At vælge en Halloween kostume

At vælge en Halloween kostume


At vælge en Halloween kostume er så meget sjov! Candy er stor, men den virkelige sjove af Halloween bliver at komme med sjove kostumer til at dele med dine venner. Der er så mange kostume muligheder. Der er klassiske kostumer, såsom figurer fra film som Troldmanden fra Oz eller hekse og andre skræmmende kostumer. Der er også off-the-wall sjove kostumer og ideer, der er så enestående der er ingen måde, du finder dem på hjemmesider som vores. Hvis du leder efter ideer til Halloween kostumer, som ingen andre vil tænke på, håber vi at give lidt inspiration.

Hvad er din stil?

Det første spørgsmål, du skal spørge dig selv, når de evaluerer Halloween kostumer er, hvad slags kostume du kan lide. Ønsker du noget sjovt, skræmmende eller sexet?

Twist på vante forestillinger

Måske du kan sætte en kreativ spin på en mere traditionel Halloween kostume, som en heks, der har været på "Extreme Makeover", og droppet sin grønne makeup til falske øjenvipper og et ton af rødme. En anden unik idé er en fodboldspiller, der har været i en knogle-knusende kollision på banen uden gavn for hans hjelm.

Nogle gange at sætte bare en lille twist på traditionelle Halloween kostumer kan være en masse sjov. Med denne fremgangsmåde, kan du købe eller leje dele af dit kostume, som kan være billigere og lettere end at lave hele dit kostume fra bunden.

Du kan bladre igennem udvælgelsen af ​​pre-made kostumer online eller på din favorit kostume butik og tænke over, hvordan du kan ændre kostume for at gøre det lidt mere interessant og entydigt dig.

At vælge en Halloween kostume fra aktuelle begivenheder

En anden sjov idé til noget unikt Halloween kostumer tager en idé fra avisen eller aktuelle begivenheder. Kom godt i en maske, der gør dig til en præsident (nuværende eller tidligere) kan være sjovt, men selvfølgelig hvis du kan købe en maske i butikken er det måske ikke være en helt unik kostume.

Anytime Kostumer har nogle politiske og film-inspirerede masker, der ville være sjovt for Halloween kostumer eller kostume partier på andre tidspunkter af året. Kast på en dragt, og du kan være klar til din fest på ingen tid.

Andre politiske eller aktuelle begivenheder Halloween kostumer, du måske være i stand til at gøre på egen hånd omfatter Kim Jong Il, Al Gore, eller endda Mark Foley, hvis du ikke har noget imod at blive i dårlig smag (som er en del af det sjove af en politisk kostume) .

Kostumer fra film

Det er altid sjovt at se til bigscreen til Halloween kostume inspiration. For sjov kostume idéer, overveje karakterer af disse populære film:

 • High School Musical
 • Borte med blæsten
 • Grease
 • Hairspray
 • Ratatouille
 • Pirates of the Caribbean
 • Harry Potter
 • Shrek
 • Ringenes Herre

Easy Halloween Kostumer

Nogle vil måske overveje nogle af disse Halloween kostumer snyd, men hvis det er en dag eller to før Halloween (eller endda Halloween nat), og du har brug for et kostume hurtig til en fest, har du sikkert fået tingene i dit hus til at foretage nogle kostumer, såsom:

 • Black-eyed ærter: bære en sved jakkesæt, og skære en masse Ps ud af sort konstruktion papir og pin dem til sved trop. Sæt et sort mærke under det ene øje med makeup (eller lave en sort cirkel omkring øjet at understrege "sortøjede" del).
 • Statisk klamrer: bære en sved jakkesæt og pin sokker, bh'er og andet tøj til dig selv.
 • Korn killer: vedhæfte mini korn bokse til en skjorte, og holde plast knive i kasserne. Brug rød maling eller falsk blod til at have blod, der kommer ud af de "sår" i kasserne.
 • Seriemorder: denne idé kom fra en af de Addams Family film. Bær almindelige tøj og sige "jeg er en seriemorder,. De kjole som alle andre"
 • Klæde sig som din ægtefælle: Hvis du skal til fest med dine andre væsentlige, måske hver af jer kunne klæde sig som den anden. Hvis du ikke kan faktisk bære hinandens tøj, i det mindste kjole i en lignende stil til hvad den anden ville have på. En kvinde kan sætte sit hår op i en hat og en mand kan bære en paryk til at hjælpe trække dette kostume fra.
 • Vintage tøj: Hvis du er på en vis alder, kan du være i stand til at finde tøj fra en anden tidsalder i dit eget skab. Ellers tjek dine forældres skabe, eller gå til en vintage tøjbutik for en hurtig og nem kostume.