Årlige finanslove Reports

Årlige finanslove Reports

Årlige finanslove rapporter analysere en virksomheds udvikling i det foregående år og diskutere sine planer for det kommende år. Disse rapporter produceres oftest af børsnoterede virksomheder til deres aktionærer og ikke-profit organisationer til deres donorer.

Målgruppe

En årlig finans rapport skal skrives til en bestemt målgruppe. Den smarte, marketing-orienteret rapport sendes til aktionærer vil være helt forskellig fra en rapport udarbejdet til internt brug. Numrene vil være den samme, men de narrative dele af rapporten kan fremhæve vigtige aspekter af virksomheden. Almindelige publikum omfatter:

 • Aktionærer og potentielle investorer er de mest almindelige publikum. De ønsker at vide, hvordan virksomheden vil gavne deres investeringsporteføljer. Mellemstore og store virksomheder ofte bruger en masse penge producerer slick og informative publikationer til at styrke investorernes tillid.
 • Medarbejderne er interesseret i deres arbejdsgivers finansielle stabilitet. Rapporten kan uddanne dem på det store billede, der fortæller dem om produkter og tjenester virksomheden tilbyder, at de ikke kan have kendt. Det kan også være et vigtigt redskab til at øge medarbejdernes moral ved at understrege, at deres innovation og teamwork holder selskabet økonomisk velfunderede.
 • Kunderne er interesserede i stabile virksomheder, der vil levere produkter og tjenesteydelser i de kommende år, men de kan have mindre interesse i de faktiske tal end nogen anden målgruppe. De er mere bekymrede, hvordan virksomhedens ydelser kommer til at ændre eller forbedre. Kunderne er mere fokuseret på virksomhedens kerneværdier end tidligere, og det kan være en lejlighed til at understrege virksomhedens positive image.
 • Leverandører har deres egne virksomheder til at køre og ønsker at se dig vil være en pålidelig kunde ind i fremtiden. Ved at diskutere din virksomheds forpligtelse til kvalitet, sender det en subtil budskab til leverandører, som du forventer det samme fra dem. Det viser også, at du sætter pris på dit bidrag til din virksomheds succes.
 • Offentligheden vil altid være vigtige for din organisation, selv om de ikke gøre forretninger med dig. De ønsker at se din virksomhed har en positiv effekt på samfundet både økonomisk og på andre måder, såsom velgørende bidrag og miljømæssig følsomhed.
 • Den amerikanske Securities and Exchange Commission, kan være din vigtigste målgruppe. De kræver børsnoterede selskaber at indgive formular 10-K hvert år, hvilket er en mere detaljeret årlig finans rapport end er typisk for dine andre målgrupper.

Komponenter af årlige Finance rapporter

Indholdet af finans rapport kan variere, afhængigt af selskabet og den målgruppe, men der er sektioner, der er almindeligt fremhævede.

 • Firma Beskrivelse skitserer industrien eller brancher virksomheden er involveret i.
 • Brev fra formanden kan gå af andre navne som Ledelsesberetning. Det diskuterer virksomhedens tidligere resultater og fremtidsudsigter. Dette er mere konversation og optimistisk end MD & A nedenfor.
 • Regnskab detalje flere aspekter af en virksomheds finanser, herunder historiske resultater i løbet af de sidste mange år og nuværende finansielle stilling.
 • Ledelsens gennemgang og analyse (MD & A) giver flere detaljer til regnskabet. Dette afsnit er meget tørretumbler og mere detaljeret end præsidentens brev.
 • Revisionsberetning bekræfter oplysningerne i årsregnskabet sektion overholder almindeligt anerkendte regnskabsprincipper.
 • Selskabets Ledere angiver medlemmer af ledelsen sammen med korte biografier fremhæve deres erhvervserfaring.
 • Investorinformation indeholder oplysninger såsom nuværende aktiekurs og datoen for det næste årsmøde.

Årlige finanslove rapporter er mere end bare samlinger af tørre data af interesse kun til revisorer. Brug dem til deres fulde potentiale som marketing og pædagogiske værktøjer til at give din virksomhed den mest gavn.