AT & T 3G-dækning

AT & T 3G-dækning


Der har været mange blandede reaktioner på AT & T 3G-dækning i USA. Adskillelse rygterne fra hype og fra sandheden kan være en skræmmende opgave for enhver mobiltelefon bruger.

Hvor vigtigt er 3G?

Udtrykket 3G betyder "tredje generation", og er mærket anvendt på en række teknologiske fremskridt i mobiltelefon industrien. Som defineret af Den Internationale Telekommunikationsunion, er det en veritabel alfabet suppe af protokoller og formater beregnet til at transportere tale, video og data over mobiltelefon netværk. Teknologierne omfatter:

  • GSM / GPRS / EDGE
  • UMTS
  • CDMA2000
  • DECT
  • WiMAX
  • HSDPA / HSUPA

Fordi disse teknologier langt øge evner mobiltelefoner til at bære information, jo før de mobiltelefon selskaber kunne annoncere det, jo flere penge de stod til at gøre. AT & T havde den yderligere fordel af en særlig aftale med Apple. Af disse AT & T bruger GSM / GPRS / EDGE til sin 2G dækning og HSDPA / HSUPA for sin 3G-dækning.

IPhone 3G Edge

Da iPhone 3G kom ud, det gav både computeren og telefonen selskab en stor forspring over deres konkurrenter som Google, Sprint, Palm, og Motorola. Kvaliteten af ​​Apples brugerflade og glat funktion af enheden pludselig aktiveret folk til at gøre ting, de havde aldrig forventet på en enhed, der kun tangentielt lignede en "telefon". Samtidig blev AT & T at sammensætte infrastruktur og service til nemt bære data over deres netværk.

De to havde brug for at arbejde sammen på det rigtige tidspunkt, fordi en iPhone er ikke meget nyttigt, hvis de data, tager for evigt at indlæse, og de data, der flyder hurtigt ville være meget nyttigt, hvis enheden ikke blev oprettet for at lade folk nemt adgang det. Apple opkaldt selv deres anden og tredje generation iPhones på "3G" og "3GS," hhv.

Fordele og ulemper ved AT & T 3G-dækning

Google og Motorola, sammen med Sprint og Palm, var ikke langt bagefter i smartphone race, frigive telefoner som Droid og Palm Pre til direkte konkurrere med AT & T og Apple. Men ingen af ​​deres enheder helt havde finere madlavning af Apples design, og så de konkurrerende net besluttede at angribe AT & T 3G dækningsområde i stedet - ved hjælp af den rationale, mens 3G er godt, det er kun godt, så længe du kan få adgang til den.

Kortet er ikke territoriet

Det førte til en række meget vel-producerede reklamer viser "kort" af 3G-dækning - med Verizons være langt mere ekspansiv i det kontinentale USA. AT & T 3G-dækning, som rapporteret af deres egen virksomhed, så sparsom og tynd. Virksomheden faktisk sagsøgt Verizon over de annoncer, hævder, at de førte folk til at tro, at der var ingen AT & T dækning i de "tomme" områder. I virkeligheden kunne AT & T kunder bruger deres telefoner og selv de langsommere "E" netværksdata i det meste af landet - men deres faktiske hurtige 3G-net ikke var så robust.

De var heller ikke meget pålidelig, især i det første år af tjenesten. Mistede opkald var meget almindelige, og det bidrog til idéen om, at luftfartsselskabet var upålidelige.

Arbejde at bo på toppen

Men ved begyndelsen af ​​2010 AT & T havde afstivet mange af sit netværk svagheder. I februar udgave af PC World, der var en uafhængig undersøgelse af 13 større byer, test af 3G-net i hver; i elleve af dem, AT & T 3G-dækning var hurtigere og mere pålidelig end nogen andre. Faktisk artiklen bemærkes, at den værste dækning var i San Francisco - hvilket er, hvor en stor del af rapportering kommer fra.

Brug hvad der virker

Som teknologien vokser, kan infrastrukturen ikke altid følge med, og selv som iPhone 3Gs blev "must-have" telefon, rygter om "4G" netværk begyndte, selv som Apple annoncerede en ny "iPad" produkt, der anvender 3G . Faktum er, den eneste måde at vide, om AT & T 3G-dækning er tilstrækkelig i dit område er at finde folk, der rent faktisk har det, og spørge dem, hvordan det fungerer. Alt andet er rygter og hype.