Ativan for behandling af søvnløshed

Ativan for behandling af søvnløshed

Ativan til behandling af søvnløshed kan være en meget effektiv søvn støtte. Men det er vigtigt at vide, hvordan det fungerer for at hjælpe dig med at sove, og de mulige bivirkninger.

Om Ativan

Ativan er en anti-angst medicin, der korrigerer en ubalance i hjernen kemiske gamma-amminobutyric acid (GABA). Medicinen hæmmer binding af den kemiske, hvilket nedsætter hjerneaktivitet. Denne reduktion i hjernens aktivitet slapper kroppen, at den pågældende person til at føle sig mindre bekymrede.

Ativan for behandling af søvnløshed

Når du er mindre angste, du er bedre i stand til at falde og forblive i søvn. Ikke alle, der tager Ativan til behandling af søvnløshed har en angst. Stress fra arbejde eller andre daglige irritationer kan efterlade dig op om natten tænkning og denne medicin vil hjælpe din krop slippe spændingen kan du ikke engang ved, du oplever.

Dosering til søvnløshed

Mange læger stræber efter at ordinere patienterne den laveste effektive dosis. Du kan få en recept på .5 eller .10 mg til at starte, og hvis det ikke hjælper, kan din læge øge dosis.

Ativan for søvnløshed er ikke en langvarig behandling, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at bo på denne anti-angst medicin for evigt. Det forårsager afhængighed, og du bliver nødt til at tage stigende mængde af det at være effektiv. Efter et par måneder, vil din læge vurdere din søvnforstyrrelser og din dosis. Hvis du stadig er på et lavt niveau af den medicin, kan du være i stand til at bo på den medicin lidt længere, men hvis du konsekvent nødt til at øge dosis, kan det være nødvendigt at bruge en anden recept sove støtte.

Forholdsregler Før Start Ativan for søvnløshed behandling

Hvis du har en historie af stofmisbrug, bør du ikke søge denne behandling for søvnløshed. Ativan er stærkt vanedannende og din krop bliver immune over for doser over tid, hvilket betyder, at du nødt til at tage mere af stoffet for at opnå den samme effekt. Folk, der har haft narkotika afhængigheder i fortiden kan begynde at tro, at de har brug for mere af lægemidlet før deres organer er blevet immune og vil tro, de har brug lægemidlet eller de vil aldrig sover.

Det er også vigtigt at lade din læge, hvis du har en af ​​følgende sygdomme:

  • Astma eller andre vejrtrækning disorder
  • Gravid
  • Leversygdom
  • Glaukom

Mens læger ordinere denne medicin til depression syge, kan det forværre symptomerne for nogle individer. Informer din læge, hvis du har en historie eller aktuel diagnose af depression.

Ativan kan interagere med andre medikamenter og gøre dig endnu mere træt eller mindske effektiviteten af ​​andre lægemidler, så lad din læge vide, hvad andre medikamenter og naturlægemidler du tager.

Stoppe din behandling

Som din situation ændrer sig, eller du og din læge beslutte, at du skal tage noget andet, skal du stoppe med at tage Ativan. Du er nødt til at trække sig tilbage fra denne medicin langsomt og med vejledning af din læge. Abstinenssymptomer kan være alvorlige og kan gøre dig syg, forårsager selvmordstanker, søvnløshed, hukommelsestab og mere. Faldende dosis over et par dage vil bidrage til at mindske disse abstinenser.

Prøv Ativan at behandle din Sleep Disorder

Hvis du ikke har nogen af ​​de forholdsregler, der er anført, kan Ativan være en effektiv behandling for din søvnforstyrrelser. At tale med din læge om Ativan samt andre sovemedicin vil hjælpe dig med at finde den, der er mest effektiv for din krop og din livsstil.