Aubergine Opskrifter

Aubergine Opskrifter

Aubergine er intet som et æg

Aubergine opskrifter er en alsidig side parabol, i stand til at stå alene eller som del af en gryderet. Aubergine er oftest set som en langstrakt globus-formet squash med en dyb lilla nuance. Farven er så tæt forbundet med anlægget, en meget dyb lilla nuance kaldes "aubergine" eller "aubergine" (fransk for aubergine). Det er naturligt at blive forundret, hvorfor det vegetabilske kaldes en 'æg' plante, indtil man lærer, at der er små, hvide sorter af aubergine, der var på et tidspunkt mere udbredte form for squash.

Etnisk baggrund af Aubergine Opskrifter

Aubergine spiller en vigtig rolle i Mellemøstlig køkken. Det er princippet komponent i lækker spredning kaldet Baba ganoush, som er krydret med tahini, en stærk-flavored pasta fremstillet af sesamfrø. Baba ganoush ligner hummus (lavet med kikærter), og bruges på samme måde, som en dukkert for brød og veggies, eller spredes på ristet pita brød.

Et langt nyere ankomst historisk set til italienske køkken, kan aubergine bruges i stedet for lasagne nudler at få en lysere, sundere Lasagne. Aubergine skiver kan uddybet i mel og stegt og serveret med en ost topping på spaghetti med tomatsauce på samme måde, kalvekød parmigiana er forberedt. I dette tilfælde er skålen kaldes '' aubergine parmigiana «.

Madlavning Overvejelser

Kødet af aubergine indeholder en masse vand, som madlavning udgivelser. Når du foretager supper, gryderetter eller ratatouilles, kan dette ikke være et problem, men for andre aubergine opskrifter, såsom i en stegt fad, kan du prøve dette: sted skiver af aubergine på flere lag af papir håndklæder og salt ene side. Dette trækker vand ud af den pågældende del. Efter et par minutter, flip skiver og salt på den anden side. Dup vand fra den anden side. Skiverne er nu klar til at dyppe i dej eller yngel som er.

En aubergine er normalt skrællet før tilberedning. Jo større squash, den hårdere huden, og selv de små, med hud bud nok at spise, bør generelt skrællet, da hudens smag er noget bitter.