At vælge en Wedding Blomsterhandler

At vælge en Wedding Blomsterhandler


Mange faktorer gå ind i at vælge et bryllup blomsterhandler at skabe den perfekte blomster til din særlige dag. Ud over blomster udvælgelse og kvalitet, du ønsker at finde en blomsterhandler, der kan designe den type arrangementer, som du ønsker og opfylde dit budget. Der er mange bryllup blomsterhandlere til rådighed og hver har noget at byde på. Få tips til at vælge et bryllup blomsterhandler og finde ud af, hvordan du vælger den, der har dine bedste interesser på hjerte.

Tips til at vælge et bryllup Florist

Gøre nogle bryllup planlægning, før du vælger en blomsterhandler. Du burde allerede kender den type bryllup og modtagelse du har planlagt, og deres placering skal allerede være reserveret. Eventuelle bryllup temaer bør også regnet ud. For eksempel, hvis du har en strand bryllup, vil du ønsker en enkel buket til at gå med en uformel strand brudekjole.

Vide, hvad farve tabel sengetøj vil blive brugt i receptionen og hvad farve kjoler partiet Brudesuite vil være iført. Disse oplysninger er vigtige, når sammenligning shopping, fordi du ønsker at vælge blomster til at matche bryllup farveskema og indretning.

Det er nok en god idé først at tjekke med din banket Manager for at se om modtagelsesordninger er inkluderet i din catering pakke. Hvis de er, og det er acceptabelt for dig, vil du kun brug for at diskutere ceremonielle blomster og buketter med en blomsterhandler.

Forhåbentlig din ceremoni og modtagelse placering er ikke langt fra hinanden. Dette vil komme i handy, når du vælger en blomsterhandler. Din bedste chance er at gå med en, der er lokal til brylluppet og modtagelse områder til at skære ned på dyre ekspeditionsgebyrer. Jo hurtigere dine blomster nå deres destination, friskere de vil være.

Overvejelser til Valg af en blomsterhandler

Som du afgøre, hvilken type af blomster, du ønsker, og gå på jagt efter egnede blomsterhandlere, overveje følgende:

At vælge en Wedding Blomsterhandler

 • Budget: Er blomsterhandler opfylde dit budget? Bestem hvor meget du er villig til at bruge på blomster, før du får pristilbud fra blomsterhandlere. Dette vil give dig en idé om leverandører, der er inden for din prisklasse.
 • Flower typer: Har butikken har de typer af blomster, du ønsker? Er der bestemte typer af blomster, du absolut skal have til dit bryllup? Mange blomsterhandlere kan få nogen blomst, der er i sæson. Men nogle blomsterhandlere har flere ressourcer og disponible blomsterarter end andre til at få dig præcis, hvad du ønsker. Der er også specialbutikker, der har mere unikke sorter af blomster.
 • Flower design evne: Hvor dygtig er blomsterhandler? Er de oplevede? De fleste blomsterhandlere har designere på personale, der kan skabe dejlige arrangementer, men nogle butikker er mere dygtige til design end andre. Hvis du beundrede blomsterarrangementer på andre bryllupper, så spørg de par, der gjorde deres blomster. Før du forpligte sig til en blomsterhandler, besøg mindst fire butikker for at se live-prøver i showroom eller deres portefølje for at få en idé om deres design evner. Spørg efter en eller to referencer, hvis de er tilgængelige til stå inde for deres arbejde.
 • Design stil: Vil blomsterhandler design stil passer til dit bryllup? Nu, hvor du har fundet en dygtig blomsterhandler, er deres design stil passer til dit bryllup tema? For eksempel, hvis blomsterhandleren skaber fantastiske moderne arrangementer, men dit bryllup tema er Victorian, kan det ikke være den bedste pasform.
 • AIFD certificeret blomsterhandler: Er blomsterhandler certificeret? Find en blomsterhandler certificeret af American Institute of Floral Designere (AIFD) for at øge dine chancer for at arbejde med en blomstret designer som har erfaring i at designe et stort udvalg af arrangementer ved hjælp af forskellige blomsterarter.

Fælles Wedding Flower pakker

At være fortrolig med fælles bryllup blomst pakker kan hjælpe dig med at købe en blomsterhandler. De størrelser og former varierer, men vil du ønsker at finde pakker, der omfatter følgende basics:

 • Brudens buket
 • Brudepige buketter
 • Corsager til mødre, bedstemødre og andre særlige kvinder
 • Boutonnieres til brudgom, forlovere og fædre til bruden og gommen
 • Blomster arrangementer for kirke eller ceremoni placering
 • Centerpieces for modtagelse

En mere omfattende bryllup vil kræve mere udførlige blomster. For eksempel vil du have en blomst pige kurv? Vil blive krævet en lille brudebuket for "tossing"? Hvis du skal giftes under en havepavillon, espalier eller baldakin, vil disse blive pyntet med blomster? Extras som disse er sikker på at tilføje til omkostningerne.

Sammenlign Area Blomsterhandler

At vælge en Wedding Blomsterhandler

Ligesom alle andre aspekter af dit bryllup, vil du ønsker at sammenligne shop for at få den bedste værdi for din blomst penge. Besøg med forskellige bryllup blomsterhandlere og beskrive, hvad du gerne vil til dit bryllup. Han vil sandsynligvis have flere prøver bøger for dig at kigge igennem for at vælge de blomster og centerpieces, der supplerer dit bryllup og reception.

I din søgen efter den perfekte blomster til dit bryllup, ikke rabat kvarteret blomsterhandler. Han kunne ikke annoncere som et bryllup blomsterhandler, men han sandsynligvis ved, hvad han gør. Endnu bedre, sandsynligvis afgifter han mindre end mange populære fornemme butikker, der specialiserer sig i bryllupper. Tjenesten er sikker på at være mere personlig, og han vil have mere tid til at sidde med dig og finde blomster, der passer til dine behov.

Den rigtige Florist for dig

Når du har besøgt flere butikker, gennemset deres bøger og modtog deres citater, er det tid for dig at begynde at vælge et bryllup blomsterhandler. Har du lyst til at gå med bryllup blomsterhandler, der opkræver den laveste gebyr eller blomsterhandleren med de smukkeste blomster arrangementer? Ønsker du personlig service, eller en begrænset pakke fra brylluppet super center eller catering hall? Glem ikke at spørge om blomst bevarelse at have et minde om din specielle dag. Uanset hvad du gør, ikke nøjes med den billigste pris, hvis pakken ikke føles rigtigt for dig. Det er trods alt den vigtigste dag i dit liv.