Attorney Arbejdsformidlingskontorer

Attorney Arbejdsformidlingskontorer

Uanset om du er en erfaren advokat, en nylig lov school graduate, en dygtig advokatsekretær eller anden form for juridisk uddannet, kan advokat vikarbureauer være et meget nyttigt ressource for at finde stort stykke arbejde med den rigtige virksomhed.

American Legal søgning

American Legal Search er en af ​​de øverste advokat vikarbureauer i USA, der giver både permanente og kontrakt arbejdsformidling for advokater og andre jurister. American Legal søgning har otte regionale kontorer, bemandet med erfarne juridiske personalekonsulenter. Virksomheden har en imponerende juridisk placering track record, anbringelse kandidater i top notch positioner med kunder placeret overalt i USA og internationalt.

Du kan søge ledige stillinger på det amerikanske juridiske Søg på hjemmeside med angivelse af særlige type job, du er interesseret i eller geografisk område, hvor du gerne vil bo og arbejde. Hvis du gerne vil American Legal Søg for at hjælpe dig med at finde dit næste job på det retlige område, skal du kontakte virksomhedens hovedkontor eller kontoret nærmest dig.

Advokatfirma Medarbejdere

Advokatfirma Personale er et full service lovlig vikarbureau. Virksomheden har specialiseret sig i matchende advokater og andre jurister med midlertidige og permanente stillinger med advokatfirmaer og corporate juridiske afdelinger rundt om i landet. Dette firma har kontorer i Atlanta og Los Angeles, og expending i Chicago, Houston, New York, San Francisco, og District of Columbia.

Ud over at placere advokater, advokatfirma personale giver også arbejdsformidlinger for andre typer af kvalificerede jurister, herunder:

  • Administrative Officerer
  • Finansdirektørerne
  • Comptrollers
  • Informationsteknologi Specialist
  • Law Bibliotekarer
  • Juridiske sekretærer
  • Paralegals
  • Receptionister
  • Recruiters

Hvis du er interesseret i at tillade Advokatfirma personale til at hjælpe dig med at finde dit næste job på det retlige område, det første skridt er at indsende dit CV ved hjælp af virksomhedens online form. Når du tilmelder dig, vil du modtage et brugernavn og password, som vil gøre dig i stand til at logge ind og opdatere dine legitimationsoplysninger og præferencer beskæftigelse til enhver tid.

PrescottLegal

Prescott Juridisk er den største juridiske rekruttere selskab i den sydvestlige region i USA. Virksomheden har specialiseret sig i at arbejde med advokater, advokatfirmaer og corporate juridiske afdelinger i Texas, men også giver advokat arbejdsformidling i andre stater. En af de ting, der gør Prescott unikke er, at aftagerne, der arbejder for virksomheden har forudgående erfaring specifikt for det retlige område, hvilket gør dem velegnet til at identificere, hvilke kandidater er bedst egnet til hver position, som de rekrutterer.

Hvis du er interesseret i at arbejde med Prescott Legal som kandidat, bruge online-kontaktformularen til at komme i kontakt med en rekruttere konsulent. Du kan også søge efter ledige stillinger online, for at få en idé om, hvilke typer af kunder Prescott Legal repræsenterer.

Arbejde med Attorney Arbejdsformidlingskontorer

Når du søger efter beskæftigelse på det retlige område, kan arbejde med en advokat vikarbureau være meget gavnligt for dig. En stor juridisk søgning firma kan tage en masse stress ud af processen med jobsøgning, især når du er på udkig efter en meget specifik type job, eller du ønsker at flytte.

Mange advokatfirmaer vælger at udnytte søgning virksomheder til at ansætte medarbejdere, så de ikke behøver at bruge deres egen værdifuld tid og ressourcer til at screene og interview kandidater. Den bedste advokat vikarbureauer ofte finde ud af om åbne positioner, der ikke er annonceret eller bebudet med andre midler, så ofte arbejder med en søgning firma betyder, at du komme i betragtning til ledige stillinger, som du ellers ikke ville vide om.