Aspergers School

Aspergers School


At finde en god "Aspergers skole", der er i stand til at hjælpe et barn med Aspergers syndrom (AS) trives er meget lettere nu, end det var i årtier tidligere. Nylige fremskridt i diagnosticering og behandling af sygdommen har gjort det muligt mange institutioner til at skræddersy deres læseplaner og campusser behov AS elev.

Hvordan er en Aspergers School anderledes?

Udfordringen med at udvikle et undervisningsforløb, der vil appellere til en bred vifte af studerende med Aspergers er vanskelig. På den ene side, fakultetet skal være fleksible nok til at tilpasse sig varierende læringsstile og strategier. Nogle studerende har ikke noget problem at tage en test - hvis de er i stand til at gå omkring deres skrivebord under den. Andre kan have en form for taktil stimulation, såsom en klemme bold for effektivt studere. Symptomerne og kvaliteter af Aspergers syndrom varierer meget, og lærerne skal være i stand til at tilpasse sig det.

På den anden side, studerende, der har autisme spektrum forstyrrelser har tendens til at fungere meget bedre med en stabil rutine og klare forventninger og grænser. Dette kræver en særlig form for campus, med ikke kun et sted og tid for alt, men så meget som muligt, klare forventninger til de studerende og lærere.

Faktum er mange skoler har mulighed for at være en Aspergers skole blot ved at uddanne både lærere og medstuderende om uorden. Der har været mange vellykkede historier om integration af elever med Aspergers syndrom i den "normale" klasseundervisning, og fordelene er ikke kun for det enkelte barn, men også for gruppen som helhed. Med hjælp fra andre specialister som talepædagoger og teknikker såsom anvendt adfærdsanalyse, kan den studerende Aspergers skole erfaring være yderst effektiv og gavnlig.

Skoler designet specielt til Aspergers syndrom

Mange skoler er specifikt designet til at give miljøer, der appellerer til de behov, børn med læring kapaciteter ligner Aspergers. Disse har tendens til at være designet omkring mere sensorisk-orienteret undervisning teknikker. Et eksempel fra den Leelanau School i Michigan er en studerende, der kan være i stand til at synke tre-pointers på basketball domstol, men har problemer med at fokusere på traditionel matematik. De erkender, at den studerende har en medfødt forståelse af bane og en affinitet til sport, så læreren vil fokusere på at bruge holdets statistik og retslige diagrammer til at undervise de grundlæggende begreber.

Selvom det kan synes at være en oplagt form af en strategi, at kunne identificere og gennemføre disse former for læringsstrategier er hvad der gør en Aspergers skole mere effektiv for mange børn. Et andet velkendt skole er Orion Academy i Californien. Det giver et miljø med fokus på sikkerhed og komfort for de studerende, med fokus på "rense motoriske, sociale, følelsesmæssige og visuelle-rumlige underskud." Orion Academy bryster sig af at levere en unik institution med andre afprøvede teknikker til effektivt at uddanne deres studerende, såsom seks-ugers sessioner, individuelle uddannelser, og meget mere.

På den anden side af landet er der Southeast Journeys i North Carolina. Denne fordybende miljø er designet til højtfungerende autisme elever samt at det er en Aspergers skole. Organisationen sætter en ære i at give de studerende, der kan have haft vanskeligt ved at andre skoler med en mere passende læringsoplevelse, mens på samme tid giver børnene med redskaber til fremtidige bestræbelser, såsom social bevidsthed, selvstændige foranstaltninger, og selvmotiverende lyst til at lære . Programmet er også fuldt integreret i informationsalderen, med forældrene i stand til at følge og forbinde med deres børn "i marken" via internettet.

Lokalisering Flere programmer

Ved at gøre brug af støttegrupper online og off, forældre og behandlerne kan finde en Aspergers skole egnet til deres placering, betyder, og behovene i deres børn. Et sted at starte er online Aspergers Syndrom Information og support (OASIS) side, som viser lejre og skoler over hele USA.

Det bedste ved en Aspergers skole er, at fokus for den pædagogiske miljø er hvor den skal være: på behovene hos det enkelte barn, fyldt med muligheder og håb for fremtiden.