Attraktioner på Typhoon Lagoon Water Park

Attraktioner på Typhoon Lagoon Water Park

Typhoon Lagoon Water Park er en af ​​to vandparker placeret på Walt Disney World Resort ejendom i Kissimmee, Florida. Besøgende i parken er i for en masse våd sjovt da dette 56-acre vandland byder på mange seværdigheder, forlystelser og faciliteter.

Typhoon Lagoon Water Seværdigheder

Typhoon Lagoon var den største vandland på grund af Disney World Resort, indtil Blizzard Beach åbnes. Selvom det ikke er den største resort-baserede park i disse dage, er det stadig et populært sted, der er pakket med vandbaserede attraktioner. Parken varmer vandet til en behagelig 70 og 80 grader året rundt, giver besøgende med en sjov måde at køle af i de varme sommermåneder.

Der er mange vand attraktioner på denne park, med noget for næsten enhver smag. Hvis du kan lide at være udendørs, leger i vandet, eller slapper af ved vandet, er du sikker på at finde masser at gøre på denne sjove destination.

Family Fun med små

Attraktioner på Typhoon Lagoon Water Park

Castaway Creek, Typhoon Lagoon

 • Castaway Creek: Castaway Creek One er en af de vigtigste elementer i parken og er passende for besøgende i alle aldre. Denne "creek" spænder ca. 2100 fod. Det er en flod tømmerflåde tur, der giver gæsterne mulighed for at bevæge sig dovent gennem rør og tunneler. Den er udstyret med grotter, åbne grotter, regnskov, vandfald og et vandværk område.
 • Ketchakiddee Creek: The Ketchakiddee Creek er designet kun for børn. Tiltrækning er åben for børn, der er under 48 "høj og indeholder ti aktivitetsområder med vandrutsjebaner designet netop til små børn og andre børnevenlige vand funktioner.
 • Surf Pool: Surf Pool er en stor bølge pulje, der er mild nok for de fleste, vekslende mellem seks-fods bølger og blid surf. Den Ketchakiddee Creek er et fantastisk sted for det lille barn og op tilskuerne. Denne legeplads tilbyder vand attraktioner samt sand at lege i. Forældre behøver at ledsage deres børn her.
 • Sandy White Beach: Hvis du leder efter et sted at chill ud og slappe af, Sandy White Beach er det. Stræk ud i en hængekøje eller lounge stol og skjold dig fra solen under en paraply, mens du nyder en dejlig udsigt over vandet.

48 "og højere

Attraktioner på Typhoon Lagoon Water Park

Vandrutschebane på Typhoon Lagoon

 • Crush N Gusher: The Crush-N-Gusher er en populær attraktion for gæster 48 "høj og op, der repræsenterer en forladt tropiske frugter-behandling center Denne spændende tur tilbyder en one-of-a-kind oplevelse Grupper af to ryttere ind.. en tømmerflåde, og vælg en af ​​tre store rutsjebane dias. Diasene er mellem 410 og 420 meter i længden. De slides har tråd, afløb og tunneler, der i sidste ende føre til en springet ind i parkens store vandområde, Hideaway Bay. En interessant kendsgerning om Crush-N-Gusher er, at blot én af disse dias indeholder nok vand til at fylde en standard hjem pulje på bare et minut.
 • Storm Slides: Denne attraktion har tre hurtige krop slides designet til voksne, teenagere og store børn at nyde. Dem, der nyder thrill rides vil glæde i kroppen glide ned disse tre etagers dias i et hastigt tempo.
 • Landgangsbro Falls: Denne rapids stil tur giver gæsterne mulighed for at ride en 300-meter lang vandrutschebane på en stor, 4-sæders slange. Der er mange sjove vand effekter i hele turen. Strømfaldene kan være rå, så denne ride er begrænset til gæster 48 "høj og op.
 • Mayday Falls: Mayday Falls er parkens længste vandrutsjebane. Gæsterne vil rejse gennem vandfald og huler. Riders har deres egen indre rør og rejse ned ad bjerget lige under Miss Tilly rejer båd balancerer på toppen af ​​bjerget. Denne tur er også begrænset til de besøgende 48 "høj og højere.
 • Keelhaul Falls: Dette falder attraktion er den mildeste af de tre falder rides på park. Store børn, teenagere og voksne nyder at farende ned ad bjerget på en slange gennem et vandfald og en grotte tunnel.
 • Humunga Kowabunga: Denne tur byder på tre lukkede side-by-side dias, der giver gæsterne spændingen ved rejser ned fem fulde historier i blot et par sekunder, nåede hastigheder på op til 30 miles i timen. Turen er for gæster 48 "i højden og højere.
 • Shark Reef: Et sted ikke at gå glip af, er ​​Shark Reef. Voksne, teenagere og store børn, der ønsker at svømme med fiskene kan nyde saltvand snorkling med levende hajer, tropiske fisk og stingrays. Besøgende kan gå ind i denne observation område både over vand og nedenunder.
 • Surf Lessons: Gæster otte år og op kan også lære at surfe ved at deltage lektioner planlagt i løbet af de timer, før parken åbner officielt, eller ved at oprette privatundervisning.

