Auktion: Brug auktionssider Tips

Hvad du behøver at holde øje med når du bruger en online-auktion site

De to største ting, du skal holde øje med, når du bruger en online-auktion site er misforståelser og bedrageri. Misforståelser kan have mange negative virkninger på din online-auktion oplevelse. Hvis du er en sælger, kan en misforståelse føre til at få en dårlig sælger feedback-rating, hvilket kan hæmme din fremtidige forretning. Hvis du er en køber, kan komplikationer medføre uønskede omkostninger og forsinkelser i leveringen af ​​dine varer. Sørg for, at du er altid hurtig når besvare købere og sælgere, og at du er fuldt ud bekendt med alle de regler, omkostninger og politikker på det websted, du bruger. Svig kan undgås med nogle forskning og forsigtighed. Sørg for grundigt kontrollere på sælgers historie og andre auktioner. Også være sikker på at få en aftale om betaling, forsendelse, og vender tilbage skriftligt før du byder.

Mere end én bruger-id

Vidste du, at du kan have mere end én bruger-id på eBay? Nogle af de større sælgere bruge denne metode til at knytte deres identitet til deres produkter. For eksempel: Du ønsker måske at bruge ID, "Valleydistributors" til at sælge en bred vifte af diverse merchandise og ID, "Dietextreme" til at fokusere på en målrettet niche produkt, såsom kost piller. ALDRIG byde på dine egne emner ved hjælp af en anden id. Dette er en hurtig måde at få dig selv i en masse problemer, samt bandlyst fra auktionen site.

Føje fotografier til søgeresultater

Nogensinde spekulerer på, hvordan sælgere på eBay få billeder af deres poster til at dukke op i søgningslisten? De tilføjer den til eBay galleri for kun 25 cents. Det er en lille investering med et stort afkast.

Overtrædelse - websted Link

Linke til en hjemmeside eller nævne en hjemmeside i din registrering, der tager dig ud af eBay er en overtrædelse, og kan medføre, at din annonce skal fjernes.

Odyssey Auktioner

Odyssey er en af ​​verdens ældste og største, myndigheder om autografer, manuskripter, historiske dokumenter, og memorabilia mindes historiens vigtigste personer, steder og begivenheder. Hvert stykke de tilbyder er ledsaget af deres panserskib Lifetime Garanti for autenticitet. De auktion tilbud udgør blot en lille del af deres enorme beholdning. Hvis du er på udkig efter noget, der ikke er opført på deres hjemmeside, kan du ringe 1-800-996-3977 for at få hjælp.

eBay University

eBay tilbyder nu rejser "Universitet" seminarer i byer rundt om i USA for at hjælpe dem, der finder arbejdet i sin online-auktion community skræmmende. Prisen er $ 25 for en weekend klasse og til gengæld lærer du om grundlæggende salg, hvordan man kan forbedre dine fortegnelser, avancerede sælgende tips, og hvordan du bruger eBay sælgers assistent program.

For mere information, besøg: http://ebay.com/university

Løse tvister Med Online Auktioner

Ingen ønsker at komme ind i en strid om en online auktion. Simple misforståelser kan hurtigt føre til juridiske problemer og beskadigede sælger og køber feedback ratings. Nøglen til at løse sådanne tvister er kommunikation og vedholdenhed. Ikke alle problemer, du kan støde på, vil være resultatet af fraund - hvis virkeligheden, de fleste er ikke. Først forsøge at løse tvister gennem mægling. Se om den online auktion websted, du bruger, har et partnerskab med et websted, der professionelt medierer tvister. Hvis du bruger en online escrow service, ofte vil de tilbyde at formidle tvister for et mindre gebyr. Hvis du føler, at du har været offer for svindel, er det din pligt at rapportere det. Bemærk bedrageri på sælgers gennemgang sektion af online-auktion site. Informer online auktion site hos sælgeren, der bedraget dig, og være klar til at fremlægge beviser. Bemærk, at mange auktionssider, såsom eBay, tilbyder en vis beskyttelse mod fraund hvis du filen i tide. Også, skal du kontakte din lokale Attorney General kontor samt Federal Trade Commission at søge juridisk beslutning til din tvist.

Den bedst mulige anvendelse af Online Auction steder Som køber

Som køber er det bedste, du kan gøre, når du bruger en online auktion site er at komme til at kende sælger. Da sælgeren er stort set den grænseflade, som du har med det produkt, er det vigtigt, at du kommer til at kende dem og deres ry for at minimere din risiko. Tag dig tid til at læse igennem sælgers online anmeldelser, og e-mail brugere, der har haft problemer med dem. Du bør også søge gennem Sælgers andre auktioner for at sikre, at de varer, de tilbyder, er af ensartet type og kvalitet. Før bud, drop sælger en kort e-mail blot at røre baser med dem og få en grundlæggende fornemmelse af deres responstid. Mest pålidelige sælgere vil gerne blive betalt gennem en service som Paypal, mens mindre hæderlige sælgere vil gerne modtage betalinger i kontanter. Sørg for, at du opretter en tilbagesendelsespolitik - skriftligt - med sælgeren og acceptere et gebyr for forsendelse, før du begynder at byde.

