At leve med en allergi over for Meldug

En allergi over for meldug eller mug producerer symptomer, der ligner høfeber; derfor de kløende øjne, løbende næse (rhinitis), dermatitis, og hævelser i ansigtet, at mange mennesker lever med, er ofte et resultat af en allergi over for meldug eller mug i deres hjem, arbejdsplads, skole eller udendørs.

Meldug og andre forme er en del af svampe familie; svampe frigive reproduktive sporer i luften. Indånding disse sporer forårsager allergiske reaktioner. Generelt reaktioner på en allergi over for meldug eller mug er milde, forbigående reaktioner. Imidlertid kan de være livstruende, hvis et alvorligt astmatisk angreb udløses, hvilket resulterer i anafylaktisk shock.

Sandsynligvis den mest irriterende ting om en allergi over for meldug eller mug er, at i modsætning til høfeber, er det ikke sæsonbestemte og syge kan være mere påvirket i vintermånederne, når mere tid inden døre. Selv forme og meldug vokser udendørs, de er mere af et problem indendørs, hvor de begge vokse i mange af de samme varme, fugtige miljøer findes i hjemmet, arbejdspladsen, skoler og så videre.

For en person til at klare en allergi over for meldug eller mug, skal hun forfølge to handlemuligheder at minimere eksponering. Den første er at fjerne kilden; den anden er at forhindre dens tilbagevenden.

Fælles blegemiddel er en af ​​de billigste meldug flyttefirma. Den meldug bør behandles med en tre-til-en vand at blege løsning. Placer en dråbe klud over områder eller objekter, hvor du ikke ønsker at forlade blegemiddel pletter. Derefter, iført gummihandsker og beskyttelsesbriller, spray eller slukke opløsningen på ramte områder. Brug en børste, tandbørste, eller stiv pad til at arbejde løsningen i. Vent nogle minutter, og derefter tørre af med en fugtig klud. Processen skal formentlig gentages efter behov. Som en sidste udvej kan du en professionel rengøring med speciale i meldug og skimmel fjernes.

For at undgå fremtidig eksponering og allergisk reaktion på meldug eller mug - især i badeværelser, køkken og vaskerum - installere udsugningsventilatorer at forbedre ventilationen. I kældre, bruge en affugter eller en sump pumpe, hvis oversvømmelser er et problem. Hvis det er muligt, skal du installere centrale klimaanlæg med et HEPA (høj effektivitet partikler luft) filter vedhæftet fil til at fjerne sporer.

Endelig bør personer med en allergi over for meldug, som også har en historie om anafylaksi bære en auto-injicere stand adrenalin-enhed (EpiPen®) med dem på alle tidspunkter.