Billetter

Indkøb enkelt dag passerer til Typhoon Lagoon er en god mulighed, hvis du planlægger kun at besøge vandland løbet af din tid på Walt Disney World Resort. Men hvis du planlægger at besøge andre parker i tillæg til Typhoon Lagoon, kan du finde det bedst at vælge Magic Your Way billetter med Water Park Fun & More Option.

 • Single Dag: Fra november 2012, single-dages optagelse til Typhoon Lagoon for besøgende ti og ældre er lige over $ 55 og lidt over $ 46 for de besøgende i alderen tre til ni. Der er ingen omkostninger for børn under tre år.
 • Magic vej med Vandland: Samlet varierer afhængigt af antallet af dage, du køber passerer for og enhver anden udvej add-ons, du vælger. Du kan tilføje vandland besøg at basere Magic Your Way passerer for en ekstra $ 22 pr dag, i november 2012. Besøg det officielle Walt Disney World billet butik for yderligere oplysninger.

Gebyrer kan ændres. Se ovenstående links til aktuelle kurser.

Tips til at nyde Typhoon Lagoon

Typhoon Lagoon Water Park er det perfekte valg i sommersolen, samt næsten enhver tid af året på grund af det milde klima i Central Florida. Et par tips, du behøver at vide for at få mest ud af din rejse til parken kan nævnes:

 • Der er omklædningsrum, skabsrum og brusere til rådighed i hele parken. Skabe er til leje for et mindre gebyr.
 • Redningsveste er tilgængelige uden beregning, men du behøver at forlade identifikation som et depositum på dem. Redningsveste bragt ind i parken skal være livredder godkendes.
 • Der er to rastepladser beliggende i Typhoon Lagoon. Ingen alkoholiske drikkevarer eller glasbeholdere kan bringes ind i parken.
 • Flere fødevarer områder er spredt over hele parken. Skæve Palms er et spisested, der serverer hamburgere og hotdogs. Typhoon Tilly serverer en række fødevarer, herunder is.
 • Hvis du gerne vil nyde en privat tilbagetog, overveje at leje en Beachcomber Shack, der omfatter genopfyldelige drikke krus, en køler fyldt med is og vand på flaske, privat skab og håndklæde service for op til seks personer.

Få mest ud af din Disney Getaway

Hvis du søger at virkelig få mest ud af din næste tur til Disney World Resort, kan du overveje at afsætte lidt tid til at plaske rundt og har nogle våde og vilde sjov på Typhoon Lagoon. Du vil sandsynligvis opleve, at herunder vandland sjov i din Disney ferie kun tjener til at forbedre oplevelsen for alle i din gruppe!