Atletik: Løb Tips

Øge din hastighed, men ikke Træthed

Det korte svar på stigende hastighed, mens du holder off træthed er: condition. Med andre ord, hvis du vil være i stand til at køre hurtigere, praksis kører hurtigere.

Det lange svar er en smule mere kompliceret, men det beløber sig til de samme ting. En vægtløfter tog hans eller hendes krop til at løfte større og større mængder af vægt i konkurrencen ved at øge den vægt, de løfter i praksis. På lignende måde, løberen tog hans eller hendes krop til at køre hurtigere i løb ved at køre hurtigere under træning.

Den klassiske hastighed uddannelse er et interval træning. Under intervaltræning, gentagne gange en løber dækker afstande kortere end deres planlagte løb afstand, men i et hurtigere tempo derefter deres normale løb tempo. Udført konsekvent - med passende hvileperioder mellem intervaltræning - dette forhold deres krop til at køre hurtigere, og samtidig minimere træthed.

En typisk interval træning for en miler eller 1500-meter runner kan omfatte gentagelser på 400 meter og 800 meter kører ved hurtigere end race tempo. Recovery tider kunne variere baseret på intensitet.

Interval træning er seriøst arbejde og øger risikoen for skader. Af denne grund, bør du rådføre dig med din coach, før du tilføjer interval træning til din træning tidsplan.

Nogle løbere tilføje konditionering til deres uddannelse ved at bruge "fartlek" - ". Speed ​​play" groft oversat fra svensk som

Aerobic er mindre struktureret end intervaltræning - og generelt mindre intens i praksis. Men målet er det samme: at øge den samlede hastighed ved at tilføje uddannelsesperioder, der er hurtigere end race tempo.

En fartlek træning kunne være så simpelt som at øge din træning tempo mellem hver tredje og fjerde telefonpæl.

Aldrig nok af en god ting

Strækker. Det er noget, som hver løber skal gøre. En af de mange løbende tips, løbere ignorere strækker efter opvarmning. De fleste løbere vælger at strække før de går ud til en Kør, hvilket er forkert.

Strækker før opvarmning musklerne får dem til at strække og slitage, hvilket gør det modsatte af, hvad strække hensigt, og kan føre til skade. Løbere bør varme op deres muskler ved at køre i 10 til 15 minutter før strækning der musklerne før et løb.

Bygge videre på det

Nogensinde prøvet at løbe en tur, og efter de første fem minutter, du er for træt til at gå endnu et skridt? Det er fordi kører er noget, der tager tid for din krop til at acceptere og vænne sig til. Er afgørende for at udvikle din udholdenhed og muskler, så din krop til at gå det ekstra skridt og mange flere efter løbetræning. De fleste kører træning indebærer gradvist øge din arbejdsbyrde på en ugentlig basis, indtil du når et punkt, hvor du føler, du kan opnå dine mål.

Tage skoene

Barefoot kører - værd, eller spild af tid? Absolut værd! Indarbejd barfodet kører eller skridt ind i dit atletik workout plan en gang om ugen, og du vil bruge år med færre skader. Track sko i dag meget struktureret til at understøtte dine fødder, som er fantastisk. De tager også væk behovet for alle de små muskler i dine fødder og ankler, der sikrer stabilitet og smidighed til at udvikle sig.

Barefoot kører øvelser disse små muskler ved at kræve dem til at flytte og justere mens en løbere barfodet påvirkninger jorden i en anden, men meget naturlig måde, end i sko. Pas på ikke at over gøre barfodet kører, du har brug for den pude, der spore sko råd til.

Må ikke overdress til Vinter Løb Success

Mange løbere træne udendørs om vinteren indendørs bane sæson. Lag og varme er vigtige, men husk, at efter ca 1-2 miles, vil du varme op betydeligt, og alt for mange tunge lag vil forlade dig varmt og ubehageligt. En god tommelfingerregel er at tænke på de "kører temperatur" som omkring 15 grader varmere end lufttemperaturen. Der vil naturligvis være variable som vind chill og fugtighed, men hvis du føler dig kølig under den første mile, er du sandsynligvis klædt rigtigt.

Få i puljen

Hvad er denne forretning omkring pulje kørende? Jeg hører folk sige, at de tager den fridag eller uddannelse i puljen i stedet for at køre. Jeg er ikke en svømmer, hvordan kan det hjælpe mig?

Pool kører simulerer driften bevægelse (uden fuld vifte af bevægelse eller stød) og vil gøre det muligt for en atlet at holde sig i form, mens rehabbing fra en skade, eller hvis de har brug for at tage en dag til at lade deres muskler mindre stress, men ønsker ikke at miste fitness.

