Astma: Astma Research Tips

Tre Great Astma forskningscentre i USA, at astma lider behøver at vide om

Af Brittany H

1. American Lung Association Astma kliniske forskningscentre

Nationens største non profit netværk af kliniske forskningscentre dedikeret til astma behandling forskning, American Lung Association Astma kliniske forskningscentre beskæftiger nogle af de bedste astma forskere i verden på hver af sine 18 kliniske forskningscentre over hele landet.

Siden starten i 1999 har organisationen fastgjort over 70 millioner dollar i finansiering fra regeringen, industrien og associeringsaftaler kilder. Organisationen har med succes undersøgt sikkerheden af ​​influenza vaccine til mennesker med astma og hensigtsmæssigheden af ​​receptpligtig halsbrand medicin for astma lider uden sure opstød.

2. Astma og allergi Associates

Beliggende i Colorado Springs, Astma og Allergi Associates 'forskningscenter har deltaget lægemiddelforskning i mere end 25 år. Co-Director Robert A Nathan er internationalt anerkendt som førende inden for astma og allergi forskning, og han og hans forskning partner arbejde i organisationens mere end 2000 kvadratmeter fuldt udstyret forskning plads. Astma og allergi Associates har vundet flere priser, anerkendelser og overbevisninger fra velrenommerede organisationer, herunder den amerikanske Academy of Allergy Astma og Immunologi og Better Business Bureau.

3. Astma Research Center på Brigham & Women Hospital

Bakket op af Harvard Medical School og Partners Healthcare, Astma Research Center på Brigham & Kvinders Hospital forsker at forskud astma forståelse og behandling. Forskerne på forskningscenter undersøge den bedste måde at bruge de nuværende lægemidler, effektiviteten af ​​nye lægemidler og behandlingsformer og det nyeste inden for resultaterne astma forskningsresultater, så nye behandlingsformer kan findes.

Et par nemme måder, du kan donere til Astma Research dag

Af Nicole M

Astma er en kronisk sygdom, der involverer lungerne og luftvejene bliver indsnævret på grund af inflammation. Mens dem med astma lære metoder til at forudsige, hvad der vil udløse et angreb, samt hvordan man kan holde deres symptomer under kontrol, kan forskerne altid råd til at lære mere om sygdommen og muligvis finde en permanent behandlingsform. Hvis du vil, kan du aide i disse forskningsarbejde gennem donationer. Her er et par måder, du kan begynde i dag.

Deltag i et astma begivenhed - Måske du deltage i en støttegruppe for tilstanden og de ​​vært en begivenhed. På dette tidspunkt, kan du eventuelt donere til en forskergruppe. Spørg arrangører, der vil deltage, og hvordan du kan hjælpe.

Besøg et websted - Hvis du udfører en online søgning efter astma forskere med behov for donationer, bør du finde en endeløs liste af resultater. Du kan vælge og vrage hvilke dem, du ønsker at støtte eller måske vælge en, du har hørt om og har en personlig forbindelse til. De fleste steder har en klar område udpeget for donationer.

Ligesom en side på Facebook - Du har måske troet, at du kun kan bruge Facebook til at holde op med venner og familie. Faktisk kan du også bruge til at foretage donationer til astma forskere. Astma EF-nettet, for eksempel, doneret en dollar pr gerne, at den fik på sin side.