Årsager til Milia

Årsager til Milia
Skille dig af irriterende milier!

Er du spekulerer på, hvad der forårsager milier? Mange mennesker, herunder nyfødte, lider af denne hudlidelse. Selvom harmløse, kan milier være en plage. Her er et nærmere kig på, hvad der forårsager milier, og hvordan man kan forhindre udbrud.

Hvad er årsagen Milia hos spædbørn og voksne

Der er to typer af milier: primær og sekundær millium. Primær milier er en almindelig tilstand ofte ses pryder næse, kinder og under øjet område med babyer. Mens mange forældre er foruroliget over at se deres barn påvirkes af Whitehead-ligner i breakout, selve den betingelse er relativt almindeligt og helt ufarlig. Til sidst inden for to til tre uger, vil milier helbrede sig selv og barnets fejlfri hud vil igen i centrum.

Den anden form, der er kendt som sekundær milier, findes hos voksne og kan være forårsaget af en lang række produkter og livsstil eller miljømæssige påvirkninger. Mens mange mennesker tror årsagen milier i voksne er indlejret snavs, den virkelige faktor i denne tilstand er kroppens manglende evne til at exfoliate tørre og indlejrede hudceller. Når døde hud har indlejret sig uden en udgang, det danner en lille hvid bule meget lig en Whitehead.

Følgende livsstil og produkter kan bidrage til døde hudceller og deres blokering:

  • Kosmetik: Hvis du bruger kosmetik dagligt, så sørg for du grundigt rense din hud for at fjerne overskydende olie og oprustning. Heavy makeup og foundation kan tilstoppe dine porer og bidrager til døde hud celle produktion. Det er vigtigt at rense dit ansigt hver dag og bruge en eksfolierende mindst en gang om ugen for at hjælpe med at fjerne døde hud.
  • Solskader: Ud over kosmetik, sol beskadiget hud er en tørring betingelse, der bidrager til indlejrede hudceller, hvilket milier. Din bedste chance? Hold dig ude af solen! Skadelige UV-stråler ikke kun skader i huden, kan de øge hastigheden af ​​aldringsprocessen, der forårsager rynker og solpletter, alle og samtidig øge din risiko for sol kræft. En daglig fugtighedscreme eller kosmetik, der indeholder en SPF vil hjælpe med at forhindre tør hud celler.
  • Husholdningernes lokalirriterende: Uanset om det er en husstand vaskemiddel eller en irriterende og skratter sengetøj, kan mange miljømæssige faktorer bidrager til blokering af død hud. Hvis din milier er en ny betingelse, så prøv at finde ud af, om du har foretaget nogen større ændringer i din husstand miljø eller rensemidler, og derefter pitche produkter, der kan være skyld!

Besøg en hudlæge

Mens både primære og sekundære milier ophører på egen hånd, kan den ventende spil være frustrerende for mange. Hvis du har kæmpet med milier og har frataget dit hjem af eventuelle irriterende og slog tunge kosmetik, chancerne er du kan få brug for at bestille tid hos en professionel for behandling og forebyggelse muligheder. Milia vil i sidste ende klart selv op, når huden har genvundet evnen til at eksfoliere døde hudceller, der normalt ved hjælp af en gang om ugen eksfolierende sæbe. Hvis din plan for angreb har høstet nogen resultater, vil en hudlæge sandsynligvis være i stand til at hjælpe og ordentligt diagnosticere årsagen til dine Milia symptoms.While mange mennesker har haft derhjemme behandlingssucces ved forsigtigt at prikke et milier hoved med en steriliseret skarp nål, procedurer som denne er stærkt frarådes. Ikke alene kan du forårsage en infektion, der vil sandsynligvis kræve yderligere behandling, stikke og puffede på huden kan forårsage uønskede og permanent ardannelse. Hurtig behandling af enhver hudlidelse, der fattes dig er den bedste måde at sikre sundhed og integriteten af ​​kroppens mest vitale organ.