Fødder føles Fantastic?

Et af de vigtigste driftsforhold tips at man kan følge, er med hensyn til fodtøj. Det er meget vigtigt at få den rigtige sko. Uden at bære de rigtige sko, kan en løber lider af en række forskellige skader.

Hver runner er forskellige, fra deres krop type til buer af deres fødder, til den type uddannelse, de gør. Disse faktorer, og andre, er vigtige i at vælge de rigtige løbesko. Spørg nogen på en kørende butik, ikke en sportsforretning, at "passe dine fødder."

The Longest Race

Marathon kører afviger fra langrend og spore kører, idet den omhandler længere afstande. Marathon løb er 26,2 miles lang, og tage den gennemsnitlige runner mellem tre og fire timer at gennemføre.

Uddannelse for Marathon kræver logge højere ugentlige mile totaler at situationen for en langrend eller spor runner, men også mindre interval og hastighed træning. Den maraton er en test af udholdenhed og mental styrke. Kun de, der er seriøs omkring træning til og konkurrere i en maraton, skal påtage sig opgaven.

Deltag i

Cross country er en sport for alle. Kan du ikke lide fodbold eller fodbold? Derefter udfylde din falde eftermiddage komme i form og have nogle sjove. Løb langrend i gymnasiet opbygger tillid og venskaber, mens få din krop sund og i stand til bedrifter, du aldrig troede muligt.

Konkurrer eller Ikke

Løb er noget alle kan gøre. En løber kan vælge at være konkurrencedygtige eller ej. Når du vælger at være en konkurrencedygtig runner, der er mange niveauer, man kan konkurrere. Hvad enten det er efter aldersgruppe eller evne, der løb rundt om i landet, hver sæson af året for løbere at konkurrere i. Så uanset om du har at konkurrencedygtige brand inde, eller bare at ønske om at være aktiv, snøre dine sneakers og ramte vejen.

Mærk Breeze

Hurtigt bevæger sig ned en skovklædt sti. Dine sanser afstemme til dine omgivelser. Du kan mærke dit hjerte slå, og du kan høre dig selv trække vejret, både i et rytmisk mønster. Cross country er ikke om korte afstande, og aldrig på et spor.

Det foregår på stier og veje, gennemkører bakker og marker krydsende. Dens noget, der lader dig vide, hvem du er, og hvor god du kan være. Det er både en individuel og team sport, der er afhængig af din condition og mental styrke.

Må ikke overdress til Vinter Løb Success

Mange løbere træne udendørs om vinteren indendørs bane sæson. Lag og varme er vigtige, men husk, at efter ca 1-2 miles, vil du varme op betydeligt, og alt for mange tunge lag vil forlade dig varmt og ubehageligt. En god tommelfingerregel er at tænke på de "kører temperatur" som omkring 15 grader varmere end lufttemperaturen. Der vil naturligvis være variable som vind chill og fugtighed, men hvis du føler dig kølig under den første mile, er du sandsynligvis klædt rigtigt.

Kør For Fun

Føler at du har brug for at komme i bedre form? Prøve at køre. Løb er en af ​​vores mest grundlæggende færdigheder, og er ikke noget, du er nødt til at lære at gøre. Det er også en meget effektiv måde at komme ind i form, du altid ønsket at være i. Du kan altid gå til en Kør. Der er intet gebyr for at deltage eller bestemt tidspunkt, du har brug for at gøre det. Du skal blot sætte på dine sko og rammer vejen er meget terapeutisk, og vil gøre underværker for dit sind og din krop.

Forberedelse er alt her

Uddannelse til et maraton er en alvorlig virksomhed. Da Marathon kører tilbud med længere afstande, så gør træningen. Uddannelsen regime følger generelt en 16 ugers program, hvor de ugentlige mile totaler gradvist øge hver uge topper omkring uge 13, før aftrapning igen i ugerne inden løbet. Sammen med den ugentlige mile samlede stigning, det lange løb hver uge stigninger i afstand.

Den gennemsnitlige maratonløber skal udfylde et langt løb hver uge, med den længste løb, der dækker 20 miles. Når den foreskrevne uddannelse følges, vil løberen kunne ikke kun udfylde en maraton, men vil mindske risikoen for at komme til skade under løbet.

Walk Fit

Race walking ikke bare gå rigtig hurtigt. Race walking får en persons puls bevæger sig hurtigere end walking normalt, og dermed giver en bedre træning.

Race walking er også mindre stressende på benene end at køre. Løb kan placere en masse stress på leddene i benet og på fødderne. Race walking har langt mindre indflydelse på de områder og kan forårsage færre skader som følge heraf.