Auktion: Collectible Auktion Tips

Selling Collectibles gennem onlineauktioner

Måske en slægtning har forladt dig deres pletfri frimærkesamling, eller måske du har faldet på nogle hårde tider, og du ønsker at losse alle de beanie babyer du har købt i løbet af 90'erne. Uanset hvad du forsøger at sælge, skal du få en fornemmelse for markedet, før du begynder nogen form for auktion. Hvis det er muligt, få din samling professionelt vurderet. En lokal auktionshus kan normalt anbefale en taksator eller de kan have en på personale. Hvis du ikke har råd en vurdering, gå online og gøre nogle pris forskning. Kig efter samleobjekter som din, der tilbydes på online auktioner og se note deres salgspriser. Efter dette, omhyggeligt katalogisere og fotografere din samling. Beslut, om du ønsker at sælge det som et enkelt parti, eller forsøge at dele det op at tjene flere penge fra de enkelte objekter. Skriv beskrivelser af de objekter, som du ønsker at sælge, fastsætte priserne enten i overensstemmelse med vurderingen eller din forventede pris, og lad derefter budgivning begynde.

Collectibles Prisfastsættelse i Auktioner

Priser samleobjekter kan være svært. De fleste af den værdi, samleobjekter har kommer fra deres affektionsværdi. Ofte er der meget lidt iboende værdi i form af materialer og håndværk. Normalt er den bedste prisfastsættelse mulighed, du har, er at opnå en faglig vurdering. De fleste auktionshuse enten ansætte deres egne vurderingsmænd eller kan anbefale en til dig. En anden måde at måle værdien af ​​din samling er at tjekke industri publikationer. Standard kategorier af samleobjekter, såsom dukker, bjørne, mønter, frimærker, og selv legetøj, har industri publikationer, der tilbyder prissætning guider. Som en sidste udvej - eller endda som et sundt reality check - du bør tjekke priserne på dine samleobjekter online. Se, hvad andre sælgere spørger på online auktioner, og prøv og matche din prissætning til deres.

Former for Collectibles tilgængelige via Auktioner

Mange slags samleobjekter er tilgængelige via online auktioner. Fordi internettet gør auktioner så tilgængelige, er der altid mange trendy samleobjekter poster, der tilbydes på auktion online. Genstande som samlekort, sports memorabilia og legetøj figurer er i stort udbud på de fleste Internet auktionssider. Der er også et stort marked for mere traditionelle samleobjekter, såsom frimærker, mønter og Limoges Kina. Ældre legetøj samleobjekter, såsom samleobjekter bjørne og samleobjekter dukker, er også bredt tilgængelige. Den ene vanskelighed at du kan have, er at finde antikke samleobjekter. Mens mange af disse er tilgængelige online, kan de være nemmere at finde og identificere gennem lokale auktionshuse.

Ting at huske på, når de køber frimærker og mønter på auktioner

Frimærker og mønter er nogle af de mest almindelige samleobjekter poster, og der er en bred vifte tilgængelig via online auktioner. Dette kan gøre tingene risikable, som svig, især blandt frimærker tilgængelige online, kan være fælles. Heldigvis verden af ​​frimærker og mønter har temmelig standardiserede prissystemer. Der er mange vejledninger til både frimærker og mønter, detalje prissætning. Derudover er der mange dygtige bedømmere for begge poster. Hvis du ser frimærker eller mønter, som du er interesseret tilgængelige via online auktion, kan du nemt tjekke med bedømmere og publikationer for at se, hvis priserne lyder troværdigt.

Indsamling Sølv Gennem Auktioner

Mange mennesker indsamle sæt ofantique sølv. Sommetider disse sæt er tilgængelige via online auktioner. Du skal søge gennem de store online auktion websteder for at se om der er nogen sølv sæt til rådighed. Sørg for, når du søger, at du ved, hvilke brikker er til salg. Må ikke gå byder på et helt sæt blot konstatere, at du har købt et sæt af salt shakers. En bedre måde at finde komplette sølv sæt er gennem ejendom salg. Da mange familier har deres egne sølv sæt, det er indlysende, at en ejendom salg sandsynligvis vil omfatte en eller flere komplette sæt af sølv. Derudover vil en ejendom salg sandsynligvis sælge sølv som et komplet sæt, i stedet for at sælge kun ét stykke ad gangen.

Finde Antikke Collectibles Gennem Auktioner

Hvis du leder efter antikke samleobjekter, din bedste chance er at begynde at lede efter kundeemner fra flere kilder. Begynd din søgning på nettet ved at gå gennem de store online-auktion websteder søger efter de særlige samleobjekter, du søger. Dette vil tjene to formål - for det første vil det give dig en idé om online tilgængelighed af samleobjekter, og for det andet vil det give dig et godt skøn på prisforlangende. Hvis antikke samleobjekter, du kan lide er tilgængelige online, forskning sælgeren grundigt og derefter begynde bud. Hvis du ikke kan finde antikke samleobjekter, du kan lide online, så er du nødt til at tage din søgning for at leve auktioner. Sommetider salget af ældre ejendomme vil vende op hele samlinger af antikke samleobjekter. Check med auktionshuse i dit område for at bestemme, hvornår disse auktioner vil finde sted.

Forholdsregler at tage, når de køber Collectibles gennem onlineauktioner

Køb samleobjekter via en online-auktion, kan være en risikabel forretning, især da mange samleobjekter har ofte ringe egenværdi og de fleste af deres prissætning er styret af følelser. Tag alle de sædvanlige forholdsregler, du normalt ville tage, når de køber varer gennem en online auktion. Grundigt forskning auktionen site. Derefter begynde spørgsmålstegn sælger. Tjek deres kundeanmeldelser og tøv ikke med at e-mail tidligere kunder. Prøv og finde ud af, hvor dine varer er fra. Er det en samling, der er blevet nænsomt udviklet sig over tid, eller er der nogen bare tømme deres loftsrum? Dette vil give dig en idé om tilstanden af ​​varerne. Spørg efter yderligere billeder, hvis det er nødvendigt. Med samleobjekter dukker og bjørne, spørge, om sælgeren kan producere ægthedscertifikater.