Army: Fordele Tips

Montgomery GI Bill

Hvad er Montgomery GI Bill - Active Duty?
Den Montgomery GI Bill - Aktiv Duty, kaldet "MGIB" for korte, giver op til 36 måneders uddannelse fordele for støtteberettigede veteraner til:

College, Business
Tekniske eller erhvervsuddannelser
Korrespondance Kurser
Lærlinge / Jobtræning
Flight Training
Hvem er støtteberettigede?
Du kan være en støtteberettiget veteran, hvis du fik en Honorable afladning, og du har en studentereksamen eller GED eller i nogle tilfælde 12 timers kollegium kredit. For mere information ring 1-888-GI-BILL-1.

Thrift spareplan

Sparsommelighed spareplan (TSP) er en pensionsopsparing og investeringsplan, der blev stillet til rådighed for militæret 9 oktober 2001. Formålet med TSP er at give pensionsindkomst. Det giver deltagerne den samme type besparelser og skattemæssige fordele, som mange private virksomheder tilbyder deres ansatte under såkaldte "401 (k)" plan.

Den TSP giver deltagerne mulighed for at gemme en del af deres løn på en særlig pensionering konto administreres af Federal Pensionering Thrift Investment Board. De penge, deltagerne investere i TSP stammer fra før skat dollars og reducerer deres nuværende skattepligtige indkomst; investeringer og indtjening ikke beskattes, før de bliver trukket tilbage.

For mere information om sparsommelighed spareplan, gå til http://www.tsp.gov/uniserv/index.html#q1

Army Life Insurance Fordele

Hæren er helt dedikeret til det aktive medlemmer. Aldrig er dette mere tydeligt end når en af ​​det medlemmer dør i aktiv tjeneste. Det liv forsikringspolice betalt af hæren går til den person eller folk soldaten har opført som begunstigede. Standarden politik beløb 400,000.00, men dette beløb kan øges på bekostning af soldaten eller dennes familie. Politikken vil blive udbetalt direkte til modtagerne, der er anført. Eventuelle juridiske stridigheder modtagere er ikke ansvarlig for hæren. De fleste livsforsikring beløb synes at være mellem 100.000-200.000. Hæren politik er generøs overvejer gennemsnittet. Ud over den politik, de betaler en 5000.00 død fordel til at hjælpe med udgifterne til begravelsen.