Art Department skolernes hjemmesider

Art Department skolernes hjemmesider


Art afdeling skolernes hjemmesider give de studerende en chance for virkelig at vise deres kreative talenter. Fra et simpelt galleri af projekter til det overordnede design af hjemmesiden, kan de få værdifuld virkelige verden erfaring.

Hvem Opretter Art Department skolernes hjemmesider?

Næsten hver uddannelsesinstitution har en hjemmeside, og i de tidlige dage af internettet, administratorer ofte henvendt sig til Art Department for design ideer. Desværre tidlige web var temmelig uvenlig til grafik, og ofte kunst bidrag endte med at blive enkel baggrund GIFs og lidt mere.

I Web 2.0 verden, grafik og web uløseligt sammen. Skole hjemmesider har næsten helt gået til professionelle webdesignere for deres online tilstedeværelse. Nogle af disse er kunstnere, men de fleste institutioner har en skabelon for alle deres afdelinger, som de skal følge. For eksempel på det kollegiale niveau, University of Wisconsin-Madison Art Department ser næsten præcis ligesom alle andre UW webside. Men hvis man ser nøje, er der subtile stilistiske forskelle såsom ændringen i skrifttype for bogstaverne "kunst" i "Afdeling".

Det er en nøgle til den måde kunst afdeling skolernes hjemmesider arbejder i den moderne verden. At lære at udtrykke kreativitet inden for begrænsningerne i den "virkelige verden" er en uvurderlig færdighed for enhver kunstner.

Kunst i maskinen

På en high school eller endda midt skole niveau, kunst afdelinger bruger deres del af skolens hjemmeside til at fremvise deres studerendes arbejde, samt hjælpe forældre får at vide personale og de projekter, der bliver undervist. Et godt eksempel på dette er den Dryden High School i New York.

Åbningen til webstedet er meget på linje med resten af ​​distriktet hjemmeside, meget tekstbaserede med blot et par Sidepanel og header billeder og meget typisk navigation. En komplet liste over Kursusbeskrivelser bliver hos den stil, men tingene ændrer sig, når lærerne kommer til at have deres egen sektion af banen.

Af de to lærere, en links til en "404-Not Found" side, hvilket er uheldigt, men også en værdifuld lektion i, hvordan nettet fungerer. Eleverne kan se for sig selv, hvor frustrerende det er for brugerne at komme til et sted, der ikke er opretholdt.

Den anden lærer, Mrs. Rechtin, har en meget slående forside, med masser af åbne rum og stærke stiliserede emner som "Video Produktion" og "Flash Animation." Desværre er disse links også en tendens til at gå ind i sider med brudte billede links, men dykke længere ind i Student porteføljer, der er endnu mere personligt udtryk. Håber Mead især har en stærk design, der er helt unik på hendes forside.

Vedligeholdelse af webstedet

Mens Dryden HS websted har de bedste intentioner, de mange brudte links er en indikation af vanskeligheden ved at fastholde kunst afdeling skolernes hjemmesider. Oracle har optrappet at imødekomme dette behov med deres ThinkQuest site, som gør et content management system til rådighed for lærerne til at arbejde med deres elever. Den Webster Groves High School Art Department gør brug af dette, herunder anerkendelse af den studerendes hold og trænere, der arbejder på stedet. Ulempen ved dette er, at webadressen er http://library.thinkquest.org/26733/ ikke relateret til Webster Grove, men sitet infrastruktur kan ikke være beat.

Ressourcer til Art Department websteder

Der er et par måder at lærere og elever kan læse mere om, hvordan du oprette og vedligeholde deres hjemmesider. Den ene er bare at finde en vellykket og up-to-date site som Lakeridge High School og kontakte dem via e-mail. De fleste lærere og elever er glade for at dele deres erfaringer og erfaringer.

Der er også et helt samfund af kunst lærere på utrolige kunst lektioner. Bortset fra forslag til pensum, kunst værelser, og bare et afsnit om "kæledyr peeves", der er en masse af forslag og værktøjer til kunst lærere til at få deres afdelinger online og udstillet for verden at se.