At Home Circuit Training

At Home Circuit Training


Du behøver ikke at hovedet til gymnastik, når du kan få din maksimale kalorie brænde med derhjemme kredsløb uddannelse. Med denne type træning, du kombinerer styrke bygning fordele ved vægtløftning med aerob aktivitet af en cardio workout. Det er en af ​​de bedste former for motion for optimal fitness.

Grundlæggende om Træning

Dit hjemme træning kredsløb vil bestå af en række øvelser, som du vælger at målrette alle områder af din krop. For maksimalt udbytte, vil du ønsker at kombinere både cardio og styrketræning øvelser. Målet for omkring 10 øvelser til brug for din rutine. Du skal målrette de større muskler i din øvre og nedre krop først, og derefter gå videre til at isolere de mindre muskler. På denne måde vil du udsætte muskeltræthed og undgå skader.

Måske ønsker du at oprette et regneark, der viser dine øvelser for at holde styr på vægtløftning og antallet af reps i rutinen. Du bør planlægge på at skabe en ny rutine omkring hver sjette uge. Gennemfør træning mindst tre gange om ugen, med en hviledag i mellem.

Fordele ved Circuit Training

Selvfølgelig brænde kalorier er den største fordel af denne form for træning. Fordi du gør både vægtløftning og hjerte på én gang, vil du spare tid bedre end at opdele din træning i to separate aktiviteter. Denne fordel alene kan være betydelige, især hvis arbejds- og indre krav skaber en hektisk livsstil.

En anden fordel ligger i, hvordan din krop reagerer på træningen. Ændringen af ​​øvelser udfordrer din krop, så det ikke at vænne sig til aktiviteten. Denne kendsgerning udmønter sig i maksimal kalorieindhold brænde for din indsats. Desuden, der kunne passere op fordelen ved at udøve derhjemme, uden svedige workout maskiner eller venter på din tur på den næste station?

At Home Circuit Training

Begynd din rutine med nogle enkle strækninger for at hjælpe varme op dine muskler og forberede dem til aktivitet. Denne varme-up er afgørende for at undgå skader. Udfyld sæt øvelser to gange, tager en kort pause i mellem for en hurtig drink og til at fange din ånde.

Workout Øvelser

Workout starter med øvelser med fokus på dine store muskler. Dette format vil varme dine muskler hurtigt. Du kan gøre de siddende øvelser på en træning bænk eller en stabilitet bold. For at gøre træningen, skal du bruge et sæt håndvægte og yderligere vægte.

 • Sit-ups. Begynd med 15, tilføje en ekstra sidde-up med hver træning.
 • Squat. Start med 10 reps, tilføjer en anden squat hver gang du arbejder ud.
 • Brystpres. Begynd med en behagelig vægt, gør 10 reps hvert sæt. Forøg vægten med 1-2 pounds hver træning, som du er komfortabel.
 • Trin-ups. Brug en skridt afføring eller bænk til at optrappe begynder med hver fod, 10 gange hver. Stige med én rep hver ekstra træning.
 • Push-ups. Gør som mange standard push-ups, som du er i stand, øge en rep hver træning.
 • Sprællemænd. Gør sprællemænd i 30 sekunder. Forøg din tid med fem sekunder, hver uge.
 • Dumbbell pullover. Gentag med brystet pressen.
 • Gentag trin-ups.
 • Bicep curl. Gentag med Brystpres.
 • Gentag sprællemænd.
 • Triceps omvendt tilbageslag. Følg vejledning for Brystpres, laver 10 reps med hver arm.

Det er vigtigt at afslutte din hjemme træning kredsløb med nogle blide strækninger. Disse strækninger vil hjælpe dine muskler restituere sig og øge din fleksibilitet. De vil også forbedre din vifte af bevægelse, som vil hjælpe med at forhindre skade, når løbet kredsløb uddannelse.

Vær ikke bange for at tilføje ekstra vægt, som du fremskridt med træningen. Din krop vil lære hurtigt de nye krav, som du placerer på det. Du skal dog ikke tvinge bevægelsen, hvis du føler tegn på stamme eller intens smerte.

Når dit hjem er dit gym, det er svært at komme med undskyldninger for ikke at arbejde ud. Circuit træning er en måde du kan maksimere din træningstid for den største fordel.