Atletik: Javelin Tips

Work It

Javelin uddannelse bør indeholde en undervisning progression, der begynder at lære de carry - parallelt med jorden over hovedet med spidsen lidt ned for at begynde med, men niveauer ud som kasteren bevæger sig gennem tilgang.

Javelin coaching inden for denne coaching progression derefter flytter til korte kast i jorden 3-5 trin, 3-5 walking trin kaster langs en linje, så stående kast, 3 trin kører kast, og 5 trin kører kast. Alle disse øvelser lære cross over spydkast teknik, der skal gælde for de sidste fem trin i spydkast køre op.

Here Comes Talent

Spydkast ser meget mere som en kørende begivenhed end en kasteteknik begivenhed. Den spydkast er så lys og de atleter, der kaster spydkast er virkelig hurtigt! Det er sandt - spydkast indebærer en masse løb.

Forskellen er, at disse kører trin skal være så konsekvent som en længdespring eller stangspring, så kasteren kan bruge deres hastighed fra kørslen, en kontrolleret hastighed, og overføre denne hastighed i spydkast selv ved at plante hårdt og blokere hårdt med den førende ben og frie arm. Denne blokering handling, noget, der ikke sker i køreklar arrangementer, kræver en stor styrke, især i overkroppen. Det kræver også en stor praksis, som er grunden til blokering er en stor del af spyd uddannelse.

Store Grips

Grib det, men husk at give slip! Der er tre greb en kasteren kan bruge i spydkast begivenhed. En af de ting, der begynder kastere tænke på, når de beslutter, hvordan at holde spydkast er der greb vil påvirke dem mindst, hvilket betyder kraft spydkast ud af kurs mindst, på tidspunktet for udgivelsen.

Nogle atleter føler, at de har bedre kontrol med et greb frem for en anden. Det er en personlig præference, og atleter bør vælge den greb, Finsk - pegefinger over binding med anden finger indpakket, Fork - index og langfinger split i toppen af ​​de bindende eller amerikansk - fire fingre på den binding, som de føler sig mest komfortabel med.

Hvilken begivenhed er det?

Den spydkast magt position, kuglestød magt position - de ser så ens! Coaching spydkast magt position svarer til coaching kuglestød magt position. Det ene ben foran for strejken og blok, vægten tilbage på den bageste ben, friarm op foran kroppen forbereder blokken, og armen med redskabet bagefter resten af ​​kroppen, ved hjælp af den hurtigste del af fremdrift gennem tiden, glide eller rotation kombineret med den største mængde af drejningsmoment.

Gør det hele

Virkelig ønsker at imponere dine venner? Tag spydkast kaste og vise alle, hvordan du kan få en lang metal spyd til at flyve gennem luften og jord spids første en eller to hundrede meter fra hvor du står. De vil have dig på hver baseball, softball, atletik ... et hold for den sags skyld! Hvis du kan køre, derefter køre cross over trin, plante, blok, og kaste, har du et ben og en arm over næsten alle dine kammerater.