Auktion: Køb på auktion Tips

Vinde hver gang ved Bulk Auktioner

Det er nemt at vinde tilbuddet hver gang på en bulk auktion ... blot bringe flere penge end den anden fyr! De fleste enheder går for mellem $ 100- $ 500 (gennemsnit omkring $ 300), og de fleste tilbudsgivere kun bringe omkring $ 500- $ 600. Du ved aldrig, hvad der er bag døren; en enhed kunne være fyldt med samlerobjekter og / eller antikviteter! Vær forsigtig og ikke annoncere for andre, som enhed, du er interesseret i. Bare sørg for du har fået penge nok til at lukke handlen med det højeste bud, hvis du ser en enhed, du virkelig ønsker.

Søg Afsluttede auktioner

Søg afsluttede auktioner af samme type vare om oplysninger såsom salgspris og forsendelsesomkostningerne. Dette vil give dig en god idé om, hvad du skal byde for at vinde auktionen.

En Hurtig åbning bide

Indsend en hurtig bud tidligt i auktionen at oprette dig selv, så vent til udbudsprocessen er næsten slut. Ellers er du bare opbygge udbudsprocessen prisen imod dig selv.

Søg hjælp Fejlstavede Vilkår

Vær forsigtig med din stavning når du søger efter auktion poster. Alternativt se for muligheden en sælgers dårlig stavning kan bringe dig. Hvis du kender til en fælles stavefejl i det element, hvor du er interesseret, sætte det ind som et søgeord. Andre købere kan mangle denne post på grund af den dårlige stavning og du kan være i stand til at købe varen for sit minimum bud. Jeg fik engang en hel del på en signeret foto af Keven Kostner (Costner)!

Besøg Mindre Udbredte Auction Sites

Du kan finde nogle gode tilbud på mindre populære auktioner websteder, såsom Carnabys.com og Yahoo. Faktisk nogle sælgere gøre meget godt ved at købe ting på nogle af de mindre udbredte websteder og derefter videresælge dem på eBay.

Undersøg Sælger

Mange online auktioner vil lade folk simpelthen en liste over de ting, de ønsker at sælge uden at undersøge varen rent faktisk eksisterer, eller at det er beskrevet præcist. Store virksomheder, som eBay, kan ikke garantere, at hver auktion deltager vil holde deres løfter, så om muligt kontrollere historie og feedback på sælgeren, før du køber.

Forøg din budbeløb

Hvis du ønsker at skræmme dine konkurrenter som udbudsprocessen kommer tæt på dit maksimumbud, begynde at øge dine bud ved $ 15, $ 20, $ 25 eller mere. I de fleste tilfælde er det kun de mest alvorlige tilbudsgivere, dem, der ønsker stykket så meget som du gør, vil blive i spillet og fortsætte med at byde. Hvis du er heldig, vil din konkurrence falde ud.

Vis historie andre tilbudsgivere

Tjek de andre tilbudsgivere. eBay giver dig mulighed for at se på en kortsigtet historie andre tilbudsgivere eBay indkøbsvaner. Har de andre tilbudsgivere byde lavt i håb om at få elementer, hvor ingen andre er interesseret? Eller gør de byde igen i sidste øjeblik. Hvis du virkelig ønsker det element, er det klogt at kende dine konkurrenter.

Indsnævring din søgning

Indsnævre din søgning efter bestemte emner så meget som muligt ved omhyggeligt at vælge søgeord. På eBay, vil sætte anførselstegn omkring ord give resultater for elementer med den eksakte sætning.

Afgiv et bud

Det skader aldrig at give et tilbud på en vare, der modtager bud eller når ikke sin mindstepris. Mange gange, vil sælgeren være glade for at lave en aftale med dig. Når nogen gør mig et tilbud efter auktionen, jeg normalt enig, så længe tilbuddet er rimeligt.

Forsendelse og håndtering gebyrer

Aldrig byde på en vare, hvis forsendelse og ekspeditionsgebyrer ikke er klart præciseret i auktion notering. At meget du lige fik for $ 4,95 bare kunne have en $ 20,00 eller flere S & H gebyr knyttet til den. Selvom det er imod reglerne, nogle mindre end samvittighedsfulde sælgere gøre deres fortjeneste på S & H, ikke den faktiske salgspris for varen.

For godt til at være sandt

Hvis du kender den pris, du betaler for en bestemt vare er urimeligt lav, i forhold til den sande værdi af elementet, mener to gange før du byder. Dette kunne være et tilfælde af "hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er."

Kig efter muligheder

Kig efter muligheder blandt naive sælgere. Mange sælgere er ikke bekendt med de emner, de sælger på auktion. De kan ikke vide, hvornår de har et element af værdi og har det opført på et meget lavt minimum uden en reserve. En anden almindelig fejl, at sælgere gør er at sætte varen i den forkerte kategori. Den sande solfanger kan aldrig finde den der, gør det en stor handel!

Better Business Bureauerne

Gode ​​kilder til information, når han undersøger en auktion sælger, er de statslige eller lokale forbrugerbeskyttelsesregler agenturer og Better Forretning bureauer i staten og by, hvor sælgeren er baseret på. Spørg de lokale myndigheder og BBBs at indhente kontaktoplysningerne.

Tjek Listings forsigtigt

Gør din forskning! Vide alt præcis hvad du leder efter. Kontroller lister omhyggeligt og tøv ikke med at e-mail sælgeren, hvis du har spørgsmål om et emne. Husk, kan sælger ikke være ekspert på de emner, hun sælger. Søg lukkede auktioner efter lignende emner at lære salgspriserne.