Artikler om børn med læseproblemer

Artikler om børn med læseproblemer


Forældre, der har et barn, der kæmper med læsning kan være interesseret i artikler om børn med læseproblemer. Ofte løsninger, rådgivning og støtte er til rådighed. Folk, der har været igennem den kamp, ​​enten som forældre eller som en langsom læser, kan tilbyde deres input og uvurderlig erfaring.

Læsevanskeligheder

Det kan være svært for en forælder at se et barn har problemer med læsning. Jo tidligere eventuelle indlæringsvanskeligheder identificeres dog bedre. Som børn fremskridt gennem skole, de er afhængige af at læse mere og mere; når de falder bagud, er det svært at indhente igen.

Hvad sker der alt for ofte er, at når en ung bagud hans jævnaldrende, hans kvaliteter falder, kan han muligvis ikke passere ind i næste klasse niveau, og hans litterære forståelse fortsat lav. I nogle tilfælde, er det ikke, at et barn ikke er interesseret i at læse; det er simpelthen, at hans manglende forståelse gør det til en frustrerende affære.

Læsning er ikke kun bruges til sprog-baserede klasser. Læsning er en stor del af hvert emne, herunder matematik. Få information om børn med læseproblemer kan hjælpe forældre til at identificere hvilke spørgsmål de langsomme læser kæmper med, og hvordan man får den hjælp barnet har brug for.

Online Artikler om børn med læseproblemer

Ikke alle langsom læseren læring deaktiveret. Det kan være nødvendigt at teste et barn gennem hendes skole eller gennem en privat program forældre, der ikke ønsker deres barn "mærket" på hendes skole normalt foretrækker sidstnævnte mulighed). Rådfør dig med lærere, vejledere og eksterne eksperter til at bestemme den bedste måde at hjælpe dit barn, hvis hun kæmper med læsning.

Når du identificere et bestemt emne, så kan du arbejde på at få en langsom læser op til hastighed. Disse artikler om børn med læseproblemer kan hjælpe forældre overalt; de giver information, støtte og ressourcer til at hjælpe børn:

  • Mennesker, der er ordblinde ofte problemer med at læse godt. Dette Child Development Institute artikel om ordblindhed og læseproblemer kan hjælpe forældre til bedre at forstå, hvordan ordblinde se det trykte ord, og hvorfor litterære forståelse kommer ikke let for disse børn.
  • Reading Rockets er afsat til at hjælpe børn med at lære at læse, elsker at læse og overvinde læsning problemer. Sitet indeholder en liste over links, der identificerer specifikke områder af vanskeligheder (f.eks Ordforråd eller forståelse), samt skridt forældre kan tage for at hjælpe deres langsomme læsere. Som med enhver anden web ressource, er det bedst at forske oplysningerne, formulere en plan og derefter komme i kontakt med lokale programmer eller agenturer.
  • PBS, en af ​​de mest pålidelige kilder til uddannelsesmæssige programmering, tilbyder en artikel om "misforståede sind", som beskriver fakta om læsning, hvordan man lokalisere problemer og forslag og strategier, som forældre og lærere kan arbejde på sammen.
  • Great Schools.org har en artikel, der fokuserer på midten skole og gymnasieelever. Selv om mange programmer koncentrere sig om de lavere klassetrin, er det aldrig for sent at hjælpe et barn med læsning.

Andre steder kan du finde artikler om børn, der kæmper med læsning inkluderer populære forældrerollen magasiner og din lokale avis.

Du kan falde i den lejr, der ønsker en diagnose for dit barn, for at hjælpe ham; andre forældre kan føle, at børn i disse dage er diagnosticeret unødvendigt for en række forskellige handicap. Må ikke nøjes med en sagkyndiges udtalelse, især hvis det gør dig eller dit barn ubehageligt. Rådfør dig med pålidelige kilder og folk, der virkelig kender dit barn til den bedste metode til at identificere og derefter hjælpe ham med hans læsning problemer.

Vigtigheden af ​​Literacy

Læsning er ikke kun en fornøjelig tidsfordriv; det er en vigtig del af hverdagen. Lave læsefærdighed satser føre til lavere indkomster. Forældre bør arbejde sammen med undervisere og private vejledere om nødvendigt at få børn med læsevanskeligheder tilbage på sporet. Det vil hjælpe med deres selvtillid, stilling og ultimative succes i uanset felt de træder som voksne.