Ashe Skin Care Products

Ashe Skin Care Products
Kan Ashe omdanne din hud?

Den Ashe hudplejeprodukter kollektion er en veritabel guldmine af produkter til personer med problemer hud. Selv dem med normal hud kan høste fordelene af disse specialprodukter, i stor del fordi lineup omfatter også kosmetik, skønhed værktøjer og kropspleje.

Om Ashe

Grundlagt af Aisha Khalid, Ashe er en skønhed, der har specialiseret først og fremmest i hudplejeprodukter. Virksomheden sælger også en række farve kosmetik og skønhed værktøjer. Khalid ejer også Ashi saloner, Inc., en kæde af otte saloner i Houston, Texas-området, hvor hun behandler kunder, der lider af hudproblemer som akne, misfarvning af huden og pigmentering, for at nævne et par stykker.

Den Ashe hudplejeprodukter Collection

Med så mange produkter til rådighed, kan en hudpleje aficionado tilbringe ganske samtidig ser virksomhedens websted. Den lineup inkluderer:

  • Facial masker og scrubs
  • Anti-rynke samlinger
  • Hud whiteners
  • Fugtighedscreme
  • Rensemidler
  • Toner
  • Eye cremer
  • Mænds vedligeholdelse

For at gøre det shopping oplevelse enklere for forbrugeren, har Ashe opdelt sine produkter i forskellige samlinger. De omfatter:

24K Gold Series

Formuleret til at give huden en naturlig glød, aflastningsmuligheder kedelige pletter og efterlader en strålende finish omfatter denne samling en fugtgivende sæbe, en ansigtsmaske, en nærende toner, serum og en fugtighedscreme. Alle produkter sælges i et sæt, der sælges for 50 $. Et stykke sæbe, også en del af samlingen, er tilgængelige separat for $ 3.

Diamond Series

The Diamond Series indeholder en ansigtsmaske, en fugtgivende serum og en dermabrasion behandling. Bruges sammen, disse produkter lover at genoplive trist hud, reducere forekomsten af ​​synlige porer, behandle ar forårsaget af acne og target strækmærker og alder pletter. Det dermabrasion behandling er en unik blanding af ultrafine diamant krystaller, aloe, hibiscus planter ekstrakt og kamille, hvilket gør det en blid alternativ til spa-behandlinger, som kan irritere følsom hud. Hvert produkt sælges enkeltvis, der spænder fra $ 30 til $ 35.

Pearl Series

The Pearl Series indeholder Pearl Cream N Serum, en unik behandling til tør hud, der indeholder aktiveret guld, South Sea perle ekstrakt og tang ekstrakt, blandt andre ting. Dens vigtigste formål er at fugter usædvanligt dehydreret hud, men ved at gøre, så det hjælper også bidrage til en lysere, mere strålende teint. Cremen retails for $ 30.

Acne Behandlinger

Personer, der lider af stædige acne vil uden tvivl nyde godt af virksomhedens Acne Control System, som omfatter en olie-fri ansigt vask, en fugtighedscreme, en terapeutisk zink og svovl maske og en tørring lotion, som angreb eksisterende pletter. Sættet retails for $ 35.

Anti-Aging Behandlinger

Udråbt som en "alternativ til Botox," Ashe primære anti-aging produkt er Wrinkle Erase Serum. Den indeholder 10 procent af en ingrediens kaldet Argireline, som har vist sig at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker, smilerynker og rynker med regelmæssig brug. Regelmæssig brug anbefales for at høste fordelene. Serummet retails for $ 30.

Eye Care Collection

Den tynde, sarte hud omkring øjnene kræver ekstra særlig omsorg og opmærksomhed. Aging hud i særlige krav cremer, der blidt men effektivt målrette fine linier uden at irritere området. Den Ashe øjet pleje samling omfatter et øje maske, som mindsker forekomsten af ​​mørke rande og reducerer hævelser; en øjencreme udviklet til personer, der lider af ekstremt mørke rande og trætte øjne; en revitaliserende øjengel beriget med grøn te, kamille og agurk ekstrakter at opdatere og dulme området omkring øjnene; og en olie-fri øjenmakeup remover, forsigtigt fjerne selv vandfast makeup.

Andre produkter

Udover Ashe hudplejeprodukter, virksomheden tilbyder også en række af kosmetik, herunder læbestifter, lipgloss, foundation, eyeliner, concealers, blush, presset og pudder, mascara og relaterede værktøjer.