Aspergers Syndrom Therapies

Aspergers Syndrom Therapies


Aspergers Syndrom behandlingsformer er væsentlige elementer i en behandlingsplan for et barn at udvikle og nogle indgreb er hensigtsmæssige i ungdomsårene og voksenlivet. Hver person, der har Aspergers lidelse er unikt, og behandlingen skal tage højde for den enkeltes særlige behov med tilgange, der følger en række generelle retningslinjer.

Typer af behandlinger for Aspergers Syndrom

Der er forskellige tilgange til at overveje, når de udvikler en behandlingsplan. Typisk et hold, der omfatter forældre, adfærd specialister, psykiatere og terapeuter udvikler planen. Behandlinger for Aspergers syndrom er designet til at hjælpe den enkelte at nå konkrete mål udpeget af behandlingsplan. Følgende oversigt giver eksempler på behandlinger og de symptomer, de behandler.

Typer af Aspergers Syndrom Therapies
Terapi Goal Aldersgruppe
Anvendt adfærdsanalyse Grundlæggende årsag-effekt læring Tidlig indgriben
Floortime Social udvikling og spille færdigheder Tidlig indgriben
Social færdighedstræning med jævnaldrende Forbedre den sociale interaktion Alle
Kognitiv adfærdsterapi Passende adfærdsmæssige reaktioner, Barndom, Ungdom, voksenalder
Ergoterapi Fin og grovmotoriske færdigheder; sensorisk forarbejdning Alle
Tale terapi Kommunikation og artikulation Alle
Terapeutiske dyr Sensory; relationelle Alle
Sociale historier Sociale færdigheder; kommunikation; adfærd Alle
Sensorisk integration Adfærd; kommunikation; sensorisk forarbejdning Alle

Ifølge en artikel i New York Times i juni 2010, er der ikke en eneste perfekt behandling for dem, der er diagnosticeret med Aspergers. Ud over de ovennævnte behandlinger, kan forælder uddannelse og medicin også betragtes som behandlinger. De specifikke behandlinger afhænger af den enkeltes interesser, styrker og behov. Nogle tilgange fokuserer på at udvikle relationer og fremme empati. Dette synspunkt understreges af New Horizons Unlimited, der understreger betydningen af ​​sociale færdigheder i en tidlig alder.

ABA og Floortime

Applied Behavioral Analysis (ABA) bryder opgaver ned i små doable trin i henhold til en artikel offentliggjort på MentalHealth.net. Når et trin er styr på den, er det næste trin i opgaven indført. Ønskede svar belønnes og uhensigtsmæssige reaktioner hurtigt omdirigeret. Fælles strategier i ABA indeholde diskrete undersøgelser, der tilbyder øvelser designet specielt til opgaven mesterskab.

ABA anvendes typisk i tidlig indsats og mange Aspergerbørn mestre trin med bemærkelsesværdig hastighed, så denne fremgangsmåde er falmet ud af programmet ret hurtigt. Ældre børn ofte finde denne terapi trættende. Dog kan diskrete forsøg være meget effektive i at skabe en systematisk tilgang til læring.

Floortime blev udviklet af Stanley Greenspan i et forsøg på at fremme stærke relationelle forbindelser for børn i autisme spektrum af lidelser. Denne fremgangsmåde er organiseret i seks rater begyndende med observation og fører til spontane interaktioner. Barnet lærer at spille og interagere gennem en systematisk tilgang, der er meget givende.

Kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi er en vidunderlig tilgang til unge og voksne. I bogen kognitiv adfærdsterapi for Adult Aspergers Syndrom, forfatteren Valerie Gaus diskuterer betydningen af ​​at behandle de mange spørgsmål voksne med Aspergers ansigt, og hun navne kognitiv adfærdsterapi som én gavnlige former for terapi. Desuden kan nogle børn drage fordel af denne form for terapi samt. Denne tilgang fokuserer på tankeprocesser samtidig tilskynde den enkelte til at tage andres perspektiver. Dette Aspergers syndrom terapi er effektiv til behandling af fælles problemer, herunder angst og depression, mens behandling neurotiske tendenser.

Sociale færdigheder

Social færdighedstræning hjælper den enkelte udvikler obligationer med andre. Udvikling af relationer kræver øvelse og mange sociale færdigheder, der danner naturligt for de fleste mennesker er nødt til at blive undervist bevidst og systematisk. Metoderne omfatter play terapi, modellering og Gray Centers sociale historier.

Sociale historier giver et script til at hjælpe den enkelte navigere gennem visse sociale situationer. Historierne er taget hensyn til personens behov og kan omfatte situationer som deltage klasse, gå til butikken og møde nye mennesker. De scripts er nyttige i at give et overskueligt redskab til social interaktion.

Tale og ergoterapi

Tale og OT er nyttige i at udvikle de nødvendige færdigheder for kommunikation og dagligdags færdigheder. Nogle behandlingsstrategier fusionere disse to tilgange til at skabe en samlet strategi. Da de enkelte masters færdigheder, udvikler han selvtillid og selvværd. Tale og OT behandle sensoriske problemer så godt.

Sensory Integration og terapeutisk Dyr

Sensorisk integration og terapeutiske dyr tillader borgerne at engagere sanserne for at berolige og organisere adfærd. Sansemæssige problemer kan være meget ubehageligt og irriterende, hvilket fører til betydelige adfærdsmæssige og opmærksomhedsproblemer. Disse behandlinger arbejde for at hjælpe den enkelte fokus på det positive samspil, der er forbundet med de fem sanser. Dyrene beroligende for mange mennesker, og de tilbyder fremragende praksis for interaktion. Nogle af de mest populære terapeutiske dyr omfatter heste, og programmer som f.eks heste terapi fokus på styring mange af de adfærdsmæssige problemer, der er forbundet med Aspergers.

Retningslinjer for Aspergers Syndrom terapier

Aspergers syndrom er bedst behandles med en omfattende plan, der handler om de særlige behov og styrker den enkelte. Det er vigtigt at overveje typiske børns udvikling, når man arbejder med unge forsøgspersoner og alderssvarende adfærd for unge og voksne.

Behandlingsstrategier

Strategier i behandling planer fokuserer på den enkeltes evner og styrker samtidig med at de sociale, adfærdsmæssige og sensoriske problemer. Brug af persons interesser er en meget motiverende strategi, der forbedrer opmærksomhed. Tilføjelse sanseintegration i programmet tilbyder en vidunderlig afsætningsmulighed for sensoriske problemer med behandlingen. Strategier har følgende karakteristika:

  • Direkte og beton
  • Begreber indført systematisk
  • Indføre på dygtighed på et tidspunkt
  • Arbejde med stærke
  • Belønningen er øjeblikkelig og forbundet til den ønskede respons

Terapi Miljø

Miljøet er af stor betydning i behandlingen af ​​autistiske tilstande siden adfærd og opmærksomhedsproblemer er faktorer at overveje. Den ideelle ramme har visse karakteristika, herunder:

  1. Rod-frit miljø
  2. Individualiserede opmærksomhed
  3. Visuelle hjælpemidler
  4. Meget struktureret rutine

Behandlingen bør påbegyndes i et kontrolleret indstilling og gradvist skiftet ind i generelle indstillinger så falmede ud af programmet, da færdigheder mestrer. Oprettelse den rigtige indstilling kan gøre en betydelig forskel i succes Aspergers Syndrom behandlinger. Catering hver tilgang til de stærke og individuelle behov er et glimrende sted at begynde i udviklingen af ​​en omfattende behandlingsplan.