* Pinks * på diskussionsforummet

Når du besøger eBay debatsider, kan du altid se, om en eBay ansatte er på tavlen. Den øverste grænse vil være "Pink", ikke grå. Dette er også, hvordan de fik navnet "Pinks", på brædderne.

Bidz.com

Bidz.com er en online auktion site, der primært fokuserer på smykker og kunst. Sitet byder også på auktioner over et utal af andre poster, herunder biler, rejser og elektronik. Bidz.com har et unikt display system, hvor poster er vist med realtid countdowns deres auktioner, sammen med deres bud priser og en sammenlignelig pris. Webstedet tilbyder også speed auktioner, der kun sidste tre minutter. Bidz.com tilbyder sine kunder forsikringsydelser gennem Jewelers Mutual og accepterer betaling via PayPal. Webstedet også ofte vært for velgørenhed auktioner og tilbyder gratis forsendelse på udvalgte poster.

Citat - Diane Von Furstenberg

"Jeg tror, ​​eBay er den mest revolutionerende idé. Selvom jeg aldrig har købt noget der selv, det morer mig at se min vintage designs op på auktion." --Diane Von Furstenberg, legendariske modedesigner

Yahoo! Auktioner

Yahoo! auktioner er en online auktion tjeneste, der køres via internettet gateway Yahoo! Mens webstedet er ikke så stor som eBay, det gør generere en masse virksomhed fra Yahoo! kunder. Som de fleste online auktion tjenester Yahoo! auktioner indeholder online-auktioner, der dækker en bred vifte af samleobjekter, smykker, elektronik og brugte genstande. Yahoo! online auktioner er i øjeblikket gratis - opladning hverken købere eller sælgere. Sitet er støttet af reklamer og Yahoos andre penge at gøre muligheder. Webstedet understøtter Paypal, så ikke-kommercielle købere og sælger kan gennemføre transaktioner med kreditkort.

Meddelelse Board

eBay er i konstant forandring, og mange af de ændringer, sandsynligvis har en direkte indvirkning på dig, både som køber og som sælger. Kontroller eBay Meddelelse Board ofte at bo på toppen af ​​udviklingen.

Gøre den bedste brug af Online Auction Sites som Sælger

Hvis du sælger varer på en online-auktion site, er du ansvarlig for at tage sig af dine kunder. Sørg for, at du er bekendt med reglerne for online auktion site, som du bruger, og sørg for, at dine kunder er også bekendt med disse regler. Juridisk set kan man ikke byde på dine egne emner. Du kan ikke sælge ulovlige varer, og du skal afsende varerne enten den aftalte dato eller senest 30 dage efter købet. Du skal oprette en sandfærdig beskrivelse af dine varer. Husk at inkludere billeder og detaljer om elementet tilstand og historie. Du bør også have faste og konsekvente regler for betaling, vender tilbage, og forsendelse. Endelig sikre, at alle tjenester at du anbefale, såsom depotet, reparation eller forsikring, er over bord, og vil ikke tilbyde en dårlig oplevelse til dine kunder.

eBay

eBay er i øjeblikket verdens største online auktion site. Virksomheden blev grundlagt i 1995 og udviklede sig snart til en online auktion fænomen. Sitet tilbyder traditionelle varer, der findes på alle auktionssider - samleobjekter, smykker, elektronik, og bruges af enhver art. eBay er også begyndt at mægler bil auktioner. Mange mindre auktionshuse i USA er gået sammen med eBay for at skabe deres egne online-auktioner. I øjeblikket tusindvis af virksomheder i USA mægler deres tjenester og produkter på eBay. Sitet tilbyder engelske og nederlandske auktioner, samt merchandise til faste priser. eBay overskud ved at opkræve et gebyr for de varer, der er anført på webstedet. eBay nu ejer den online betalingstjeneste, Paypal, der giver sine brugere til at betale med kreditkort eller elektronisk kontrol.

Fællesskab

Den eBay samfund består af en række forskellige mennesker: individuelle købere og sælgere, små virksomheder, og selv Fortune 100 virksomheder. Store og små, disse medlemmer mødes på eBay til at gøre mere end blot købe eller sælge-de har det sjovt, shoppe rundt, kommer til at kende hinanden, og ofte pitche i at hjælpe hinanden.

Paypal og Online Auction Sites

Paypal er en tjeneste, der fremskynder betaling over internettet. Betalingerne service mæglere mellem online forhandlere og e-mail-brugere. Virksomheden er et datterselskab af eBay og er begunstiget af mange eBay auktion tilbudsgivere. Tjenesten gør det muligt brugere af online auktion sites til at betale for auktioner online ved hjælp af kreditkort og elektroniske checks. Tjenesten giver også mulighed ikke-kommercielle sælgere på online auktion websteder til at modtage betaling med kreditkort. Paypal opkræver et mindre gebyr for sine ydelser. Paypal er i øjeblikket den største og sikreste måde for købere og sælgere på online auktion websteder til at overføre penge til hinanden.