Auktion: velgørenhedsauktion Tips

Hosting Velgørenhedsauktioner

Hosting et velgørenhedsauktion er en generøs handling, men det kræver nogle alvorlige organisation. For at være vært for en velgørenhedsauktion, skal du først afgøre, hvilken velgørenhed du gerne vil hjælpe. Når du har en velgørende organisation i tankerne, bør du kontakte dem for at udtrykke din interesse. Du skal også derefter begynde hverve virksomheder og enkeltpersoner til at se, om de vil donere varer, der skal sælges til velgørenhed. Det er værd at forsøge at finde et auktionshus, der er villig til frivilligt sine tjenester til din velgørenhedsauktion. Hvis en villig auktionshus ikke kan findes, så er du nødt til at organisere et system af lukkede bud, der vil tillade købere til at byde uden hjælp af en auktionarius. Du kan også arrangere en velgørenhedsauktion online. De fleste store online auktion sites har hosting-tjenester, der tillader den enkelte at skabe velgørenhed auktioner og derefter opfordre købere og sælgere til at give donationer.

Finde Velgørenhedsauktioner

Finde velgørenhed auktioner i dit område kan kræve en smule forskning. På lokalt plan er velgørenhed auktioner ofte organiseret af borgerlige og religiøse organisationer. Kontakt lokale grupper som de rotarianere og lokale religiøse organisationer til at se, om de planlægger eventuelle velgørenhedsauktion begivenheder. Velgørenhed auktioner vil også ofte annonceres i lokale tidsskrifter. Forstå, at mange velgørenhed auktioner foregår som reaktion på aktuelle begivenheder, ofte naturkatastrofer. Derudover er velgørende auktioner ofte beskyldes for at fremme oplysningskampagner måneders forskellige årsager. Du kan også søge efter velgørenhed auktioner online. Websites for velgørende organisationer kan lade tidspunkter og steder for kommende auktioner. Derudover er tilgængelige via online auktion websteder mange velgørende auktion.

Velgørenhed Auktioner Online

Online velgørenhed auktioner bliver stadig mere populære, især i forbindelse med begivenheder, såsom orkanen Katrina. En af de største sådan seneste auktion, tiltrak berømthed deltagere, herunder Brittany Spears. eBay kører en regelmæssig, dedikeret program af online velgørenhedsauktion lister der kan sættes sammen med eventuelle købere og sælgere i deres individuelle eBay butikker.

Celebrity Velgørenhedsauktioner

Celebrity velgørenhed auktioner er måske de mest kendte velgørenhed auktioner. Disse auktioner søger at udnytte den popularitet af berømtheder for at rejse penge til velgørenhed. Auktionerne foregår normalt i form af en standard engelsk auktion. Varerne til salg er doneret af individuelle berømtheder. De består ofte af berømtheder tøj, personlige ejendele, og / eller undertegnet memorabilia. De kan også bestå af elementer af indre værdi doneret af berømtheder, såsom smykker, biler, og fast ejendom. De donerede varer normalt generere indtægter ud over deres sande værdi på grund af deres tilknytning til berømthed.

Velgørenhed Auktion

En velgørenhedsauktion er en auktion, hvis mål er at rejse penge til velgørenhed. Formatet varierer fra auktion til auktion, men indtægterne er normalt genereret fra donerede varer. Varerne derefter solgt til højestbydende og pengene hæves, som regel efter omkostninger, gives til velgørenhed. Velgørenhed auktioner ofte målrettet mod et specifikt velgørenhed eller søge at rejse penge til at give velgørende lindring af en slags. Ofte vil et auktionshus tilbyde at afholde en velgørenhedsauktion gratis, afkald deres sædvanlige gebyr.

Donere til velgørenhed Auktioner

Donere til en velgørende auktion er en forholdsvis simpel proces. Det meste af tiden, er alt du skal gøre er at kontakte velgørenhedsauktion, som du har i tankerne og give udtryk for dit ønske at donere varer. Nogle gange, velgørenhed auktioner behandle visse temaer eller bestemte typer af varer. Disse vil være mere kræsne af de varer, som de accepterer. Også nogle storstilede velgørenhed auktioner trække deres donationer fra berømtheder og andre berømte mennesker, og vil ikke være villig til at acceptere donationer fra den almindelige borger. Det er også meget nemt at donere til velgørenhed auktioner online. Hvis du bruger en online auktion tjeneste, kan du ofte vælge at løfte de penge tjent fra visse elementer til velgørenhed, så du kan med det samme donere til en velgørende auktion.

Velgørenhedsauktion Regler

Formatet af velgørenhed auktioner varierer fra auktion til auktion. Når vi beskæftiger os med i lille målestok eller lokaliserede velgørenhed auktioner, de fleste af udbudsprocessen foregår gennem forseglede afstemninger. Mange velgørende auktioner af denne art foretages gennem flere samtidige runder af forseglede bud. Budgiverne undersøger hvert objekt og afgive et bud skriftligt for alle de objekter, som de er interesserede. På denne måde de velgørenhedsauktion arrangørerne er i stand til at omgå de gebyrer normalt opkræves af auktionshuse, som hver deltager byder selvstændigt og frivillige indsamler bud til at bestemme vinderne. Store skala velgørenhed auktioner ofte tager form af en traditionel engelsk auktion, og de ​​er enten i stand til at overbevise auktionshuse til at arbejde pro bono eller de samler nok salg til at betale auktionshus gebyrer.