Auktion: Online Auction Tips

Escrow Services og Online Auktioner

Escrow Services er meget nyttige for online auktioner, især når en særlig dyrt salg ikke er forsikret eller bundet. Den spærrede service vil holde din betaling, indtil du modtager levering af varerne og er opfyldt. Hvis der opstår en tvist, så den spærrede service vil ofte tjene som mellemmand. Den eneste ulempe ved at bruge en spærret tjeneste er, at der er mange spærrede serviceordninger derude, der søger at drage fordel af både købere og sælgere. Sørg for at kontrollere, at den spærrede tjenesten både licens og bundet; spærrede tjenester er normalt licens i det land, hvor de er bosat, tjekke med statslige myndigheder til at forsikre deres licens. Ingen reelle escrow service vil hævde at overholde amerikanske finansielle og Erhvervsministeriet Koder, da den føderale regering ikke regulerer disse tjenester. Check med Better Business Bureau og statsadvokatens generaler kontor i det land, hvor den spærrede tjenesten er placeret.

Ting du bør vide, før du indtaster en online-auktion

Der er et par forholdsregler, at nogen skal tage, før du indtaster en online auktion. Først og fremmest, er man nødt til at vide, hvilken slags auktion du er involveret i. Online auktionssider tilbyder både engelske auktioner (hvor tilbudsgivere byde højere og højere, indtil kun én tilbudsgiver forbliver) samt hollandske Auktioner (hvor auktionsprisen langsomt sænker indtil en tilbudsgiver accepterer det). De kan også have en fast pris loft og auktion gange, der begrænser bud. Sørg for at du kender reglerne for en auktion, som du beslutter dig for at byde. Har en klar forståelse af levering, retur, og garanti politikker, på webstedet. Kontroller også, at se, om webstedet tilbyder nogen form for forsikring til budgivere - de gode vilje. Kontroller, om du kan betale med kreditkort; det er nemmere at få dine penge tilbage gennem et kreditkortselskab, hvis du snydt.

Hvordan at bekæmpe svig

Hvis du er blevet snydt af en sælger, escrow service eller online-auktion tjeneste, er der en række trin, du kan tage. Hvis du har betalt med kreditkort, skal du ringe dit kreditkortselskab og få dem suspendere betalingerne øjeblikkeligt. Du skal derefter forsøge at finde ud af problemet med de tjenester, der formidlede transaktionen. Hvis du fortsat har problemer, skal du kontakte din tilstand Attorney General kontor. Du bør også kontakte din tilstand forbrugerbeskyttelse agentur og indgive en klage til Better Business Bureau. Endelig overveje at indgive en klage til Federal Trade Commission.

Forholdsregler i Valg Online Auction Sites

Du ønsker at være forsigtig, når du vælger online auktionssider. De bedste online auktion sites vil ikke forlade dig i tvivl om deres kvalitet. Den sidste ting du ønsker, er at byde tungt på noget du kan lide, blot for at opdage, at du er blevet snydt. Den vigtigste ting du kan gøre, er at forske i auktion site, før du bruger det.

Ja, der er meget kendt auktionssider derude, og de kan have tillid til. Men hvis du vælger at gå med en auktion site, som du aldrig har hørt om før, bør du kigge ind på deres baggrund. Gør en hurtig Google-søgning efter stedet anmeldelser og meddelelser fra eventuelt utilfredse kunder.

Find virksomhedens adresse og prøv og tjekke dem gennem den lokale Better Business Bureau. Du vil måske gå så vidt som selv kalder virksomheden til at stille spørgsmål. Endelig tjekke online for iIternet bedrageri overvågningslister at se, om deres er nogen poster på auktionen selskab.

Oprettelse af en online auktion

Hvis du ønsker at sælge varer på en online auktion, du behøver at vide flere ting. Først skal du have en præcis idé om værdien af ​​dine varer. Ideelt set bør du have dine varer bedømmes professionelt før du liste dem. Hvis du ikke har råd en vurdering, gå online og søge auktionssider for varer ligner din for et overslag over prisen. Sørg for, at du sender en nøjagtig beskrivelse af dine varer online og bruge søgeord, der vil modregne søger efter dine varer. Medtag en titel, der er både kort og beskrivende for at tiltrække købere. Du bør også indeholde et foto af dine varer. Sørg for, at det er nemt downloades. Indstil åbningen pris for dine varer blot lavere end dine konkurrenter at tiltrække opmærksomhed. Endelig skal du sørge for, at timingen af ​​din online auktionen slutter enten om aftenen eller i weekenden, så folk har tid til at gøre sidste minut bud.

Researching en potentiel sælger

Det er klogt at tage skridt til at sikre, at du ikke bliver snydt af en sælger i en online auktion. Undersøg sælgers historie og e-mail eventuelle tidligere kunder, som ikke er blevet opfyldt. Du bør nøje læse beskrivelsen af ​​de varer, der sælges, så du kan være sikker på den varer tilstand og forsendelse, betaling, og returnere muligheder, før du begynder at byde. Du bør gøre en indsats for at tjekke sælgers øvrige auktioner for at se, om kvaliteten af ​​deres varer er konsistent. Du bør også forskning de varer, der bliver solgt. Tal med en guldsmed, taksator, eller forske nogle industri publikationer at afgøre, om sælgeren oplades en rimelig pris.

Fordele ved Online Auktioner

Fordelene ved online auktioner er talrige. Den første er, at auktionen når et bredt publikum. Levende auktioner er begrænset til antallet af mennesker fysisk til stede, kan online-auktioner samle deltagere fra hele verden. Der er også nogen tid begrænsning - en auktionarius ikke forpligtet til at være til stede for at tage bud, så bud kan ske døgnet rundt inden for et givet tidsrum. Fordi bud og "vindende" aspekter af online auktioner efterligne online gaming, især online gambling, online auktion sites udvikle mere loyal kunde baser.

Da auktionerne trække på et stort antal køber og sælgere, de fleste auktioner modtager mange bud, således at prisen på varerne bortauktioneres til at blive tættere på den faktiske markedspris. Endelig online auktion sites vokser hurtigt. Større antal købere fremme større antal sælgere, der til gengæld tilskynder større antal købere, hvilket skaber en opadgående spiral af deltagelse.

Ting at holde øje med, når de sælger på Online Auktioner

Ved salg varer gennem på en online auktion site, skal du være sikker på flere ting. For det første skal du være opmærksom på dine juridiske forpligtelser. Som en online sælger, er du forpligtet til at annoncere retfærdigt, og du skal afstå fra at byde på dine egne emner. Ved lov, kan du ikke sælge ulovlige varer. Du er også forpligtet til at sende dine emner inden for en på forhånd aftalt tidsramme eller inden 30 dage, hvad der kommer først. Du bør præcist beskrive tilstanden af ​​de varer, du sælger og med billeder af varerne. Du skal også angive den reserve prisen på varerne, etablere hvem der skal betale forsendelsesomkostningerne, og angive, hvilke betalingsmidler er acceptable. Efter auktionen, skal du kontakte køber og arrangere betaling og forsendelse med vindende tilbudsgiver snarest muligt.