Armani Brudekjoler

Armani Brudekjoler
Gå designer med Armani.

Armani brudekjoler er en fantastisk måde at tilføje nogle dekadente stil til en formel bryllup ceremoni og modtagelse. Med mange års berygtet i modebranchen, Armani fortsætter med at imponere med nogle af de fineste kjoler parret med en designer etiket.

Hvem er Giorgio Armani?

En italiensk designer født i 1930'erne, Giorgio Armani fik sin start i modebranchen som designer for en berømt modehus i Italien. Efter ni år fortsatte han til at forfølge sine egne freelance designer og med en partner ved navn Sergio Galeotti han med succes lanceret en herretøj linje. En kvinders linje hurtigt fulgt, med hjælp fra sin søster Rosanna Armani.

Med sine designs gør det godt, begyndte han at tjene en ægte amerikansk navn for sig selv, når Hollywood noterede hans talent. Han designede tøj til både film og de offentlige optrædener af forskellige stjerner, og han er nu kendt som en af ​​verdens mest succesfulde oversøiske designere i live i dag.

Den fornemmelse af Armani Brudekjoler

Stjerner fortsat enraptured af Armani underskrift look glamour og stil, nogle gange til det punkt, de omfatter designerens kreationer på deres bryllupsdag. Da dette er ofte den største dag i deres liv, har Armani stillet sig til rådighed i fortiden til at drømme op den perfekte couture kjole for nogle af Hollywoods elite.

Stjerner med Armani Kjoler

Og heldigvis, nogle gange stjernerne kommer til hans egne stomping grunde. For eksempel, når Tom Cruise og Katie Holmes blev forlovet, Armani designede bryllup påklædning. Som en bonus, det skete lige så parret gift i en slot beliggende i Armanis hjemland Italien. For Holmes, Armani forpligtet hendes ansøgning om en enkel, men elegant kjole med en slank silhuet og masser af lag stof. Slutresultatet var en off-the-skulder kjole med en silke tog infused med blonder og krystal broderi. En elfenben silke tog afsluttede billedet perfekte look, og de bryllupsbilleder i kjole gik ned i mediehistorie.

Armani Brudekjoler
Er en designer kjole din drøm?

Armani også designet en kjole til den daværende 7 måned gammel Suri, der tager en cue fra Brudekjolen med masser af lag af organza til at danse og snurre rundt.

Oscar-vinderen Mira Sorvino bruges også Armani til sit bryllup i 2004. Ligesom mange af de berømte Armani brudekjoler, Sorvino er inkluderet en slank snit med masser af satin og beading. Armani også designet gommens jakkesæt for denne parrets store dag.

Hvor kan jeg købe

Du behøver ikke at være en berømthed for at nyde den uforlignelige stil Armani brudekjoler. Faktisk kan du have en til dig selv, hvis du har penge til overs. Du kan bestille gennem hans couture linje, kaldet Armani Prive, eller shoppe sine butikker findes i New York og Paris, samt andre store mode byer.

Deltage i en landingsbane show, hvor Armani er fremhævede er en anden måde at forhøre sig om en bestemt kjole du har fundet, du har forelsket sig i. Igen, er du nødt til at være forberedt med en imponerende bankkonto balance, og få dig ind i et eksklusivt arrangement, men hvis du formår at gøre det, så kjoler vil være på hånden.Hvis du føler for "gennemsnitlige" for en sådan bestræbelse, er nogle gange tilgængelige via auktionssider som eBay Armani brudekjoler. Berømtheder og designeren selv også nogle gange auktion tidligere slidte kjoler på forskellige velgørende fordele. Tricket er altid at holde øje med Armani-fremhævede begivenheder, via både internet og mode publikationer. Endelig brude magasiner undertiden har Armani brudekjoler og brudepige kjoler så godt. Kontroller lister af seneste nummer af dit yndlings magasin for at se, om nogen Armani butikker, fabrikker eller forretninger er angivet.