Auktion: Auktion Management Tips

Acceptere vender tilbage

Der er en god chance for, at hvis du nægter at acceptere en tilbagevenden element eller give en hurtig tilbagebetaling til en forstyrret kunde, vil du modtage negativ feedback. Selvom du kan være "rigtige", skal du spørge dig selv, hvis ikke acceptere denne ene tilbagevenden være værd ubegrænset antal bud, du kan miste som følge af negativ feedback? Husk "kan vinde kampen, og du stadig tabe krigen."

Undgå at købe Mængde

Når det kommer til hollandske auktioner, undgå at købe mængde, bare fordi prisen er billig. Intet driver prisen op hurtigere end nogen købe 10 til $ 1.

Prøv før du køber

De fleste auktion management programmer har en gratis prøveversion. Websites såsom tucows.com og zdnet.com gøre disse gratis versioner nemt at downloade og installere på din computer. Sørg for at "prøve før du køber," for at sikre, at programmet er noget, som du vil være tilfreds.

Sagde du Shipping?

I en verden af ​​online-auktioner, uenighed mellem købere og sælgere over forsendelsesomkostninger er almindelige. Disse kan let undgås. Når du opretter din hjemmeside eller din auktion annonce, bogføre alle dine forsendelsesoplysninger gebyrer og metode af skibsfarten på et iøjnefaldende sted. Keep it simple og kortfattet. En lang forklaring af din søfartspolitik vil kun afskrække tilbudsgivere.

Køb For Mindre

For at undgå at betale fuld pris for din auktion management software, kontrollere online auktioner og se, om programmet er tilgængelige der, for mindre. Du vil blive overrasket over, hvad der er tilgængeligt.

Hold dig til en liste

Tag ikke fejl af det. Løb en online auktion forretning er en forretning. For at betjene det med succes kræver overholde en tidsplan (ligesom et rigtigt job). Du ønsker måske at planlægge visse opgaver for bestemte dage. For eksempel kan mandage og torsdage afsættes til skrivning beskrivelser, tage billeder osv tirsdage og fredage kan være de dage du vælge lager og leverer emner op. Hvis du planlægger at sælge flere hundrede poster hver måned, vil du sikkert finde det nødvendigt at liste hver dag.

Beskyt din feedback

Niveauet af kundeservice, du giver, vil blive afspejlet i din feedback profil og vil have en direkte indflydelse på din succes. Beskyt din tilbagemelding, som om hele din forretning er afhængig af det ... det gør!