den ved søvnløse nætter, når dit barn beslutter de vil rive papir, før 3 om morgenen. Eller det kunne være fra de 10 minutter nedsmeltninger på købmand lige når du troede, du skulle gøre det ud af der hændelse-fri.

Så når resultaterne af denne undersøgelse, som interviewede mødre til 61.772 børn (364 i som havde autisme), anførte mødre til børn med autisme blev meget stresset og mere tilbøjelige til at rapportere dårlig eller retfærdig mental sundhed end mødre i den almindelige befolkning, jeg troede mit spørgsmål var blevet besvaret. Ja, vi er stressede. Ikke meget af et chok, der. Hvad gjorde overraske mig, var dog de resultater, som viste mødre til børn med autisme rapporterer også at have et tæt forhold til deres barn og bedre håndtere forældrerollen opgaver. Vi var også mindre gerne være vred på vores barn, og der var ingen tegn på en stigning i volden i vores husholdninger. Resultaterne er baseret på selvevalueringer og sammenlignet med dem, der anføres af mødre i den almindelige befolkning. Desuden blev resultaterne også justeret for at give plads for barnets sociale færdigheder og demografisk baggrund. Baseret på mine egne personlige erfaringer og de af mine andre venner med børn med autisme, vil jeg sige disse resultater var stedet på. Jeg har de medicinske regninger at bevise min mentale sundhed har set bedre dage. Mange mødre, inklusive mig selv, har fundet lindring fra nogle af angst fra medicin såsom SSRI. , Nogle dage føler jeg mig ikke desto mindre som et bjerg kollapsede på mig. Men andre dage, især dem, når jeg relfect af hvor langt mit barn er kommet, er jeg overbevist om jeg kan flytte bjerge.

Så hvis du er en mor ny til en verden af ​​autisme og læser dette for første gang, skal du ikke opgive håbet. Mens de fleste af os er enige leve med autisme er ingen skovtur, det har sine belønninger. Tænk på dig selv som en deltager på Survivor. Mens nogle af de udfordringer og situationer på dette reality show synes surrealistisk (kommer på, hvem der kommer til at have at spise en rotte eller aborre oven på en pæl i 30 minutter?), Så vil være nogle af de prøvelser, du vil opleve som en forælder til et barn med autisme. Når du har et barn, der har behov for at blive undervist hæmning, du lærer hurtigt, hvad surrealistisk handler om. Men i modsætning til reality show, er der en bonus-They'LL aldrig stemme dig væk fra øen.

1 "Psykologisk funktionsmåde og Coping blandt mødre til børn med autisme: et populationsbaseret Study", Guillermo Montes, PhD og Jill S. Halterman, MD, MPH, offentliggjort online 1 maj 2007, pædiatri Vol. 119 No. 5 maj 2007 pp E1040-E1046 (doi: 10,1542 / peds.2006-2819)..

Holde Current - Autism Research

Hvis du eller en elsket en er påvirket af autisme, du ønsker at holde dig ajour om den seneste udvikling i autisme forskning, men søger ud denne information kan være overvældende. Den Autisme Research Institute er ét svar på dette dilemma. Hjemmesiden i sig selv er et væld af oplysninger om emnet autisme, herunder de nyeste fremskridt inden for medicinsk forskning. Desuden giver de et kvartalsvis nyhedsbrev, som vil holde dig underrettet om den seneste udvikling er en umådelig ressource.

Researching Autisme på internettet

Dit barns læge kan være en af ​​de første kilder til information om autisme, men internettet kan også også give et væld af oplysninger. Selv, er det ikke en erstatning for ordentlig lægehjælp, kan det give foreløbige oplysninger, såsom symptomer til at søge og behandlingsmuligheder. Nøglen til at forske autisme på internettet er at vælge organisationer med troværdige omdømme for at sikre de oplysninger, du får er aktuelle og pålidelige. Den Autism Society of America og National Institute of Health er to sådanne hjemmesider med at starte din internet korstog. Efterhånden som du lærer mere om autisme, kan du finde dig selv fascineret af personlige hjemmesider, som giver oplysninger om bestemte personer med autisme. Disse kan give dig håb og inspiration, men du gå videre med forsigtighed. Behandlinger, der kan have arbejdet for én person, ikke guarranteed at arbejde for alle. Ligeledes er internettet også anvendes af personer, der ønsker at kontanter i den vulnerabiltiy af plejepersonale og forældre nye til autisme. Bekræfte altid eventuelle behandlingsmuligheder med en læge, der har specialiseret sig i autisme.

