At fortælle børn om Tab af en Pet

At fortælle børn om Tab af en Pet


Fortælle børn om tabet af et kæledyr kan være svært at diskutere. Du ønsker ikke at gøre dine børn føler mere trist end de allerede er, men du vil være sikker på de får gennem denne sørgende proces på en sund måde. I denne artikel, lære metoder til at diskutere dette følsomme emne med dine børn, så de forstår og affinde sig med tabet af deres kæledyr.

Overvej alder dine børn

Før du begynder at diskutere død et kæledyr med dine børn, mener de unge alder, og hvor meget de vil være i stand til at behandle. Du kan finde det nyttigt at diskutere emnet med dem separat, så du kan forklare, hvad der er sket i et terner dem alle vil forstå.

Den anden fordel at drøfte død et kæledyr med dine børn hver for sig, er, at du vil være i stand til at give hver af dem individuel komfort og besvare spørgsmål uden at have dine andre børn indskyde. Trøste og give dine børn ekstra opmærksomhed i denne svære tid, vil hjælpe dem til at føle sikre og trygge, fordi de har dig til at læne sig op ad.

Fortælle børn om tabet af et kæledyr: hjælpe dine børn Grieve

Når fortæller børn om tabet af et kæledyr, en af ​​de bedste ting, du kan være åben og ærlig over for dem. Det betyder, at fortælle dine børn, at dit kæledyr er gået til at leve med en anden vil kun forvirre dem og stille spørgsmål om, hvorfor dit kæledyr måtte forlade. Diskussion døden med dine børn kan ikke være behageligt, men det er vigtigt for dem at lære om det og behandle det effektivt.

Fortælle dine børn om døden

Kør til emnet roligt og nænsomt. Hvis du græder lige fra starten, vil dine børn føler din angst og bliver ængstelig selv. Selvom du ikke behøver at skjule din gråd, når vi diskuterer døden med dine børn, er det bedst ikke at komme løbende ind i deres værelse forstyrret.

Start diskussionen langsomt ved at fortælle dem om tilstanden af ​​dit kæledyr, der førte til døden. For eksempel, hvis dit kæledyr havde en sygdom, spørg dine børn, hvis de husker at tage kæledyr til dyrlægen. Når de forstår det, kan du bryde nyheden om dødsfaldet.

Hvad gør man efter Breaking the News

Når du har fortalt dine børn, at deres kæledyr er død, er det tid til at gøre nogle skader kontrol. Afhængigt af hvordan de tog nyheden, kan du forklare, hvad døden betyder. For eksempel, at deres kæledyr ikke vil være i huset længere, og de vil ikke være i stand til at spille, røre eller se ham / hende længere.

På dette tidspunkt kan du begynde at få mange spørgsmål om døden. Du kan endda blive overrasket over hvor meget indsigt, de har om emnet. Her er nogle måder, du kan håndtere nogle af de svære spørgsmål:

  • Hvor er vores kæledyr blevet af?

Afhængig af din religion, kan du ønsker at håndtere dette i overensstemmelse med din tro. For eksempel, hvis du er en kristen familie, kan du forklare Himlen, og at Gud nu tager godt på din pet.If du ikke ønsker at nærme sig dette spørgsmål med din tro, kan du forklare, at når et kæledyr er ikke længere lever, skal han eller hun begraves.

  • Er han / hun i smerte?

Det er et godt spørgsmål at besvare, fordi det vil give dine børn nogle forholdsregler. Du kan blot svare, at PET ikke længere kan føle smerte på grund af hans / hendes sygdom.

  • Hvorfor har han / hun nødt til at dø?

Du kan nærme sig dette på flere måder - igen overvejer en alder af dine børn - du kan koncentrere dig om den sygdom, der tog dit kæledyr, kan du fokusere på din tro, og at Gud besluttede det var tid for dit kæledyr til at leve med Ham eller en kombination af begge.

  • Vil mit kæledyr nogensinde kommer tilbage?

Det kan skade dig og dine børn til at fortælle dem, at dit kæledyr ikke længere vil vende tilbage, men det er nødvendigt, at de modtager lukning ved at vide, at de aldrig vil se deres kæledyr igen.

Hjælpe dine børn med lukning

En af de vigtigste måder, du kan hjælpe dine børn bedrøve er ved at hjælpe dem med at få lukning ved at udføre en mindehøjtidelighed for kæledyret. Du kan enten begrave kæledyret med dem eller gøre det på forhånd, og derefter bringe dem til den placering.

Har dine børn skrive et digt eller brev om, hvordan de føler eller tegne billeder. Du kan også få dem med at skabe en mindeplade eller en kasse med nogle af dit kæledyr yndlings ting og begrave nær dyrets gravsted.

På vartegn har dine børn sige noget om kæledyr og hvordan de føler. Det er en god ide for dig at deltage i, så de ved, de ikke er alene i disse følelser.

Den sidste del af mindesmærket er at sige farvel til kæledyr. Hver person skal sige farvel og så skal du alle gå væk sammen.Husk, andel i skuffelse og sorg du føler med dine børn. Det vil gøre dem til at føle som om deres følelser er normale, og de vil følge dit eksempel på at komme sig efter denne vanskelige situation. Må ikke haste dine børn til at sørge og altid give komfort så meget som nødvendigt.