At vælge et telt og sovepose til Vinter Camping

At vælge et telt og sovepose til Vinter Camping

At finde den rigtige koldt vejr camping gear er en vigtig faktor i at have en fornøjelig vinter camping oplevelse. Thomas Gooch, produktchef hos Eureka! Telte, tog sig tid til at dele sin ekspertise på at vælge et telt og sovepose egnet til vintercamping, samt give andre vigtige vinter camping tips.

Valg af telt

Vigtige funktioner i en Four Season telt

Gooch, at der er fem vigtige funktioner til at kigge efter i et telt egnet til vinter camping:

 • Fuld dækning flyve: "The telt flue nødt til at komme ned til jorden for at forhindre vind og regn i at blæse ind i teltet."
 • Vestibuler med græskanter: "Dette vil hjælpe med at holde forhallen ned for at holde vinden fra blæser op og under."
 • Fly slids dækker: "Alle flyver ventilationskanaler skal have dæksler, så de kan lukkes i tilfælde af blæser sne og regn."
 • Stærk ramme: "Fire sæson telte bør have en stærkere ramme end standard telte til at modstå hårdere vejrforhold."
 • Åndbart materiale: "åndbart materiale på den indre del af teltet giver teltet til at trække vejret, mens du stadig giver nogle termisk beskyttelse, vil dette også hjælpe vagt mod kondens.".

Vigtige funktioner

Gooch understreger, at valget af en høj kvalitet telt er afgørende for vintercamping. Han siger: "Der er et par funktioner, som høj kvalitet telte vil have, at lavere kvalitet telte ikke tilbyder." Features Gooch opfordrer vinter campister til at kigge efter, er:

 • Åndbare vægge på indertelt
 • God kvalitet YKK lynlåse
 • Stærke DAC frames
 • Bardunline point for ekstra styrke
 • Forstærkninger på fyr ud point og spil ud point
 • Tapede sømme over hele flue og telt, herunder forstærkninger

Anbefalede modeller

Fire-Person

Ifølge Gooch, Eureka Assault Outfitter 4 telt koster omkring $ 460 og er et fremragende eksempel på en fire-sæson telt, der vil fylde dine vinter camping behov. Han siger, "Teltet fire sovepladser og vejer 13.5 pounds. Dens hvælvet form gør det muligt at nemt at kaste tunge sne og regn, mens modstå kraftige vinde, hvilket er afgørende for hurtigt skiftende vinter vejrmønstre."

Gooch fortsætter, "Selv for to campister, dette rummeligt telt er et fremragende valg. Husk, at du kan gemme nogle af dine camping gear udendørs om sommeren, men om vinteren, vil du ønsker at holde det inde i dit telt. Dette bør holdes for øje, når du er telt shopping. "

To-personers

Fordi de fleste telte designet til kulde er skabt specielt med de behov, backpackere i tankerne, de fleste er to-personers telte. Eureka er Alpenlite to personer, fire-sæson stil er et populært valg.

Ifølge Outdoor Gear Lab felt prøveresultater, to andre meget populære vinter telte til at overveje omfatte Hilleberg s Jannu og Tarra modeller, som begge er designet til to personer og sælge for lige under $ 800 og $ 900, henholdsvis og Den Sorte Diamant Firstlight er en to-personers telt, der koster lige under 400 dollar.

Vinter Soveposer

Gooch tilbyder også en vis indsigt om at vælge det bedste sovepose til vintercamping. Her er de funktioner, som han siger, er de vigtigste:

 • "Vælg en sovepose med en temperatur rating, du kan stole på. Store navn mærker kender deres tasker mødes temperaturen ratings de annoncere."
 • "Kig efter en pose med dobbelt-offset eller rullesten konstruktion quiltning. Det betyder, at ingen sømme giver de kolde temperaturer et direkte vej ind i soveposen."
 • "Vælg en taske med en isoleret lynlås dækning. Lynlåse vil lade den kolde i hvis venstre af sig selv."
 • "En to-vejs lynlås er en vigtig funktion. Da det er bedre at pakke til de koldeste temperaturer kan du forvente at se, en to-vejs lynlås gør det muligt at åbne den nederste del af lynlås til udluftning, hvis det er for varmt i posen. "
 • "En trapezformet fod boks er en god mulighed. Dette passer omkring den naturlige position af en autocamper fødder uden at tillade dem at trykke op mod siden. Feet normalt er blandt de første ting at få kolde. Hvis din fødder tryk mod posen, det reducerer isolering af posen. "
 • "En storm krave holder varm luft ud gennem den øverste åbning af posen."
 • "En god hætte til at passe rundt om hovedet, hvor de fleste varme tabt, er en vigtig nøgle til at holde varmen."

Ifølge Gooch, bør udvælges en vinter sovepose på grundlag af de ovennævnte funktioner og vejret du forventer at opleve. Han siger: »Hvis forventet nogen form for vådt vejr er, skal du bruge en syntetisk isolering. Down fungerer ikke, når det er vådt."

Anbefalede modeller

Efter brugernes anmeldelser på Trailspace.com, er nogle af de bedste soveposer til frost temperaturer foretaget af dunede venner og vestlige bjergbestigning. Ifølge BackpackerTest.org, Eureka tilbyder også højtratede koldt vejr soveposer der klarer sig godt i test langsigtet område.

 • Dunede venner: Denne højkvalitets taske er for alvorlige udendørs entusiaster, der ofte lejr i frost temperaturer. Det vil helt sikkert holde dig varm, men kommer med en stor pris, med modeller, der spænder fra godt 675 dollar til lige under $ 1000..
 • Vestlige Bjergbestigning: Soveposer Denne virksomhed er også designet til dem, der er ganske alvorligt med vintercamping. Sub-nul muligheder er prissat ligner dunede venner modeller, med dem designet til kolde temperaturer over nul køre omkring 300 dollar.
 • Eureka: The Kaycee model fra Eureka er designet til at være effektive ved temperaturer så lave som nul grader. Det koster omkring $ 160 for en regelmæssig længde pose og $ 170 for en ekstra lang stil. Det er langt billigere end de andre muligheder, og vil sandsynligvis opfylde behovene hos de fleste vinter campister.

Nyd Winter Camping

Du behøver ikke at forsinke camping indtil vejret bliver varmt. Med det rigtige udstyr og forberedelse, kan du have en stor tid camping når temperaturen er kølige. Bliv organiseret med en vinter camping pakkeliste, og du vil være på vej til en kold vejr udflugt, som du vil huske for en levetid!