Researching Autisme Statistik

Mange mennesker finder stor trøst i tal og statistiske oplysninger. De statistikker vedrørende autisme kan være meget betryggende for nogle forældre til autistiske børn. Sådan finder du oplysninger såsom antallet af børn ramt af autisme, de resultater, de specifikke behandlingsmetoder og oplysninger om forekomster af autisme i bestemte stater. Nogle forældre tror måske, at finde disse oplysninger er vanskeligt, men det Fighting Autisme hjemmeside kan give dig et væld af statistiske information vedrørende autisme (www.fightingautism.org).

Kendskab til dine rettigheder, når dit barn er autistisk

Læring at dit barn lider af autisme kan være en chokerende slag for mange forældre. Du kan føle sig overvældet og tabt, men du kan ikke lade dine følelser af utilfredshed holde dig fra at forstå de rettigheder, som du og dit barn har. Autisme forskning er ikke begrænset til de behandlinger, undersøgelser og udvikling i forbindelse med autisme. Det omfatter også love, der gælder for dit barn. De Personer med lov handicap Education (IDEA) giver børn med handicap til en offentlig uddannelse, der er både gratis og passende. Forstå dine rettigheder i henhold til denne lov vil sikre, at dit barn ikke nægtes en uddannelse baseret på det faktum, at han er autist.

Uddan dig selv først

Hvis du er forælder til et autistisk barn, autisme uddannelse er et emne, du ikke har råd til at forsømme. Autisme uddannelse er vigtig for en række årsager. Du skal holde dig ajour om den nyeste forskning og behandlinger, så du kan sikre, at dit barn får den bedste behandling muligt. Selv om det er rigtigt, at du skal uddanne dem, der interagerer med dit barn med jævne mellemrum om autisme, uddannelse proces skal starte hjemme. Udnyt ressourcer som kyndige læger, ressource bøger og internettet til at bevæbne dig med oplysninger, såsom tidlige indikationer, behandlingsmuligheder og gældende love.

Måder at bidrage til Autisme Research

Autisme forskning er ikke kun for forskere og læger. De, der har venner eller slægtninge, der er autistisk eller er blevet ramt af autisme på nogen måde kan bidrage til autisme forskning. En måde for enkeltpersoner at bidrage til autisme forskning er ved at deltage i ture, der er organiseret til at drage fordel autisme forskning. Disse ture, på samme måde som de populære bestemt for forskning i brystkræft, sætte dem, der deltager til at søge sponsorater for deres deltagelse i arrangementet. Disse fundraisers kan være en glimrende kilde til økonomiske bidrag. Pengene hæves fra disse begivenheder kan blive doneret til forskergrupper for at fremme deres arbejde.

Uddanne andre om autisme

At fortælle andre mennesker ønsker at gøre, er ikke altid let, men når du har viden til at dele, der kan være nyttige for dem, der hjælpe med dit barns uddannelse, du skal prøve at uddanne dem om autisme. Dele din autisme forskning med dem, der kommer interagere med dit autistiske barn kan være meget nyttig. Det vil ikke kun give dem en bedre forståelse af dit barns tilstand, men det kan også give dem nyttige tips til at interagere med dit barn eller håndtering af adfærd, de udviser. Mens uddanne andre kan virke skræmmende for nogle forældre, er det virkelig værd. De oplysninger, du deler med andre kan gøre en verden til forskel i den måde, at dit barn omhandler deres tilstand og funktioner i samfundet.

Forståelse Autisme Research

Uanset om du er forsker autisme til dit eget personlige brug eller med henblik på at offentliggøre et dokument om emnet, er det vigtigt at have en fuld forståelse af de oplysninger, du får. Autisme forskning kan være svært at forstå, især for dem, der ikke er involveret i den medicinske professionelle. Disse informationskilder vil ofte være fyldt med medicinsk jargon, der kan være forvirrende. Den bedste måde at sikre, at du forstår de oplysninger, som du finder er at opsøge hjælp fra en sundhedsmedarbejder. Opsætning af en konsultation med en specialist på området for autisme kan give dig en stor indsigt. Når du er færdig din forskning, gennemgå de oplysninger, du har fået, og oprette en liste over spørgsmål at stille specialisten. De vil være i stand til at forenkle de oplysninger i lægmandssprog, der let kan forstås.