At vælge et hus Paint

At vælge et hus Paint
Den rette hus maling gør dit hjem ser sit bedste.

Når du vælger et hus maling, overveje den arkitektoniske udformning af dit hjem. Ligesom en bestemt frisure og farve styrke en persons ansigt, retten udvendige maling, trim, og accent farver kan bedst fremhæve linjerne i dit hjem.

Tips til House Paint Selection

Før du køber nogen maling, tage lidt tid til at få en generel forståelse af farve design, og hvordan det gælder for udsmykning. Forskellige hjem stilarter acceptere særprægede maling ordninger bedre end andre. For eksempel sammenligne "malet lady" effekt af en bøde victoriansk til den slanke og mere monokrom udseende af en 1960s ranch hus. Lære om, hvilken type maling passer bedst til dit hjem vil tage gætteri ud af processen.

Afhængig af arkitekturen, vil de fleste hjem kræver tre forskellige farver af udvendige maling.

  • En primær farve til væggene
  • En kontrastfarve til brug på dørkarme, vinduesrammer og andre line funktioner
  • En accent farve, der henleder opmærksomheden på andre detaljer såsom hoveddøren, skodder, rækværker, og dæk eller indgangsparti

Et hus med mere udførlige detaljer, såsom en victoriansk, kan bruge op til syv farver. Craftsman bungalows bruger ofte fire eller fem farver, som gør Seaside Cottages. Mens meget af dette er dikteret af personlige præferencer, de fleste af de "regler" for udvendig maling har mere at gøre med detaljerne i hjemmet. Der er intet galt med at male de udskårne mæglersøjlerne stillinger i en trappe alle én farve, men at tilføje en accent farve definerer snørklede af udskæringen.

Hjemmets ydre overflade spiller en vigtig rolle i at vælge maling så godt.

  • Brug en flad maling til væggene til at modstå fugt.
  • Påfør en glans eller halvblank maling til at trimme arbejde for at forbedre holdbarheden.
  • Brug en primer først, hvis overfladen er porøs, træet er frisk, eller den nye maling er en anden sort end den eksisterende maling.

Latex maling er de mest udbredte udvendige malinger. De tørre hurtigt, tillader fugt i træet til at fordampe, og dermed reducere afskalning og er vandbaseret til nem rengøring. Vælg en all-acrylharpiks version for bedste anvendelse og farve slid.

En anden udvendige maling version er en alkydmaling. Kun visse tillade anvendelse af alkydmalinger som en mur ydre grund af luftkvaliteten forskrifter. Men da det fortsætter med at hærde længe efter ansøgning, det skaber en stærk fugt barriere, hvilket gør det et glimrende valg for sø-og ocean-side hjem. Beboere i andre stater finde alkyd solgt i kvart containere kun vejledende, og bruge det til trim arbejde, især vindueskarme.

Nogle husejere bruger også pletter på træ trim. Du kan finde fast overflade pletter, som helt plette træ samt halvgennemsigtige eller gennemsigtige finish.

Hiding er et begreb, der anvendes til at beskrive dækning. Kig efter en høj grad af titandioxid i ingredienserne-jo højere niveau, jo mere sandsynligt malingen yde ekstraordinær dækning i en pels.

Før du vælger en farve

Her er nogle grundlæggende retningslinjer at huske på, når du vælger et hus maling.

  • Gennemgå pagt. Nyere underafdelinger ofte har en streng pagt om udvendige farvevalg. På den ene side, det garanterer, at dine naboer ikke vil male deres huse fuchsia med krikand trim. På den anden side, er det noget kvælende for kreative udtryk. Hvis din bydelens vedtægter begrænser din maling optioner til en nuance af off-white, bleggul eller tan, find den smukkeste ecru, at du kan og gemme de vilde farver til interiøret.
  • Respekter nabolaget. Ligeledes visse kvarterer supplere en bestemt farveskema. Hvis du bor i en strand samfund, fuchsia med krikand trim sandsynligvis passer lige i, mens en flåde og grå hjem ser kedelig ved sammenligning. Igen, ikke føler du er begrænset i maleri, men husk, du ønsker dit hjem for at skille sig ud med stil, ikke være skrigende.
  • Pick harmoniske farver. Med din nye uddannelse i farve design, bør dette være nemt. Nogle gange kan en kontrastfarve er en anden nuance af den primære væg valg, eller kontrasten kan være en direkte modsat markering på farvehjulet. Prøv et maleri simulator til at udforske mere maling muligheder.

Simulatorer til at vælge et hus Paint

Paint fabrikanter virkelig ønsker du at nyde maleprocessen, og give tips, forslag og visuelle ideer til at hjælpe dig hele vejen igennem. Talrige premium maling selskaber leverer konsultationer i byggemarkeder og isenkræmmere, samt online simulatorer, som lader dig "male" dit hjem stil med en række forskellige farver, før nogensinde at løfte en pensel. Tjek følgende sites for at lære om at vælge et hus maling. Jo mere du ændre farveskemaet i en simulator, jo bedre en forståelse du vil udvikle, hvordan eksperterne mikse og matche farver til at fremhæve et hjem bedste funktioner.

Den Sherwin Williams Color Visualizer er en sjov, praktisk værktøj. For at få den bedste idé om, hvordan simulatoren fungerer, skal du vælge den victorianske hjem for at male. Guiden byder historiske maling valg, trendy farver og andre mærke-specifikke samlinger. Vælg en farve kategori, så en primær farve. Klik på "anvendelse på scene" og huset foto kommer til live med væggene, trim, og accenter forvalgt.

En anden berømt producent, Benjamin Moore, tilbyder Personal Color Viewer program. Webstedet indeholder en lang række farvekategorier, hus stilarter og koordinerende trim og accent maling, hvorfra man kan vælge. Du kan også udskrive dine foretrukne kombinationer.

Hjem forbedring guru Bob Vila hjemmeside har også et maleri program kaldet Paint Designer. Brug klik-og-anvendelse tilgang for at se udvendige maling indstillinger, og sæt nogle målinger i webstedets estimatoren for at hjælpe dig med at afgøre, hvor meget maling og primer er nødvendige for korrekt overflade dækning.

Boligejere med historiske huse kan nyde at spille med den amerikanske tradition Virtual Painter. Dette websted indeholder mange udvendige farveskemaer, der forbedrer bevarelsen af ​​ældre huse, herunder farvepaletter er godkendt af National Trust.

Disse steder er utroligt nyttige for indvendige maling så godt.

Det er kun Paint

Husk, at vælge et hus maling tager tid, men hvis du ikke kan lide dit valg, kan du altid bare male over det. Det er langt en af ​​de nemmeste og billigste remodeling rettelser du nogensinde gøre. Saml mange farveprøver, tale med eksperter, og køre gennem simulatorer til at hjælpe dig med at træffe et valg, der ikke kun passer til dit hjem, men også udtrykker din personlighed.