Atkins Diet vs. Zone Diet

Atkins Diet vs. Zone Diet


Når man overvejer Atkins Diet vs. Zone Diet, vil du finde både kostvaner har rørt kontrovers i kosten verden, men hver har vist sig at skabe vægttab resultater, også. Mens begge er højt proteinindhold, lavt Carb kostvaner deres ernæringsmæssige tiltag er forskellige.

Atkins Diet Oversigt

Atkins Diet appellerer til Dieters fordi vægten dråber ud hurtigt i starten. Krav om kost foreslå folk kan miste op til 15 pounds i de første to uger uden at være sulten. Atkins Diet reducerer indtagelse af kulhydrater og øger mængden af ​​protein og fedt forbruges. I modsætning til kalorieindhold begrænset, og fedtfattige kost, det giver Dieters frihed til at forbruge betydelige dele af elementer såsom ost, æg, smør, rødt kød og endda bacon. Præmissen bag denne tilgang er, at vores krop brænder kulhydrater først for energi, og når kulhydrater er reduceret, det tvinger kroppen til at forbrænde oplagret kropsfedt.

Zone Diet Oversigt

Folk på Zone Diet siges at opleve mere energi og nedsat sult inden for den første uge. Vægttab er langsommere end oplevet på Atkins Diet, men de fleste mennesker mister omkring fire pounds den første uge og op til to pounds en uge efter det.

The Zone Diet tilgang til vægttab er baseret på hormonelle reaktioner på fødevarer, der spises med fokus på hormonet insulin. Jo flere kulhydrater spist, jo mere insulin kroppen frigiver. For meget insulin i systemet fører til kulhydrater blive lagret som kropsfedt. Med dette i tankerne, Zone Diet begrænser også carb indtag og tilskynder protein forbrug, som kindles hormonet glukagon. Målet med planen er at holde disse to hormoner afbalanceret, mens man spiser mindre og holde din sult i skak.

Atkins Diet vs. Zone Diet

Mens begge kostvaner er low-carb, højt proteinindhold kost, en af ​​de største forskelle mellem Atkins Diet vs. Zone Diet er de fødevarer tilladt.

Fødevarer, der spises på Atkins

Hvilke fødevarer er tilladt på Atkins Diet afhænger af, hvad fase af kosten du følger. Induktionsfasen er den mest restriktive, men det tillader al kød, fjerkræ og skaldyr samt de fleste fisk. På grund af den lave carb karakter Atkins Diet mange mennesker tror, ​​at kosten giver ingen frugter eller grøntsager, men det er ikke tilfældet. Friske grøntsager er en del af planen, men er begrænset til 12 til 15 gram netto carbs dagligt. Frugter imidlertid ikke tilladt under induktionsfasen. Derefter er low-carb frugter som bær introduceret tilbage i kosten.

Andre ikke-traditionelle kost tilladte fødevarer omfatter:

  • Alkohol (efter de første to uger)
  • Ost
  • Fløde
  • Æg
  • Olier, herunder smør og mayonnaise

Fødevarer, der indtages på Zone Diet

Målet med "spise i Zone" opnås ved at følge en low-carb, højt proteinindhold kost, som adskiller sig fra Atkins fordi fedtindtag er moderat. I modsætning til Atkins Diet, har Zone Diet ikke har en liste over forbudte fødevarer, og det har kontrol portionsstørrelser. Denne diæt anbefaler de fleste kulhydrater kommer fra frugt og grøntsager (i modsætning til Atkins Diet, der eliminerer eller begrænser frugt). Korn og stivelsesholdige fødevarer kan også spises i små mængder.

Ligesom Atkins Diet, er der ingen optælling af kalorier, men spiser "i zonen" opnås ved at spise i "fødevarer blokke", som omsætter for omkring 1200 kalorier om dagen for kvinder og 1400-1600 om dagen for mænd. Men hvor meget spises dikteres af en persons størrelse. Ideen bag denne plan er at holde blodsukkeret i balance. Resultatet er reduceret trang, som bidrager til at fremme vægttab.

Fordi denne diæt er baseret på hormonale reaktioner på fødevarer, anbefales det, at koffeinholdige drikkevarer såsom kaffe erstattes af deres koffeinfri modstykke fordi koffein kan stimulere insulinresistens. Kunstige sødestoffer er heller ikke anbefales, fordi de kan stimulere cravings for kulhydrater. Dette omfatter drikkevarer som kost soda.

Kontroverserne

Medicinske eksperter er delte om, hvorvidt Atkins Diet er en sund langsigtet tilgang til vægttab, da det er en kost højt indhold af mættet fedt. En undersøgelse fra 2009 foretaget af forskere på Harvard fandt, at en low-carb diæt som Atkins medførte øget forekomst af åreforkalkning i mus.

Polemikken omkring Zone Diet er relateret til dets påstand om, at vægttab er et resultat af at regulere insulin niveauer. Skeptikere websted, vægttab er faktisk resultatet af at spise færre kalorier.

Tal med din læge

Den bedste måde at tabe sig er gennem en afbalanceret kost og regelmæssig motion. Hvis du overvejer en af ​​disse diæter til vægttab, så tal med din sundhedsplejerske, først. Hun forstår din personlige sygehistorie og vil være i stand til at guide dig om den bedste vægttab metode for dig.