At overvinde Career Punkt 22: Sådan får et job, der kræver erfaring

Jobsøgende rundt om i landet er at finde sig selv fast i en velkendt skure. Arbejdsgiverne vil have ansøgere med mange års erfaring, men det er vanskeligt at få denne oplevelse, når selv entry-level positioner kræver erfarne kandidater. Mens landing et job og få den nødvendige erfaring er udfordrende, er det ikke umuligt. Her er fem måder, jobsøgende kan forbedre deres CV og vise arbejdsgiverne, de er værdige kandidater.

At overvinde Career Punkt 22: Sådan får et job, der kræver erfaring

Erfaring gennem uddannelse

Mange jobbeskrivelser angiver den ideelle kandidat skal have mindst tre års forudgående erhvervserfaring på et bestemt område. Dette kan forårsage panik for studerende eller nyuddannede, da de endnu ikke har haft en chance for at få denne erfaring i arbejdsstyrken. Når det kommer til genoptage skriftligt, en af ​​de største fejltagelser studerende og nyuddannede kan gøre er at nedgøre deres kollegium erfaringer. Mange af de erfaringer i college kan overføres til arbejdsmiljøet og bør defineres nærmere i dit cv. For eksempel, hvis du har udført forskning, var vært for et campus begivenhed eller præsenteres forskning på et kollegium konference, har du sandsynligvis fået mange af de færdigheder, arbejdsgiverne er på udkig efter. Når du opgraderer, også overveje at tage yderligere online klasser som en måde at bo ajour med oplysninger på dit område. Dette vil give dig en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre ansøgere med lignende erfaringer.

Frivillige og Intern

En anden måde at få værdifuld genoptage-building oplevelse er til frivilligt eller praktikant med en organisation, du holder af. Dette er en nyttig måde at få hands-on erfaring og samtidig give arbejdsgiverne en grund til højere du. Ifølge US News and World Report, har hver femte ansætte ledere i USA ansat en medarbejder på grundlag af forudgående frivillig oplevelse. Arbejdsgiverne er ivrige efter at ansætte kandidater med frivillige erfaring, fordi de viser engagement og drive. Derudover fordi mange almennyttige organisationer har små budgetter, frivillige ofte påtage sig betydelige ansvar. Det betyder dine oplevelser som frivillig vil give dig den virkelige verden erfaring, der vil imponere potentielle arbejdsgivere. Praktik er også en god måde at få relevant erfaring og for at netværke med fagfolk. Praktikophold er ikke blot for studerende enten - så vær ikke bange for at dykke ned i en praktikplads mulighed efter college. Mange praktikophold bliver betalt, og kan tjene som en stor overgang fra college til den professionelle verden.

At overvinde Career Punkt 22: Sådan får et job, der kræver erfaring

Proaktivt Netværk

En anden almindelig fejl uerfarne jobsøgende gøre er ikke at aggressivt netværk med fagfolk på deres felt. NPR rapporter fleste mennesker kun nå ud til en organisation, når der er en jobannonce, dog er 70 til 80 procent af jobmuligheder faktisk aldrig udgivet. Det betyder fleste interviews gives til personer, der har udvekslet udførligt og har arbejdet for at etablere troværdighed. En god måde at begynde netværk er at nå ud til kollegium tidligere studerende. Når du får tillid gennem kommunikation med kendte ansigter, udvide din opsøgende til personer, du endnu ikke har mødt. Hvis det er muligt, at nå ud til disse personer og selskaber, før du har brug for et job, så din forespørgsel vil virke ægte. Plantning frø tidligt vil øge dine chancer for landing et job i fremtiden.

Overvej Entrepreneurship

Ansætte ledere er i stigende grad interesseret i ansøgere, der har haft en form for iværksættererfaring. Organisationer ønsker at vide, at deres medarbejdere er kreativ, hårdtarbejdende og i stand til at tage initiativ. Start med at tage på flere lederroller i skolen, på arbejdet, eller inden for dit samfund. Start en velgørende organisation eller frivilligt til at oprette et nyt program eller initiativ på arbejdspladsen. En anden mulig løsning er at starte en virksomhed, især hvis du har stærke business-færdigheder og et fast greb om økonomi. Mange nyuddannede oplever, at "leje sig selv" er den bedste løsning på deres jobsøgning problemer.

Erfaring gennem Freelancing

Uanset om du er en forfatter søger at få din fod i døren eller en webdesigner forsøger at opbygge din portefølje, freelancing er en måde at kickstarte din karriere. Samtidig bidrage freelance arbejde til en række forretninger kan ikke være den mest økonomisk givende skridt, det er en fantastisk måde at få erfaring og samtidig bygge dit CV. De, der begynde at oprette freelance arbejde kan få den erfaring så mange ansætte ledere søger. Dette er en fantastisk måde at skærpe dine færdigheder samtidig bygge den tillid, som er nødvendig for at få succes i dit område.

At finde en måde at få den erfaring så mange organisationer er på udkig efter er udfordrende, men alligevel helt muligt. Overveje at indføre disse fem strategier for at opbygge et stærkere CV og øge dine chancer for landing dit drømmejob.