Autisme: Autisme Organisationer Tips

Autism Research Institute

Den Autism Research Institute blev oprettet ved Dr. Bernard Rimland i 1967. Dr. Rimland er forfatter til den banebrydende bog infantil autisme: The syndrom og dens konsekvenser for en Neural Theory of Behavior der fjernet myten om den "køleskabet mor." Før forskere som Dr. Rimland, de fleste mente, at autisme var en følelsesmæssig lidelse forårsaget af en kold og fjern forhold mellem mor og barn. Nu ved vi, at autisme er grundlæggende en neurologisk hjernesygdom på grund af sådanne pionerer som Dr. Rimland og gennem forskning udviklet på steder som Autism Research Institute. Den Autism Research Institute er dedikeret til at fortsætte sin forskning inden for autisme med den overbevisning, at autisme kan behandles med de relevante interventioner. Organisationen er ansvarlig for at indsamle data om aktuelle autisme forskning og udvide den til fagfolk og familier ramt af autisme spektrum forstyrrelser.

Autism Society of America Foundation

Den Autism Society of America Foundation blev grundlagt af Dr. Bernard Rimland, den samme læge, der grundlagde Autism Research Institute. Den ASA blev etableret i 1965 og var Dr. Rimland første organisation. Den ASA fond blev oprindeligt sammensat af forældre, men medlemskabet har spredt sig til fagfolk og berørte borgere. Den ASA fundament er dedikeret til at uddanne offentligheden om autisme og gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Det finansierer forskningsprojekter og støtter tjenester for mennesker i samfundet, der er ramt af autisme. Hvert år Autism Society of America præsenterer awards, der genkender enestående individer inden for autisme samfund. Fonden tilbyder også stipendier samt.

Arc og autisme

Arc er en national organisation community-baserede som leverer tjenesteydelser og støtte til familier og personer med intellektuelle og udviklingsforstyrrelser, herunder dem der beskæftiger sig med autisme spektrum forstyrrelser. Der er lokalafdelinger, der spænder i størrelse fra små, frivillige støttede grupper til store multi-million dollar organisationer. Webadressen er www.thearc.org. Der kan du finde din lokale Arc kapitel. I mange kapitler, der er fortalere kan gå dig gennem processen med at placere dit barn på passende ventelister for at modtage støtte til tjenester som aflastning og terapier. Kapitler i større byer vil være i stand til at levere flere tjenester, herunder dagpleje for voksne med særlige behov og efter-skole og sommer-programmer for børn og unge.