Asian Bedding

Asian Bedding


En asiatisk strøelse stil kan give dit soveværelse en smuk eksotisk appel. Disse sengetøj sengetøj afspejler forskellige kulturelle elementer, hver med unikke og distinkte designs. Den motiver sengelinned designere bruger er lige så forskellige, som de mange forskellige regioner og lande, der udgør dette enorme kontinent.

De mange kulturer i Asien

Udtrykket "asiatisk strøelse" kan omfatte mange forskellige stilarter, da Asien er verdens største kontinent. Består af 69 forskellige lande, Asien har nogle meget unikt kulturer og levevis. Disse ti lande sætter specifikke kulturelle påvirkninger til hvad er typisk kendt som asiatiske design:

 • Porcelæn
 • Indien
 • Indonesien
 • Japan
 • Korea
 • Malaysia
 • Filippinerne
 • Thailand
 • Vietnam

Asiatiske Bedding stilarter og tekstiler

Asian strøelse kan indeholde mønster elementer som bambus, påfugle, drager, og kinesiske og japanske tegn. Blomster mønstre er også et meget almindeligt mønster valg for sengetøj og omfatter kirsebærblomster, pæon blomster og lotusblomster.

Luksus stof egner sig godt til asiatiske strøelse design og omfatter sådanne valg som resham silke, kinesisk silke og fløjl. Indiske sengetøj stilarter er typisk lyse, farverige tekstiler, der ofte har små spejle syet på dem, forskellige perle former og farver eller broderet med guld metaltråd.

Kinesiske påvirkninger

Kinesisk-stil strøelse kan være subtile eller dramatisk. Brugen af ​​metallisk guld designs som kinesiske tegn, dragen og Phoenix, kalligrafi, bambus og andre blomster design tilbyder gode design muligheder. En af disse muligheder er at inkludere dekorative silke puder og lampeskærme til accent dit sengetøj choices.You kan også finde varme fleece stadion tæpper med kinesiske tegn og design.

Japanske påvirkninger

Amerikanerne er helt fortrolig med futon stil seng, da disse senge er populære sælgere i USA. Denne pladsbesparende senge opstod i Japan, hvor pladsen i de fleste husholdninger er meget begrænset. Ofte er blot ét rum, der anvendes til at spise, sove, arbejde og leve.

Du kan give din futon en autentisk asiatisk-inspireret look ved at tilføje en japansk Shiki Futon madras fyldt med bomuld, ligesom de er i Japan. Koordinere dette med en dekorativ madrasbetræk fremstillet af traditionel japansk stof. Bo toasty varm natten med en silke fyldt Kake Futon cover, en autentisk japansk dyne fyldt med lys, smidig, hånd-trukket Mulberry silke. Silkefibrene er fremragende til fastholdelse kropsvarme og er naturligt allergivenligt samt modstandsdygtige over for meldug og fugt.

Thailandske påvirkninger

For en mere formel look i soveværelset, prøv thailandske sengetøj. Thai sengetøj er lavet af høj kvalitet thaisilke og ofte kommer i en række af lyse, levende farver. Striber, medaljoner og blomsteragtige mønstre er almindelige. Dekorative pyntepuder findes i thailandske sengetøj sæt, såvel som dekorative løbere, der kan placeres vandret langs foden af ​​sengen for en ekstra design element.

Indiske påvirkninger

En anden type af asiatisk stil sengetøj er stærkt påvirket af kulturen i Indien. I dag er der mange dygtige håndværkere, der bor i eller i nærheden Indien, der gør luksus sengetøj med indviklede broderi i hånden, der kombinerer ældgamle håndværk med moderne elektrisk hånd væve. De designs og materialer, der anvendes i denne autentiske indiske stil sengetøj afspejler den rige kulturarv i denne del af verden. Fra de gamle master-embroiderers i Kutch regionen til de eksotiske tekstil design af Mughal-dynastiet, er du sikker på at finde den perfekte strøelse design.

Hvor kan jeg købe

Du kan finde alle stilarter af asiatisk strøelse online. Se forskellige stilarter på disse online forhandlere:

 • Oriental Furniture
 • Cafe Press
 • The Home Udsmykning Company

Uanset hvilken stil af asiatisk strøelse, du vælger, vil dette strøelse hjælpe dig tilføje et unikt touch til dit soveværelse eller gæst soveværelse.