Atletik: trespring Tips

Det bliver lettere

Til begynder jumpere, kan trespring teknik først føler sig akavet og anderledes end andre løb eller endda hoppe begivenheder. Men hvis de vil udmærke sig på Triple hoppe og forblive skade-fri, ordentlig trespring teknik er afgørende.

Som coach og en atlet, for trespring tilgang, huske på: arbejdsstillinger bør svare til den i sprint - neutral hoved og bækken stilling med tyngdepunkt lidt bag jordkontakt af foden, bør ankel stabiliseres og dorsiflexed før til virkning, ikke "gribe" eller "klo" i jorden - tænk på "fange" og "skubbe" off fra jorden.

Endnu bedre

Trespring tip # 2: Hvis du kun en tredobbelt jumper eller en erfaren lang og tredobbelt jumper, ignorere tip trespring tip # 1. Tag ud i bestyrelsen med dine mest dominerende ben. På denne måde er to af de tre spring i trespring initieres af din stærkere ben.

Slut

Boremaskiner er et særdeles nyttigt og produktivt værktøj i trespring uddannelse, som de er for nogen hoppe, kaste, eller hurdle begivenhed. Mange trespring øvelser ligner længdespring eller sprint øvelser. En trespring boret er vigtigt og værdifuldt for, hvad du kan lære, mens atleten er læring og udførelse at bore. En trespring boret i sig selv er ikke noget særligt, når det ikke er forbundet til en uddannelse progression.

Vandrette Jump øvelser omfatter:

 • acceleration køre
 • halve tilgange
 • bord-mindre tilgange
 • landingsbanen generalprøve med og uden en take off
 • gentagne starter
 • på kort sigt Startsteder / spring
 • afhjælpende vandrette og lodrette grænser
 • mellemliggende vandrette og lodrette grænser
 • avancerede på kort sigt spring
 • kort sigt spring

Sæt nogle magten i det

Når du forlader bestyrelsen vil der være svingende bevægelser i luften i løbet af de tre Jump faser. Trespring teknik point for atleter og trænere til at huske på: det frie ben skal svinge kraftigt gennem en stor vifte af bevægelse med en noget lige ben, så hælen opsving højde er lav - overemphasizing knæløft i det frie ben swing er en fejl.

Enkelt eller dobbelt arm handling kan anvendes gennem Jump faser, men skal svinges kraftfuldt og gennem en stor vifte af bevægelse. Den frie ben swing er vigtigt for horisontal hastighed, men meget mere vigtigt, fordi det bidrager til at opretholde den rette bækken tilpasning, så jumperen kan komme i kontakt i med jorden gennem hver fase i den optimale position til at bevæge sig gennem den næste fase. Fremad eller bagud lean i nogen af ​​faserne er en almindelig fejl, der bør undgås.

En børneleg

Det er bare et hop, spring, og et spring til pit! Ved starten jumpere er begyndt at lære det trespring, hop, spring, og hoppe mønster er den nemmeste cue for dem at huske og følge.

Til begyndelsen jumpere:

 • hop = samme fod til samme fod
 • spring = den ene fod til den anden
 • hoppe = den ene fod til to fødder

Associate med hinanden

Det kan overraske dig at vide, at trespring take off er mest ligesom stangspring end nogen anden begivenhed. Sporet pigge for trespring er også bygget og vinklet det samme som pol vault spikes. Ved udarbejdelsen at tage ud i en hvilken som helst hoppe begivenhed, er det vigtigt at opretholde maksimal hastighed, mens opsætning af for springet.

I trespring, er der ingen sænkning af jumpere 'massemidtpunkt ved det næstsidste trin, som der er i højdespring og længdespring. Triple jumpere ikke konvertere deres hastighed på tage ud i vertikal hastighed; de stadig har brug for at bevæge sig vandret ind i de tre Jump faser.

Modsætninger tiltrækkes

Så du er en anstændig lang jumper, er du temmelig hurtigt, men du gerne vil nogen trespring tips til at følge for at se, hvordan du ville gøre. Trespring tip # 1: dit løb skal være det samme antal trin og den samme tilgang hastighed som din længdespring løb, men modsat.

Hvis du tager ud i bestyrelsen i længdespring med venstre ben, du kører ud i bestyrelsen i trespring på dit højre ben, så din sidste og mest kraftfulde spring i slutningen af ​​den trespring er slukket din mest dominerende ben.