Atkins Diet Menu Plan

Atkins-diæt er baseret på at ændre kroppens stofskifte og blev lanceret af Dr. Atkins i 1970'erne. Det omfatter en multi iscenesat program for vægttab, vægt vedligeholdelse, godt helbred og sygdomsforebyggelse. I vores normale afbalanceret kost har vi kulhydrater, der anvendes som brændstof, protein til at opbygge muskler og fedt, der er gemt som langsigtede indskud i fedtceller. Hvad du skal forstå, er, at før du brænder fedt dine kulhydrater skal brændes, og hvis dit indtag af kulhydrater er for høj så fedtforbrænding vil blive undgået, derfor minimal vægt tabet opstår. Atkins-diæt var et af de første "lav Carb" kostvaner, og er stadig en af ​​de mest ekstreme af slagsen. Kosten skubber kroppen til en fedtforbrænding stofskifte hvor fedt vil blive opdelt og fordøjet. På grund af de lave carbs i kosten kroppen har intet andet valg end at brænde fedt i fedtceller.

Denne artikel vil undersøge Atkins kost menu, hvor derfra kan du fortsætte din forskning og komme med en Atkins diæt menu plan for dig selv.

Atkins madpyramide lægger kosten vægt på de proteinkilder i modsætning til fuldkornsprodukter. De eneste begrænsninger, der er placeret, er på den faktiske type fødevarer kan du spise i modsætning til den mængde fødevarer, du kan indtagelse. Fødevarer, der bør udelukkes, omfatter:

• Hvide ris eller fødevarer fremstillet med hvidt mel ligesom kage
• Hvidt brød
• Kartofler
• Pasta

Fødevarer, som du kan medtage i din Atkins Diet Menu planen er:

• Fisk
• Fjerkræ
• Red Meat
• Æg
• Ost

De ovenfor inkluderet fødevarer består af hovedsagelig proteiner og fedtstoffer i modsætning til kulhydrater. Med disse fødevarer er det ligegyldigt om kalorier, da det primære fokus er på kulhydrat minimering.

Atkins diæt forekommer i fire faser, og hver fase vil være lidt anderledes end de andre. Som du fremskridt gennem de forskellige faser vil du opdage, at Atkins kost giver dig en stigning i kulhydrater, men de vil bestå af hovedsageligt fiber-rige kulhydrater såsom bladgrøntsager og visse grøntsager. Du fylder finde, at de første to uger er meget restriktiv i, at du er kun tilladt omkring 20 gram om dagen af ​​kulhydrater. I denne fase dit stofskifte er øjeblikkeligt skifte til fedtforbrænding mode. Derfor er begrænsningen er så stramt i første omgang. Et eksempel på en typisk Menuen Morgenmad er: to røræg, tre skiver bacon og ét udsnit af proteinrige brød stedfortræder. En tun salat herunder selleri, tomater og en olie dressing kunne være et eksempel på en frokost måltid. Endelig til middag nogle grillet kalvekød koteletter med smør og hakket salvie, gul squash og tomater, grøn salat og en efter middag snack kunne være en chokolade mudderskred.

Du vil opdage, at et gennemsnit på fem gram kulhydrater kan øges indtil dieter faktisk etablerer deres kritiske kulhydrat niveau for vedligeholdelse. Fjerde fase, kaldet "Lifetime vedligeholdelse" er beregnet til at blive båret på ubestemt tid, da din appetit bliver omskolet og den lave kulhydrat kost bliver naturligt.

Mulige bivirkninger af Atkins kost er minimal, men kan omfatte dårlig ånde, som er et resultat af overskydende keton produktion og forstoppelse. Kosten i sig selv er ikke så strenge som kun kulhydrat rige fødevarer fjernes, og der er stadig et stort udvalg af andre fødevarer indstillinger. Mange medicinske og ernæringsmæssige samfund mener, at kosten er en midlertidig løsning for permanent problem med vægttab. Dybest set de angiver, at begrænse dit kulhydrater indtag for et stort tidsrum er svært at vedligeholde.

Nogle medicinske grupper føler, at de potentielle sundhedsrisici langsigtede kan være nyresten, mavesår og gentagne nyre infektioner. Den omstændighed, at Atkins kost indebærer øget mættet fedt kan resultere i forhøjet kolesterol som i sidste ende kan føre til hjertesygdomme og slagtilfælde. Indtil videre dog langtidsstudier er ufyldestgørende, og undersøgelser finansieret af National Institute of Health og American Heart Association har ikke vist nogen øget sundhedsrisiko. Selvfølgelig, før de starter en diæt, bør du konsultere din læge.

Samlet mens nogle kan overveje strenge kosten en ulempe, Atkins Dieters er hurtige til at påpege, at der kun kulhydrater er begrænset - efterlader et stort udvalg af andre fødevarer indstillinger.

Om forfatteren: Michael Ward er den virksomhed ejer af Australiens førende fitnessudstyr butik kaldet Unbeatable.au.